« PLANENE FREMOVER

Hallo :)
Planene fremover er at jeg skal jobbe massemasse helt frem til september. 7.september drar jeg nedover til Istanbul. Blir i Istanbul en dag og så drar vi videre til Antalya, Side.
Mamma skal kanskje være med oss en uke der nede. Gleder meg :) Vi skal nok også besøke moren hans i Urfa. Kjenner jeg blir nervøs bare av å snakke om det. Haha. Det skal nok gå bra :D

Nå har vi ikke snakket sammen på tre dager. Savner han, men det går bra. Jeg er opptatt med mitt og blir ikke liggende i senga og bare tenke på han. Veldig godt å ha noe å være opptatt med.
Jeg var passe lei av å sole meg etter fire uker i Side, men det blir nok godt å få litt sol på skrotten igjen i september.
God mat, kjæresten min, mamman min, sol, bade, danse, spille fotball og volleyball. Dette blir braaaaaa!

- Siri

« TYRKIA I MORGEN

Hallo babes!
I morgen drar jeg til Tyrkia!!!! Wæææææh. Tenk at dagen endelig er her.
Har stressa fælt og endelig fikk jeg visum for noen dager siden og nå er alt i boks.
Blir en dag i Istanbul og resten i Side. Gleder meg så fælt!

Jeg har enda ikke startet å pakke, jeg har masse å rydde og jeg må vaske badet ferdig. Bra jeg ikke skal dra hjemmefra før klokken kvart på ti i morgen tidlig ;)

Gleder meg sånn til å se Mehmet igjen og familien hans.Nå skal jeg se på Paradise Hotel, etter det får jeg begynne å pakke og bli ferdig med alt..

- Siri

« SYKDOM OG REISE

Heihei..
Da er jeg hjemme etter to uker i Istanbul med min kjære. Skulle egentlig vært der tre uker, men ble lagt inn på sykehuset en dag før jeg skulle dra og måtte være der i en uke. Det var helt forferdelig. Gjorde faktisk mer vondt i hjertet enn selve sykdommen, som sier litt. Jeg var dritdårlig. Var et par ganger jeg tenkte at nå orker jeg ikke mer. Jeg fikk ikke puste og det var flere dager jeg var avhengig av oksygen gjennom nesa og Ventoline for å kunne puste. Helt jævlig. Heldige meg hadde verdens beste Lena, Birga, tanter, mamma og pappa på besøk ofte. Det gjorde ting litt bedre. Mamma var også innlagt på Ahus, hun hadde hjerteinfarkt to dager før jeg ble lagt inn. Bare elendighet i familien vår. Nå må det vel ta slutt snart.
Jeg ble kjørt i ambulanse to ganger den dagen jeg ble lagt inn. Den første turen til legevakta var jævlig. Når man jobber med mennesker må man kunne vise medfølelse og evnen til å kunne gjøre så folk føler seg trygge og ivaretatt, ikke til bry. Andre turen til Ahus var det en kjempeflink mann som virkelig kunne jobben sin. Han fikk meg til å roe meg ned og føle meg trygg. 
Dagene på sykehuset var lange. Jeg gråt mye. Tanken på at jeg egentlig skulle vært med Mehmet gjorde så vondt, men jeg måtte ta meg sammen og bli frisk. Jo fortere jeg ble frisk, jo fortere kunne jeg dra ned til han. Han var så tålmodig med meg, trøsta meg og var positiv, selvom jeg hørte på stemmen hans at han var like lei seg som meg. Snille og gode gutten min. Verdens beste. Jeg spurte legene hver dag om når jeg kunne bli skrevet ut. Fikk mast meg til å bli skrevet ut etter en uke, kunne sikkert vært der noen dager til, men jeg greide ikke vente lenger. Fikk med meg flere antibiotikakurer, som jeg skulle ta fire ganger om dagen. Var veldig nervøs for hvordan jeg skulle greie å få med meg all bagasje osv. inne på flyplassen alene. Da jeg ble sliten bare av å gå opp trappa hjemme. Man greier alt man vil. Motivasjonen var å se det fineste smilet i hele verden i Istanbul. Alle sa til meg at jeg var gal som dro ned så kort tid etter alvorlig sykdom, noe som var sant. Jeg tok meg ekstremt mye sammen og sa til alle at jeg følte meg bra og nesten frisk. Det var jo selvfølgelig ikke sant, men jeg bare måtte dra ned.
 
