« ONLY IN TURKEY

Er det noe jeg elsker med tyrkere er hvor gjestfrie de er. Åpent hus døgnet rundt.
Der kan man komme klokken to på natten og blir vartet opp med mat og cay!
Ikke akkurat sånn det er her i Norge. Mamma og pappa legger seg ved 21-22 tiden. Haha. Om jeg hadde lagd middag klokken tre på natta hadde de vel trodd jeg hadde blitt gærn.

Her lagde Mehmet og Haktan köfte på gulvet. Aldri sett noen i Norge lage i stad middagen på gulvet ;-) Hehe.
Jeg ble spurt om jeg ville være med å lage, men jeg sa nei. Så redd for å gjøre no feil.. Neste gang skal jeg bli med på alt av matlaging.
Må jo lære meg å lage tyrkisk mat. Mehmet må jo få litt av det når han flytter til Norge. Kunne så inderig ønske jeg likte tyrkisk mat.. Føler meg alltid så dum når det blir lagd egen mat til meg.

Her lagde de også köfte. Vi fikk besøk av Sema (til venstre på bildet. Hun er en helt utrolig dame. 65 år og bellydancer. Aldri sett en så sprek dame! Hun snakket engelsk. Fikk høre hele livshistorien hennes og jeg ble helt amazed. For et liv!) klokken tolv på natta. De koste seg med köfte, mens Sema hadde kjøpt med sjokoladekake til meg. De er så snille!! Får ikke sagt hvor høyt jeg elsker dem.
- Siri

« BYEBYE ISTANBUL

Blogget fra mobilen


Nå sitter jeg på flyet. Snart er vi på vei til kalde, kjedelige Norge. Blir sykt nedtur å komme hjem.. Alt jeg trenger er jo faktisk i Tyrkia.
Var tårevåt avskjed med familien i dag.. Uff, jeg kommer til å savne dem!! ♡

- Siri

« NÅ HAR HAN DRATT FRA MEG


Skrevet på morgenen 1.november fra mobilen

Heihei!
Ble visst ikke så mye blogging.. Har ikke med meg hverken laptop eller iPad og jeg liker ikke å blogge fra mobilen som jeg gjør nå.
 
Nå befinner jeg meg hos søstra til M.
Vi kom hit i går. Ble en siste frokost sammen med familien før M ble kjørt til flyplassen. Jeg ble ikke med til flyplassen, orka ikke tanken på å se han gå fra meg. Vi sa hadet hos søstra hans og da han gikk ut døra knakk jeg helt sammen. Cemile tok godt vare på meg. Vi gråt sammen og klemte hverandre ♡ Hadde ikke klart meg så bra alene.. Gikk rett og la meg, sov i seks timer. Ble vekket opp til mat og drikke. Her er det full service!
Jeg skal være her til tirsdag, da skal jeg "hjem" til Norge. Kan ikke akkurat si jeg gleder meg. Det er her jeg hører hjemme.

Jeg har blitt så utrolig glad i familien til M. De har blitt min familie også. Føler meg så trygg her og man kjenner varmen og kjærligheten med en gang man går inn døra. Klemmer og koser i fleng. Jeg forstår mer og mer tyrkisk og det føles lettere og kommunisere. Selvom det går mest i kroppsspråk og google translate.

Nå som M ikke er her er jeg nødt til å prøve meg på å snakke mer tyrkisk,det er veldig vanskelig.. Men de er flinke til å hjelpe meg og blir helt i ekstase når de hører jeg prøver å snakke tyrkisk! De får virkelig selvtilliten min ti hakk opp. Haha.

Nå ligger jeg i senga på gjesterommet. Jeg sa jeg kunne sove på sofaen, men de insisterte på at jeg skulle sove her. Nene (svigermora til Cemile, som jeg ser på som en ekstra bestemor♡) gikk og la seg på sofaen, føltes helt feil, men hu jagde meg inn på rommet. Haha. Hu er virkelig en herlig dame. Hu kaller meg hele tiden for canım og klemmer meg så hardt at jeg nesten ikke får puste!

