« UPDATE OG HIJAB

God kveld.
Nå ligger jeg i sengen og venter på at Mehmet skal ringe meg opp igjen. Er så utrolig glad for at han ikke har den berømte tyrkertiden! Er det kl 23.30, så er det 23.30 og ikke 02.30.
Unik tyrker det tenker jeg ;-)

Jeg er fortsatt ikke bra. Utrolig slapp, sliten og trøtt. Prøver å ikke legge meg til å sove hele tiden, men vanskelig når man er sååå trøtt..
Ellers går dagene i det samme. Gleder meg til å dra ned igjen, vi har planene klare og drømmer oss stadig vekk bort når vi snakker i telefonen.
Jeg er så utrolig takknemlig og glad for at jeg har funnet min bedre halvdel. Når jeg tenker tilbake for syv måneder siden, livet mitt uten Mehmet.. Så stusselig og trist.
Jeg har blitt skikkelig avhengig av han. Bare noen timer uten at vi snakker, så blir jeg deppa! Haha. Gud bedre, jeg har blitt en av de jentene..... Han er like avhengig av meg. Ser for meg at når vi flytter sammen enten i Tyrkia eller Norge, så kommer vi til å være et av de parene som alltid er sammen, uansett hva vi gjør. Hoho.

M sendte meg et bilde søsteren hans tok av meg, med hijab. Hva syns dere? Kler jeg det? :-)

God natt. Vi blogges.
- Siri

« NÅ GÅR TIDEN FORT - 4 DAGER TIL TYRKIA

Nå begynner det virkelig å nærme seg avreise til Tyrkia :)
Selvom jeg satt og deppet senest for ti minutter, så nemlig på værmeldingen for de neste dagene i Marmaris.. Det er meldt mye regn og dårlig vær!!! :(
MEN, snille & søte Andrea prøver å muntre meg opp og som hun sier:" Dere skal jo bort, på ferie, alt er bedre enn lille Råholt!" Og det er jo veldig sant.
Håper fortsatt på at værmeldinga endrer seg..

Jeg jobber fredag, lørdag og søndag. Så tiden kommer jo bare til å rase avgårde! Må pakke ferdig på søndag kveld, sånn at jeg kan sove litt lenge på mandag. Blir jo en laaaang dag den dagen vi drar.

Flyet til Istanbul går 12.20 fra Gardermoen, i Istanbul har vi type fem-seks timer før neste fly går. Da håper vi på å få tid til å spise en bedre middag i byen, titte og ta litt bilder!
Flyet til Dalaman går ved  22.30 tiden og når vi kommer frem til Dalaman, må vi ta drosje i 1,5-2 timer til Marmaris.. Vi er på hotellet ved to tiden på natten tror jeg. Vi er sikkert utslitte når vi kommer på hotellet, haha :)Krysser fingrene for at vi får noen dager med stekende sol da.... ;)

- Siri 

« NOE Å SE FREM TIL

For meg så er det viktig å ha noe å se frem til!
Gleder meg allerede til å dra til Marmaris i juli
Nå kan jeg jo tenke på at jeg skal gå i bikini, så nå er det bare å fortsette å trene og spise sunt! :D
Les mer i arkivet » Mai 2015 » April 2015 » Mars 2015
hits