Tenkte skrive mer om dagene våres sammen en annen dag. Nå var det på tide med en oppdatering bare. Hihi.
♥ ♥ ♥ 
 

- Siri ♥ 

« HVA KAN MAN FINNE PÅ I ISTANBUL?

Hej! 

Da vi var i Istanbul i desember, gjorde vi ikke så altfor mye kulturelle ting.. Var bare et par steder vi var, ellers gikk det i det samme.
Denne gangen vil jeg få med meg mye mer og jeg har skrevet liste over alle stedene vi skal dra til.
Det Mehmet er mest glad for er uten tvil at vi skal på fotballkamp. Er ikke det kjærestepoeng til meg så vet ikke jeg asså! Jeg syns fotball er gørr kjedelig, men jeg vet at han elsker det og da vil jeg jo gjøre han glad :) Får håpe laget hans spiller da, ellers blir det vel ikke noe av.

Vil veldig gjerne dra å se disse attraksjonene;

- Den Blå Moské


- Hagia Sophia


- Den underjordiske Sisternen


 
- Chora Church

 
- Maiden's Tower


Er også flere steder på lista, så det er bare å følge med på bloggen de neste ukene ;) Vi skal ha en dobbelt så stor leilighet denne gangen med forhåpentligvis bedre wifi enn i den forrige vi bodde i. Det skal bli godt å ha eget soverom og stue, enn alt i ett. Så når jeg vil være litt alene så trenger jeg ikke dytte han ut av leiligheten, han kan bare sette seg på stua, hehe.

Wow, dette må være det mest nerdete innlegget på bloggen ever! Haha. 
Nå er det bare ni dager igjen, wooohooo! 

- Siri 

« FEMTEN DAGER

Hallo hallo ♥ 

I dag er det femten dager til jeg drar ned til Mehmet! Iiiiihhh, det har gått så fort, samtidig som det har gått uendelig sakte. Det har vært mange tunge dager. Jeg har grått store krokodilletårer og jeg har klagd så masse til min bestevenn Andrea. Jeg er så heldig som har henne. Hun må være den mest tålmodige jenta i hele verden. Hun forstår absolutt alt og det hjelper at kjæresten hennes er utenlandsk og muslim også. Så vi kan være oppgitte sammen over alle dumme folk som drar alle under en kam ;)
Femten dager kommer bare til å rase avgårde og plutselig så får jeg verdens beste klem på flyplassen i Istanbul :)♥ 


- Siri ♥ 

« DET ER UVIRKELIG.

Hallo.

Nå er det 1 dag, 20 timer og 57 minutter til jeg setter meg på flyet til Istanbul. Det er så uvirkelig. Jeg klarer ikke begynne å pakke.
Klumpen i magen blir bare større og større for hver dag som går. I dag begynte jeg å gråte da jeg så på Zita (hunden min) og tenkte på hvor mye jeg kom til å savne henne.
Kommer til å savne mamma og pappa også. Tantebarna mine, søstrene mine.. Ja, alt her hjemme i Norge. 
Samtidig så gleder jeg meg så mye til å se M igjen. Greier nesten ikke å vente på å klemme han og kysse han. 

I dag har jeg kjøpt inn siste rest av det jeg skal ha med meg. To kofferter skal jeg ha med, så da får vi tro at jeg får plass til alt.
Hvor mange par med sko skal jeg ta med? Hvor mange jeans? Hvor mange gensere? Jeg suger i å pakke, så detta kommer til å gå galt.
M kommer til å få sjokk når han ser alt jeg har med meg! Hahah. Alt av sminke, hudpleie, shampooer, såper, klær, sko osv.