Nå ringte M meg! Så godt å høre stemmen hans ♡ Kjente tårene pressa på, men jeg var sterk helt til jeg hørte han gråt så han ikke fikk puste.. Uff. Dette gjør så vondt.. Vil bare ha han hos meg hele tiden. Vi var sammen i 21 dager, eller 19 dager blir det, han var 2 døgn i Urfa og fikset mer ferie! Men 19 dager døgnet rundt. Vi har hatt det så fint, helt perfekt. Selvfølgelig litt krangling nå og da, men ellers helt perfekt.
Vi må jo bare tenke positivt. Vi må se frem til mai 2016, da er han ferdig i militæret. Jeg har tenkt litt på det og jeg tror heller jeg vil til Tyrkia neste sommer, enn at han skal til Norge. Er så mye styr med papirer og shit. Neste høst skal vi jo også gifte oss. Noe jeg gleder meg såå mye til. Er litt tidlig å planlegge syns jeg, er jo faktisk et helt år til. Kan jo ikke bli helt koko heller! Haha.

Nå skal vi spise frokost, så nå får jeg avslutte! :-)

- Siri

« ISTANBUL UPDATE

Blogget fra mobilen

Hallo ♡
Nå har jeg vært i Istanbul i 4 dager.
Vi er oppe ganske tidlig. Kan jo ikke sove bort de dagene vi er sammen!

Det var veldig rart å se Mehmet igjen etter fem mnd uten hverandre.. Var nesten litt småflaut de første tyve sekundene, haha. Gikk seg fort til og dere kan tro det var godt og endelig klemme og kysse kjæresten min!
Han kom ikke før ett på natten, da hadde jeg allerede vært i leiligheten i ti timer. Fy søren så sakte tiden gikk. Venta og venta ♡

Dag 1: Var vi bare inne og koste oss. M var ute og kjøpte pizza. Da jeg spiste da hadde jeg ikke spist mer enn èn kvikk lunsj på 1,5 døgn.
Er omtrent aldri skikkelig sulten når jeg er her nede med Mehmet. Forelskelsen demper sultfølelsen! Haha. Spiser veldig lite i forhold til hjemme. Det er jo bare bra det da ;) Så når M kommer til Norge kommer jeg til å bli slank!

Dag 2: Var vi ute og shoppet litt i Taksim. Senere dro vi til Cemile (søstra hans) og Selim (mannen hennes). Koste oss med pide som Cemile og svigermoren hennes lagde.  Vi var der i mange timer. Det var veldig koselig å se alle sammen igjen. Ble mange klemmer og altfor mange komplimenter, haha. Blir så flau når alle sitter og ser på meg.
Den første timen vi var der var jeg litt tilbakeholden og sjenert, føler meg litt utenfor når alle snakker tyrkisk. M er veldig flink til å oversette for meg da og de prøver med litt engelsk for å inkludere meg. Det er jeg veldig glad for.
Ble litt mer varm i trøya etterhvert og følte meg mer hjemme :)

Dag 3: I går stod vi opp tidlig og lagde deilig frokost. Det er så koselig å dekke på bordet og sitte der lenge. Bare spise, skravle og nyte hverandres selskap!
Ellers var vi i Taksim nok en gang og titta. Spiste også KFC for første gang på 5 mnd. Fy søren, det smakte så godt! Beste maten jeg får!
Senere på kvelden fikk jeg rydda leiligheten skikkelig. Vaska klær og satte inn og tok ut av oppvaskmaskinen. M lå selvfølgelig på sofaen og så på film ;)
Vi så også på fotballkamp. 94 kjedelige minutter, men jeg overlevde. M elsker fotball. Er så ivrig, skriker og tramper i gulvet.

Dag 4: Stod opp tidlig og spiste deilig frokost. Vi stresser så lite som mulig. Ingen ting skal rekke. Ble egentlig bedt til Cemile og Selim i dag, men jeg ble så sykt kvalm og dårlig etter frokost. Mistenker at det var jordbærene.. M ble også dårlig utover dagen, så vi har bare slappet av og kost oss sammen, bare vi to ♡
Trasking ute og kino. Da vi kom tilbake magde M mat til oss og så på film, eller jeg så på. M lå på fanget mitt og sov ;)

Nå skal jeg vekke M så vi kan gå og legge oss. Ingenting er bedre enn og sovne i armene hans. Klemme hverandre hardt og være takknemlige over å være sammen ♡

God natt!!
- Siri

« HAN FIKK IKKE PERM..

