« DENNE KJÆRLIGHETEN ALTSÅ..

God jul! 
Håper dere hadde en super julaften. Det hadde jeg, feiret hjemme med mamsen og papsen. Deilig og rolig :) Brukte også store deler av kvelden med Mehmet på Tango, viste han alle gavene mine og fortalte han alt om jula og tradisjoner. Han syns det høres så koselig ut!
Kan ikke si at jeg er sånn veldig opptatt av julen som mange andre jeg kjenner. Ikke veldig glad i baking av småkaker og pepperkaker. 
Julekvelden er veldig koselig da 

 Savnet etter M blir bare sterkere og sterkere for hver dag. Knyter seg i magen når jeg tenker på alt vi har foran oss. Samtidig så vil jeg aldri gi opp. Vi snakker maaaange timer om dagen, men det blir ikke det samme som å være fysisk sammen. 
Om jeg bare kunne fått èn time med han nå, så hadde jeg blitt så glad. Herregud, hjertet mitt :(
Føler at jeg syter og klager hele tida, men.. Åh, det gjør bare så vondt dette her. Kunne så inderlig ønske vi kunne være sammen hele tiden. Noe som får meg til å trekke på smilebåndet er slike bilder her! Elsker å bla gjennom disse på Facebook! Haha. Små gleder i hverdagen ;)

- Siri 

« EN DATO Å SE FREM TIL

Hallo! Klokken er kvart på tre på natta og jeg sitter her... La meg i går kveld ved 22-tiden og våknet igjen klokken tolv. Woho.
Skal på jobb om 4 timer.
Hodet mitt er stappa med masse tanker om dagen. Jeg trenger en dato å se frem til. Vite når jeg skal se Mehmet igjen. Vi trenger dette.
Jeg føler meg så trist. Jeg har bare vært hjemme i en uke og jeg savner han allerede så mye at jeg gråter meg i søvn hver kveld.

Han er virkelig verdens beste. Får meg alltid til å le og smile. Selv når jeg føler at alt er håpløst, kommer han med noe positivt som får meg til å se lyst på livet i fem minutter før hele verden raser sammen igjen.
Jeg ser på bilder og videoer hele tiden. Så glad jeg filmet så mye. Jeg ler og gråter av de. Herregud, så morsomt vi hadde det.

 Jeg prøver å være sterk. Når andre spør hvordan det går, så sier jeg bare "joda, går bra, savner han da, hehe" og smiler.
Egentlig vil jeg bare gråte og få en god klem. 

Prøver å fylle savnet med noe annet, feks. shopping. Det får meg til å være glad i et par timer før jeg er like trist igjen. 

Har tenkt på at det kanskje hjelper å trene. Få ut litt frustrasjon og sinne. Pluss at jeg kanskje får litt energi, for nå er virkelig energilageret tomt. Jeg vil bare sove og sove.
 

Blir mange syteinnlegg her inne nå, men jeg må bare få det ut.- Siri 

« DU OG JEG

Deg og meg. Vi. Oss. 
Jeg har hatt de beste 23 dagene i mitt liv med Mehmet i Istanbul. Vi var sammen døgnet rundt i 23 dager, eller var 5 timer vi ikke var sammen på alle de dagene.
Nå har vi virkelig fått sett hverandres uvaner, hvem vi virkelig er og om vi faktisk likte hverandre. 
Vi fant fort ut vi virkelig virkelig liker hverandre og at vi er perfect match ;)
Herregud, så glad jeg er i den gutten. Han gjør meg så lykkelig. Smilet går nesten rundt når jeg er med han.
Jeg har møtt litt av familien hans og det var veeeldig skummelt med en gang. Jeg var så nervøs før vi gikk inn i leiligheten til søsteren hans at jeg nesten svimte av! 
For noen herlige mennesker. Så gjestfrie, snille og hyggelige! 

Jeg er hjemme igjen nå, kom hjem i går. Føles veldig rart. Å være alene igjen, uten han. Føler meg litt tom, eller hva jeg skal si.. Jeg savner han allerede.
Avskjeden på flyplassen var helt grusom. Var ikke før jeg skulle gå videre alene inn i passkontrollen at jeg skjønte at nå skal jeg dra. Dra fra han. Tårene bare rant nedover kinna mine og det kjentes ut som om noen røsket hjertet ut av brystet mitt. Var så utrolig vondt å se hvor lei seg han var også. Nei, uff. Nå gråter jeg igjen.
Kunne ønske jeg bare kunne få han hit til meg nå. Eller at jeg kunne være der med han. Samme hvor vi er, så lenge vi er sammen  Var veldig koselig å komme ut i ankomsthallen på Gardermoen i går. Der stod pappan min og min kjære nevø Alexander med skilt rundt halsen med "Velkommen hjem tante Siri". Var nesten så jeg begynte å gråte, ble så rørt!!!
Mamma hadde lagt på nytt jule sengetøy på senga mi, pynta til jul på soverommet og stua mi, hengt opp stjerne i vinduet. Åh, koselig. Snille mamman min <3Skal skrive flere innlegg om hva vi gjorde osv. en annen dag. Nå må jeg bare komme meg inn i rutiner og prøve å leve så godt jeg kan uten Mehmet. Det er tungt, men jeg må jo bare.

 - Siri 

Les mer i arkivet » August 2015 » Juli 2015 » Juni 2015
hits