I morgen må jeg virkelig få gjort unna av alt jeg har på to do-listen. Wæh, jeg har det travelt..
 
- Siri 

« DET NÆRMER SEG..

God kveld.
Jeg får ikke sove, jeg ligger bare og vrir meg. Tenker på absolutt alt. I tillegg er jeg syk, så jeg syns fryktelig synd på meg selv. Våknet i dag av at hodet kokte. Halsen var sår og nesa tett. Er sikker på at du kunne stekt et egg på hodet mitt, haha.
Jaja. Nå nærmer det seg. Nå er det tyve dager igjen. I dag er det trettito dager siden vi dro fra Side. Trettito dager siden jeg så M. Herregud, det føles ut som hundretusen dager!! Hadde aldri overlevd uten Facebook og Tango. Hva gjorde folk i avstands forhold før i tiden?!

Gruer meg så jævlig til flyturen. Nesten så jeg vurderer å drikke meg full, kanskje jeg blir roligere da. Det sier litt om hvor mye jeg hater fly, når jeg er villig til å drikke alkohol, som jeg også hater. Haha. Får ta meg en Sobril og sove meg gjennom de fire timene. Håper jeg får en sterk mann ved siden av meg. Skal spørre pent om jeg får lov til å holde han i hånda når vi letter og lander. #pingla

Nei, nå får jeg legge meg igjen.
God natt.
Hadde ikke noe annet å dele enn disse tekstene. Enjoy ;)

- Siri 

« "BABY, TODAY ITS ONLY 27 DAYS!!"

God morgen!

Vært våken en time allerede. Ble vekt av en koselig god morgen melding og så ringte M meg på Tango. Herliiiig 
 "BABY, TODAY ITS ONLY 27 DAYS!!!!" ropte han ut og med det største smilet! Åh, han gjør meg så glad!

I går bestilte jeg flybillettene. Fikk de til en rimelig pris!
M skal fikse leilighet. Må si jeg er ganske nervøs og spent. Jeg er jo ganske kontrollfreak, så dette viser bare hvor mye jeg stoler på han.
Har sendt han liste over alt som skal være i leiligheten. Haha :D

12.november klokken 18.00 sitter jeg på flyet til Istanbul. Jeg er der nede klokken 22.55 og da skal jeg presse meg igjennom folkemengden, håpe på at kofferten kommer fort og så er det bare å løpe ut til min kjære! Ihhh. JEG GLEDER MEG!!!!
 Jeg blir der helt til 5.desember. Vi skal altså være sammen døgnet rundt i 23 dager.. Nå får vi virkelig se om vi fungerer sammen. 
Jeg er så spent. Tenk om alt bare krasjer helt da?! Nei, nå må jeg være positiv..


Haha, som å se dem. Tyrkere as..

 Nå skal jeg male litt. Etter det må jeg vaske badet og tørke støv på stua! Det må være noe av det kjedeligste jeg gjør, å tørke støv..

Håper dere får en fin dag  

- Siri 

« FRØKEN UBESLUTTSOM

Hallo. God lørdag 

Denne helga jobber jeg. Er glad for hver dag som er over, da er jeg en dag nærmere avreise dato!

De siste dagene har jeg mast på M om at jeg vil til Istanbul istedenfor. Det er jo litt mer å finne på der i tre uker, enn i Side.
Tror jeg har fått viljen min! Hihi. På mandag bestiller jeg flybilletten. Wohooooo!
 Flybilletten til Istanbul er jo også mye billigere og jeg slipper å mellomlande. Åh, hit vil jeg. Se så fint!!

Jeg har så sommerfugler i magen at jeg nesten spyr. Haha. Høres helt merkelig ut, men sånn føles det ut altså....