Nå sitter jeg her, klokken er 02:35. På onsdag ringte Mehmet meg og var så lei seg. Jeg visste hva han skulle si: "Jeg får ikke perm alikevel."
Jeg klikka helt. Føltes ut som om noen rev hjertet ut av brystet på meg.
Det var selvfølgelig ikke hans feil, men det var han som fikk kjefta. Var jo ikke akkurat mulighet for å kjefte ned sjefene der.
Jeg datt rett ned i kjelleren. Jeg var så sykt forbanna og sur at jeg ikke engang greide å gråte.
Tårene kom dagen etter da vi snakka på telefon igjen. Det var så vondt.. Og det gjorde enda vondere da jeg hørte hvor lei seg han var..

Så ringte han igjen på torsdag kveld og sa: "Har du pakket ferdig?" Jeg ble helt i hundre og vi begynte å gråte og le i kor!
Trodde ikke på det først, fordi jeg var helt hundre prosent sikker på at han ikke fikk perm. Sjefene ombestemte seg, aner ikke hvorfor. Trenger egentlig ikke vite grunnen engang, fordi han får perm!!!!!

Jeg har nok engang utsatt alt av pakking, vasking og rydding. Nå er jeg snart i mål. Pappa kjører meg til Gardermoen kvart over fem. Flyet går 07.40. Da er jeg i Istanbul 12.30. Flyet til Mehmet er ikke i Istanbul før 22.35, så jeg har med andre ord veldig god tid før han kommer.
Jeg skal ta taxi til leiligheten, sove litt, pynte meg og sminke meg før jeg drar til flyplassen og møter min kjære.
Greier ikke beskrive med ord hvor mye jeg gleder meg til å klemme han. Samtidig er jeg ganske nervøs, vi har jo ikke sett hverandre på fem måneder. Det er jævlig lenge, altfor lenge!

Jeg gruer meg til å se hvor mye overvekt jeg har på kofferten og baggene mine. Det er sykt dyrt!

Kjenner jeg er ganske trøtt, har ikke sovet noen ting i natt. Gleder meg til å sove på flyet :) 
Nå får jeg lage meg litt kaffe og fortsette å pakke og rydde.Wæhh, altfor mange kg!

- Siri

« MÅ HA MED NORSK MAT TIL TYRKIA

Ja, det må jeg! Jeg er så sykt kresen, så må ha med meg litt forskjellig mat fra Norge når jeg drar ned..
Jeg liker jo ikke tyrkisk mat, så når Mehmet vil ha det, da må jeg lage norsk mat til meg selv. Haha, men vi spiser ihvertfall sammen da 😉
Jeg har også hatt med meg mye taco før, men Mehmet liker ikke det. Han hater den tacolukta, så blir litt problematisk når jeg elsker taco og vil helst lage meg det hver dag til middag. Verdens problemer! Haha.Mangler fortsatt å kjøpe inn masse tacolefser, krydder og salsa, men det kjøper jeg til uka!

Har også kjøpt med meg 5 pakker med popcorn, det er jo 3 i pakka, så det blir da altså 15 poser med popcorn vi kan poppe og spise oss grønne på. Vi ELSKER popcorn og spiser alltid det når vi ser på film ♥ Popcorn i Norge er jo faktisk sykt billig, så derfor jeg tar med meg det.Har også tenkt å kjøpe med 2 kg Norvegia. Håper det går bra å ha det i kofferten.. Jeg skal lage hjemmelaget pizza til familien til Mehmet, så da må jeg ha med meg så mye jeg kan av norske ingredienser. Haha. For da vet jeg at den blir god! 😉
Selvom tyrkisk kjøttdeig ikke kan sammenlignes med norsk, så får det duge!Kommer sikkert på noe mer jeg må kjøpe, men jeg har 13 dager på meg 😉

- Siri

« FLYBILLETTEN ER BESTILT

Sommerfuglene i magen min slåss om plassen og jeg greier ikke slutte å smile!!
Endelig har jeg bestilt flybilletten til Istanbul. 10.oktober klokken 07:40 letter flyet fra Gardermoen. Det er faktisk bare 21 dager til. Det er ingenting i forhold til de 130 dagene vi ikke har sett hverandre nå.

Det er ikke sikkert at Mehmet er der akkurat da, så da skal mannen til søstra hans hente meg og så skal jeg være hos dem til Mehmet kommer. De har virkelig et hjerte av gull. Ber meg dit, selv uten Mehmet. Lar meg sove der og varter meg opp med mat og drikke. Jeg får ikke sagt det nok, jeg er så takknemlig for den fine familien min i Tyrkia ♥

Den 16.september hadde vi 1 års dag, vi var jo ikke sammen på selve dagen, men vi gjorde det beste ut av det!