Ellers går dagene i det samme hver dag. Mehmet ringer og vekker meg. Fin måte å starte dagen på. Han er jo skikkelig morgenfugl. Har sagt til han at jeg skal ikke stå opp klokken syv hver dag nedi der. 
Vi snakker sammen hele dagen og så ringer han igjen på kvelden igjen og vi har fortsatt masse å snakke om. Haha, så rart å tenke på at det er en måned siden vi var på første daten. Føles ut som jeg har kjent han mye lenger! 

Nei, nå får jeg sminke meg og ordne meg til jobb! 

Snakkes 

- Siri

« 40 DAGER IGJEN

Hallo :)

Nå har det blitt endringer i planene. Vært mye frem og tilbake. Jeg vil til Istanbul, det vil jo han også, men det blir enklere om jeg bare drar til Side. Da får jeg jo sett mer av stedet enn det mamma og jeg fikk sett. Pluss at pappa blir mer happy om jeg drar til Side istedenfor til Istanbul. Dont ask me why.
Har også endret avreisedato, det blir ikke 3.november, men 12.november! Hele 40 dager igjen og jeg kjenner at jeg kommer til å savne han ihjel!!  
Får blitt mye lenger om jeg drar 12.november da, så det er jo positivt :)

Jeg kjenner at jeg føler meg glad og lykkelig. Jeg føler at smilet går rundt hver gang han ringer eller sender melding. Åh, han er så god...
Selv om jeg blir litt irritert til tider, så blir det visket ut av alt det søte og morsomme han sier.
Lenge siden jeg har følt meg så glad. Deilig å føle at ting er mer enn bare helt ok.
 Blir bare mer og mer glad i han for hver dag som går.

 Gleder meg til å bo med han i leilighet. Lage middag, spille kort, trene (ja, jeg skal ta med joggeskoene og trenings klær),danse, gå ut og spise middag, snakke til langt på natt, kose, kysse, klemme osv.osv.osv..
Han skal også vise meg rundt overalt i Side, blir gøy å se andre steder enn bare de vanlige turiststedene.

40 dager, håper det går fort! Huff, egentlig hater jeg sånne klissklass innlegg, men det får bare være!

- Siri 

« UPDATE FROM TURKEY

God morgen :) 

Tanta mi og onkelen min er her nede nå også, så vi spiste middag sammen for to dager siden. Veldig koselig :) 
 Jeg har rett og slett ikke hatt tid til å blogge her nede. Dagene går i ett, ihvertfall etter at jeg ble kjent med Mehmet. 
Han jobber på restauranten der vi spiser lunsj hver dag. Utrolig snill og god gutt. Sjarmis og morsom ;) 
Han er egentlig ikke den type gutt jeg liker, men vi hadde god kjemi fra første stund. Første kvelden vi skulle ut tenkte jeg: "Åh, herregud..... Hva skal vi to snakke om liksom?"
 Praten gikk lett og jeg ler omtrent hele tiden vi er sammen. Han har fri tre timer på dagen, så da har vi pleid å bade i en time og så gått og spist osv. Jeg som hater å bli skrukkete på henda når jeg bader, men tiden går så fort ute i havet at jeg ikke legger merke til hvor skrukkete jeg blir på henda. Haha :P
 For noen dager siden da vi var ute og badet hørte jeg noen nordmenn fra Stavanger si: "Jøss, det er ikke ofte vi ser tyrkisk gutt og tyrkisk jente som er sammen nedi her. Se så forelska!" Er ikke så rart de tenkte det da. Jeg driver og lærer meg tyrkisk, så jeg prøvde meg på kun tyrkisk den dagen. Haha! MEN, forelska er jeg nok ikke :) 
Vi pleier og møtes igjen om kvelden etter han er ferdig på jobb, så det blir ganske sene kvelder. Legger meg ved tre-tiden på natta og står opp ved syv-åtte tiden. Ganske uvant for meg å ikke sove mer, men det går greit enn så lenge! I går så sovnet jeg faktisk på sofaen hans. Han var ute og handlet inn litt godis og brus og da han kom tilbake lå jeg der og sov. Våknet klokken fire i natt og skjønte ikke en dritt. Han hadde lagt teppe over meg og lot meg sove. Tenkte først at "shitttt, mamma!!!". Sovnet litt sånn av og på frem til klokken seks og da sendte jeg henne melding om at jeg var i live ;)
Han er så opptatt av å spandere alt mulig på meg. Syns det er så fælt, for jeg vet hvor lite de tjener. Han blir fornærmet når jeg sier at jeg kan betale for meg selv og bare drar til seg regninga når den kommer. "Er du sulten, skal vi gå å spise?" "Skal vi kjøpe is? Ta en is da." "Ta noe annet enn bare vann da, Siri!" "Vil du ha te?" Sånn sier han hele dagen. 
De siste dagene har jeg ikke hatt noe særlig matlyst. Er så varmt her nede og jeg spiser egentlig bare for å spise. God jeansen min har blitt løsere siden vi kom hit, så tror nok jeg har gått ned noen kilo. Går jo kanskje en mil om dagen her nede, så det hjelper jo på det :)Nå må jeg skynde meg. Skal til Manavgat med Osman fra hotellet. Han jobber i resepsjonen. Han snakker norsk. Så godt å snakke litt norsk nedi her også. Han er en av de roligste personene jeg noensinne har møtt. Føler at vi kommer til å bli gode venner. Veldig greit å ha med en tyrker, da får jeg kanskje det jeg skal shoppe litt billigere. Hoho ;)
Blir ikke stranda på meg i dag da. Skal rett hjem å sove etter shoppingturen. Må få litt søvn og få opp energien. Folk kommenterer at jeg er svart her nede, så én dag uten å steike seg i sola går vel bra... Hihi.
Om du er nysgjerrig på hva jeg gjør her nede, så kan du følge meg på instagram, sirithomassen. Der legger jeg ut jevnlig bilder :*

Btw, skal skrive innlegg om moské-turen vår. Må bare få tid til det først. 

- Siri 
 

« DAG 3 & 4 - SIDE

Hej hej 

Orket ikke å blogge i går, var så sliten.
Vi gjør jo egentlig det samme hver dag. Står opp, spiser frokost ved åtte tiden, går på stranda, hjem fra stranda ved fire tiden, ligger ved bassenget i en time, dusjer, slapper av, sminker og ordner oss, ut for å spise osv.osv.
Har glemt å ta med speilrefleksen de to siste dagene. Shame on me. Blir bare mobilbilder. Dere får se litt random bilder i dette innlegget :)

Vi lever som pensjonister og jeg elsker det! Ingen av oss har noen interesse av å være på nattklubber til langt på natt og ingen av oss drikker alkohol.
Mange som har sagt til meg at jeg ikke er som de fleste turistjentene og det tar jeg som et kompliment ;) De sier jeg virker voksen og ordentlig.Vi var nede ved stranda og spiste middag i går. Måtte sende tilbake biffen da den ikke var godt stekt, men da jeg fikk den tilbake var den perfekt! Fine nye sol hatten min! Har alltid hatt lyst på sånn, men har liksom aldri blitt til at jeg har kjøpt det! Men nå er jeg stolt eier av denne søte hatten! ;)Helt utrolig fin, morsom til tider, trist og rørende bok. Leste den ut i dag. Aldri har jeg lest så fort og masse på et par dager. Det sier litt om hvor fin boka er og man bare må lese videre  Fine mamsen! 

Nå skal jeg legge meg. Sover faktisk svært lite her nede, i forhold til hjemme. Det er bare godt å få mye ut av dagen, da :)
I morgen skal vi i moské. Vi har kjøpt hodeplagg og funnet klær som er passende for anledningen. Blir en spennende opplevelse. 

God natt! 