Legger ved et glad-bilde fra i går med go'gutta mine ♥Nå skal jeg legge meg. God natt 😉

- Siri

« SAVNER DET ALIKEVEL


Jeg som satt for en månede siden og sa:"Nå er jeg drittlei sol og neste gang jeg skal ned igjen, vil jeg til Istanbul. Ikke ligge å sole meg!"
Meeeen, der tok jeg feil! Haha.
Bladde gjennom noen bilder nå og kjente det stakk i magen. Savner Side 2014, savner hotellet mamma og jeg bodde på. Vi hadde det så gøy. Lo så vi omtrent tissa på oss.
Savner den intense spenninga med Mehmet. Er jo selvfølgelig sommerfugler enda, men blir aldri sånn som første datene sammen. Nå er alt trygt og godt.Jeg latet til og med som at jeg likte denne fæle isteen bare fordi Mehmet kom med den for å overraske meg. Han kom også alltid med hjerter i glasset mitt. Hihi ♥
Nå hadde jeg bare skriki ut: MEHMET, I HATE THIS FUCKING ICE TEA, I WANT LIPTON LEOM ICE TEA!!!
Ting endrer seg fort ja ;-)

. Siri ♥♥

« UPDATE OG HIJAB

God kveld.
Nå ligger jeg i sengen og venter på at Mehmet skal ringe meg opp igjen. Er så utrolig glad for at han ikke har den berømte tyrkertiden! Er det kl 23.30, så er det 23.30 og ikke 02.30.
Unik tyrker det tenker jeg ;-)

Jeg er fortsatt ikke bra. Utrolig slapp, sliten og trøtt. Prøver å ikke legge meg til å sove hele tiden, men vanskelig når man er sååå trøtt..
Ellers går dagene i det samme. Gleder meg til å dra ned igjen, vi har planene klare og drømmer oss stadig vekk bort når vi snakker i telefonen.
Jeg er så utrolig takknemlig og glad for at jeg har funnet min bedre halvdel. Når jeg tenker tilbake for syv måneder siden, livet mitt uten Mehmet.. Så stusselig og trist.
Jeg har blitt skikkelig avhengig av han. Bare noen timer uten at vi snakker, så blir jeg deppa! Haha. Gud bedre, jeg har blitt en av de jentene..... Han er like avhengig av meg. Ser for meg at når vi flytter sammen enten i Tyrkia eller Norge, så kommer vi til å være et av de parene som alltid er sammen, uansett hva vi gjør. Hoho.

M sendte meg et bilde søsteren hans tok av meg, med hijab. Hva syns dere? Kler jeg det? :-)

God natt. Vi blogges.
- Siri

« NÅ GÅR TIDEN FORT - 4 DAGER TIL TYRKIA

Nå begynner det virkelig å nærme seg avreise til Tyrkia :)
Selvom jeg satt og deppet senest for ti minutter, så nemlig på værmeldingen for de neste dagene i Marmaris.. Det er meldt mye regn og dårlig vær!!! :(
MEN, snille & søte Andrea prøver å muntre meg opp og som hun sier:" Dere skal jo bort, på ferie, alt er bedre enn lille Råholt!" Og det er jo veldig sant.
Håper fortsatt på at værmeldinga endrer seg..

Jeg jobber fredag, lørdag og søndag. Så tiden kommer jo bare til å rase avgårde! Må pakke ferdig på søndag kveld, sånn at jeg kan sove litt lenge på mandag. Blir jo en laaaang dag den dagen vi drar.

Flyet til Istanbul går 12.20 fra Gardermoen, i Istanbul har vi type fem-seks timer før neste fly går. Da håper vi på å få tid til å spise en bedre middag i byen, titte og ta litt bilder!
Flyet til Dalaman går ved  22.30 tiden og når vi kommer frem til Dalaman, må vi ta drosje i 1,5-2 timer til Marmaris.. Vi er på hotellet ved to tiden på natten tror jeg. Vi er sikkert utslitte når vi kommer på hotellet, haha :)Krysser fingrene for at vi får noen dager med stekende sol da.... ;)

- Siri 

« NOE Å SE FREM TIL

For meg så er det viktig å ha noe å se frem til!
Gleder meg allerede til å dra til Marmaris i juli
Nå kan jeg jo tenke på at jeg skal gå i bikini, så nå er det bare å fortsette å trene og spise sunt! :D
Les mer i arkivet » November 2015 » Oktober 2015 » September 2015
hits