- Siri  

« DAG 2 - SIDE

Hallo 

Dagen i dag har gått så fort. Vi har kost oss glugg ihjel!
Startet dagen klokken åtte og gikk ned for å spise en herlig frokost. Bare sjekk denne frokosten! Vi gikk til en annen strand i dag og vi var ganske tidlig ute, så vi fikk plasser helt nederst ved vannkanten.
Hyggelig folk som jobber der. Ikke noe mas eller innpåslitne tyrkere! Jeg lå og stekte meg i fem timer på stranda i dag. Lå ikke under parasollen i et sekund, så jeg har faktisk blitt solbrent. Smurte meg bare med faktor 10 i dag. Jeg blir nesten aldri solbrent, så er veldig rart at jeg ble brent av bare fem timer. I morgen skal jeg smøre meg med faktor 15 og håper at jeg ikke blir mer solbrent. Gjør faktisk ganske vondt! Haha. Smurte meg to ganger med After Sun etter jeg dusjet. Det er så deilig og avkjølende.

Vi gikk ut ved åtte tiden for å spise middag i kveld. Gikk ned til strandpromenaden, fant en fint sted hvor vi kunne sitte i andre etasje med utsikt over havet. 
Maten var veldig god! Ble biff i dag også, hehe. Går som regel i biff til middag. Det er jo så godt!
Tok ikke bilder av maten, syns  det er litt flaut å dra frem det store speilreflekskameraet for å ta bilder av maten! :P
Etter middagen gikk vi til hotellet igjen. Der var det show, så vi tok noe å drikke mens vi så på. Det showet var ikke akkurat noe å skryte av. Det var visst komediekveld, men kan ikke si at jeg lo. 

En ting som jeg er litt overrasket over her nede, er prisene. Det er jo billigere enn i Norge, men det er dyrt til å være i Tyrkia. I Marmaris er det ikke så dyrt. Men for all del, det er jo ferie og vi koser oss. Kjøper akkurat det vi har lyst på :) Det er sånn det skal være når man er på ferie!! :) Får avslutte med to selfies av mamsen og meg! Den beste tur kameraten jeg vet om. Vi koser oss sånn. Vi ler så vi griner, snakker om alt mulig og tar livet med ro. Jeg er så glad jeg har den mammaen eg har. Ingen er bedre enn henne 

Nå skal jeg pusse tenna og legge meg. Blir vel vekt ved åtte tiden i morgen også. Så nå trenger jeg skjønnhetssøvnen min ;)

Forresten, veldig gøy at lesertallet har steget så mye de siste dagene! Skjønner at folk liker å lese når man blogger i ferien! 

- Siri 

« DAG 1 - SIDE

Hallo fra Tyrkia 

Reisen i går gikk overraskende fort! Man tror man har god tid på Gardermoen, men det har man virkelig ikke. Tida bare løper fra deg der inne..
Jeg har aldri vært redd for å fly, men for to år siden ca. så kom flyskrekken snikende på meg. I går fikk jeg rett og slett panikk på flyet. Jeg begynte å svette, skjelve, tårene rant og jeg fikk nesten ikke puste. Mamma prøvde å roe meg ned, men det ble bare verre og verre. Klamra meg fast til henne og setet mens vi lettet fra bakken. Aldri har jeg vært så redd før. "Kjære Gud! Kjære Gud! Kjære Gud!", sa jeg lavt til meg selv mens jeg kneip øynene igjen i det flyet lettet fra Gardermoen. Det var like før det utviklet seg til et angstanfall. Det er ikke noe særlig å få på et fly med flere hundre mennesker på. Jeg måtte ta en beroligende tablett, det hjalp veldig. Heldigvis. Jeg så at folk stirret på meg og så stakkarslig på meg. Da følte jeg bare enda mer liten og dum. Var ikke noe bedre da vi skulle lande, men det gikk over da vi landet trygt på Antalya flyplass.
Har allerede begynt å grue meg for hjemreisen.. Fader asså. Akkurat som om jeg ikke har nok angst fra før av, så skal fly bli en av de tingene jeg hater mest her i verden.
Jaja. Nok om det.
Vi ankom hotellet ved tolv tiden i går natt. Der ble vi tatt i mot med alkoholfri drink og blide ansatte.
Hotellet er så fint. Det fineste hotellet jeg har vært på. Stort og moderne.
Frokostsalen var stappfull av folk og det var så mye mat å velge i at jeg ble helt svimmel der inne. Haha.
Ble bare to små pannekaker og litt frokostblanding. Ikke særlig sunt, men nå er jeg på ferie. Gidder ikke telle kalorier nå.

Vi tok taxi ned til stranda i dag, siden vi ikke visste hvor vi skulle gå. Kjempefin strand! Herlig med sand mellom tærne og sol som varmer.Vi var kun på stranda i tre timer før vi gikk opp til bassenget. Kjente at jeg ikke orket å være der så lenge heller. Ble bare fem timer i sola i dag, men vi har enda 13 dager til vi kan sole oss til vi blir svarte. Bassengområde var også veldig fint. Alt er så rent og pent her. 

Måtte selvfølgelig få mamma til å ta det årlige "i bassenget med solbrillene på"-bildet ;)

Nå skal jeg slappe av og se på The Big Bang Theory! Gleder meg til å se mer av Side i kveld. So far, so good.

- Siri  

« MYE SOM SKAL GJØRES FØR AVREISE

Herregud, så fort tiden har gått i det siste. Nå er det plutselig bare én dag igjen til vi drar til Side.
Jeg har ikke startet å pakke enda og jeg har masse annet jeg må gjøre i dag.

- pakke kofferten
- pakke håndbagasjen
- skifte på senga
- vaske badet
- vaske soverommet
- vaske stua
- legge bort klær

Skal nok få gjort alt dette i kveld, det er bare det å begynne ;) Jeg er så sykt tv-slave, så tiden bare løper fra meg mens jeg glaner på skjermen!

Gleder meg faktisk til flyturen i morgen. Har lastet ned sesong 7 av The Big Bang Theory. Elsker den serien. Kommer til å le så høyt at folk garantert kommer til å be meg holde kjeft!

Og dere, se på denne søte meldingen jeg fikk av min fine bestevenninne 
 - Siri
 

« TYRKIA I SEPTEMBER

Hallo!
Nå har jeg endelig noe å se frem til. Det er så viktig for meg, å ha noe å jobbe frem mot. Denne gangen blir det Side i Tyrkia. Har ikke så veldig lyst ti å dra tilbake til Marmaris da jeg opplevde en veldig skremmende og ekkel episode der i fjor. Grøsser bare av tanken!
Så nå blir det altså Side. Har ikke vært der siden jeg var seks år, så blir spennende å se hvordan det er der! Gleder meg så mye

Vi skal bo på et superfint hotell! Så mye bedre å betale litt mer for et fint hotell, enn å velge et billig og trashy hotell. Hihi.
Dette er vel egentlig et familiehotell for barnefamilier, men jeg ville så gjerne bo her, så da ble det til det.

Gleder meg allerede til deilig hotellfrokost hver dag i fjorten dager!

Her er hotellet:

"Bare" 65 dager igjen!

- Siri

« MIMRER TILBAKE TIL MARMARIS 2012I fjor bodde jeg på Romance Hotel med Ilyas. 
Blir ganske annerledes i år, haha!
Blir nok litt kleint å se han igjen.. Ihvertfall etter alt som skjedde da jeg gjorde det slutt.
Kunne ønske han var voksen nok til at vi kunne være venner ;)

Hadde det veldig fint de to ukene der i fjor!
Ble kjent med to herlige jenter fra Tromsø, noen damer fra her jeg er fra kom ned, koselige netter på hotellet med skyping med Andrea,  film, godis og nusseduss med Ilyas, mange fine samtaler med Dino, god mat på O'Yes,en tur ut med Tromsø jentene, shopping, bading i bassenget og havet med Ilyas, frokost sammen før han dro på jobb osv. osv.!

- Siri 

« GLEDER MEG SÅ MYE!!♥ handle i Tax Free
♥ fly
♥ Istanbul
♥ Marmaris 
♥ O'Yes
♥ sjokolade på terrasen
♥ se på folk
♥ stranda
♥ sole meg
♥ bli brun
♥ shoppe
♥ bli kjent med nye mennesker
♥ ferieflørt? haha
♥ catche opp med gamle venner
♥ lese mange fine bøker
♥ sove
♥ se en episode av favorittserien før jeg sovner
♥ masse tid med mamma
♥ musikk på ørene på solsenga
♥ bade
♥ havet 
♥ utsikten
♥ hotellfrokost
♥ pizza til lunsj
♥ biff med soppsaus til middag
♥ barstreet
♥ jogge langs strandpromenaden
♥ kjekke tyrkere
♥ snakke masse engelsk
♥ lære mer tyrkisk
♥ manikyr & pedikyr
♥ massasje 
♥ slappe av
♥ bikini og lette klær
♥ pynte meg hver kveld
♥ glane bak solbrilla
♥ besøk av Cem

Pluss massemasse mer!
 Gleder meg :)

- Siri 

« ENDRING I REISEPLANENE

Det har skjedd mye trist i det siste, så måtte vi avlyse turen til Thailand. Vi skulle egentlig dratt i dag.
Jeg har en følelse av at det kanskje ikke er meningen at jeg skal dra til Thailand i år (kall meg gjerne rar), så jeg ville heller dra et annet sted.
Det føles godt å ha noe fint å se frem til, prøve å tenke på noe annet...

Vi booket tur til Marmaris 16.september, vi blir borte i 16 dager.
Vi må mellomlande i Istanbul og på utreisen har vi fem timer der, så vi håper at vi får tid til å se oss litt rundt i Istanbul.

Gleder meg til å bo på dette hotellet, det ser så fint ut  

Og det beste av alt, det er treningsrom! Så da er det bare å være sprek og sunn på ferie også!! :)

- Siri  

« HAMSTRER INN TIL THAILANDLesestoff er veldig viktig for meg når jeg er ute og reiser.
Leser på flyet, leser på stranda og leser på sengekanten!

Da er det greit å begynne å kjøpe inn bøker, lette pocket bøker som ikke veier så mye i kofferten :-)

Gleder meg til å lese disse!

- Siri 

« BESTILT HOTEL I THAILAND

I går bestilte mamma og jeg hotellet som vi skal bo på i Thailand i 15 netter! 
Såå fint. Gleder meg så mye alt nå, så denne ventetiden kommer til å bli lang.

Stor, myk (forhåpentligvis!) seng, stort bad med dusj(også er det jungeldusj som jeg kaller det, sånn dusjhode fra taket!) og badekar, terrase med tilgang til bassenget, moderne design og generelt et veldig pent og fint hotell! 
Når jeg først skal til Thailand vil jeg jo gjerne bo på et litt luksushotell :-)
Får hotell + fly av mamma og pappa, så må jeg ha lommepenger selv, men det er en veldig fin deal syns nå jeg! :-D

Gler mæ jahh!
 
Har du vært i Thailand før?! 

« TYRKIA ELLER THAILAND?!

I går kom endelig mamma og pappa hjem fra Thailand. De er så brune at jeg får helt panikk med tanken på hvor hvit jeg ser ut i forhold...... 
MEGASUN HERE I COME! 

Mamma: Tenkte vi to kunne ta en tur til Thailand i august, jeg!
Jeg: KØDDER DU?! HELL YEAH, BABY!Hadde jo egentlig tenkt meg to uker til Marmaris i sommer, men jeg vil mye mye mye mye mye heller til Thailand :-D
Ihhhh!!
Alle bildene er tatt av pappa.

Vi har sett på hotell og flybilletter i dag, om man er flink til å sjekke overalt etter det, så kan man få turen til en bra pris.
Det er også veldig billig å leve der nede, så man trenger liksom ikke bruke 50 000 kr på turen!

Tyrkia er jo reine ghettoen i forhold til Thailand! Haha.

 

Les mer i arkivet » Mai 2015 » April 2015 » Mars 2015
hits