« SÅNN GÅR NO DAGAN

Long time, no see.

Dagene bare flyr unna. Jobber opptil 60 timer i uken, så jeg har ikke så mye tid til noe annet enn å sove, spise og jobbe. Prøver så godt jeg kan og hjelpe til her hjemme, men energien strekker ikke til hver dag..

Det går utover M når jeg har dårlige dager og tro meg, han får høre det. Får alltid dårlig samvittighet etter utbruddene mine og da kommer tårene. Ja, sånn går no dagan ;)Godt å ha hu her å kose med når jeg er lei meg

- Siri

« ALT ORDNER SEG FOR SNILLE JENTER!

Hallo!

Nå har det gått noen dager siden sist og det går mye bedre.. Jeg har kommet meg på beina igjen og ser lysere på livet. Hehe.
Jeg jobber som bare rakkern og dagene bare flyr avgårde.
Jeg har fått orden på livet her hjemme og det føles bra.. Alt ordner seg for snille jenter.Selvom savnet etter M gjør altfor vondt, så hjelper det at vi snakker hver dag og at jeg har noe å gjøre hele tiden.
Èn dag nærmere for hver dag som går.

I kveld har jeg endelig fått farget etterveksten, fjernet ansiktshår (noe ALLE jenter bør gjøre. Du tror kanskje det ikke syntes, men jenta mi, det gjør det! Ikke mye pent med bart/dun på jenter..) og tatt hårkur!
Deilig å pleie seg selv.

God natt.

- Siri

« ONLY IN TURKEY

Er det noe jeg elsker med tyrkere er hvor gjestfrie de er. Åpent hus døgnet rundt.
Der kan man komme klokken to på natten og blir vartet opp med mat og cay!
Ikke akkurat sånn det er her i Norge. Mamma og pappa legger seg ved 21-22 tiden. Haha. Om jeg hadde lagd middag klokken tre på natta hadde de vel trodd jeg hadde blitt gærn.

Her lagde Mehmet og Haktan köfte på gulvet. Aldri sett noen i Norge lage i stad middagen på gulvet ;-) Hehe.
Jeg ble spurt om jeg ville være med å lage, men jeg sa nei. Så redd for å gjøre no feil.. Neste gang skal jeg bli med på alt av matlaging.
Må jo lære meg å lage tyrkisk mat. Mehmet må jo få litt av det når han flytter til Norge. Kunne så inderig ønske jeg likte tyrkisk mat.. Føler meg alltid så dum når det blir lagd egen mat til meg.

Her lagde de også köfte. Vi fikk besøk av Sema (til venstre på bildet. Hun er en helt utrolig dame. 65 år og bellydancer. Aldri sett en så sprek dame! Hun snakket engelsk. Fikk høre hele livshistorien hennes og jeg ble helt amazed. For et liv!) klokken tolv på natta. De koste seg med köfte, mens Sema hadde kjøpt med sjokoladekake til meg. De er så snille!! Får ikke sagt hvor høyt jeg elsker dem.
- Siri

« KJÆRLIGHETSSORG

Helt siden forrige lørdag har jeg følt en sorg jeg aldri har følt før.. Kjennes ut som noen har dødd.. Så vondt gjør det.. Er så urettferdig at vi ikke får være sammen som andre par. Vet at vi har valgt dette selv, men er fortsatt hjerteskjærende.
Jeg har grått så mye de siste dagene.. Gråter med en gang jeg er alene og gråter når Mehmet ringer meg. Jeg går konstant med tårer i øya.
Om noen hadde gitt meg en lang og god klem hadde jeg detti helt sammen..
Heldigvis har jeg Andrea og Estefania som støtter meg og muntrer meg opp! ♡ Tusen takk, jenter!Jeg savner absolutt alt med Tyrkia nå. Savner selvfølgelig Mehmet og ikke minst Haktan og Cemile. Sender meldinger med henne hver dag og det er så koselig


Fineste Cemile!

Nå håper jeg M får fikset seg en telefon så vi får snakket sammen når vi vil og når vi trenger hverandre.. Som er sånn ca. hele tida.
Det irriterer meg at han kan ringe meg, men jeg ikke får ringt han.. ALT føles helt håpløst nå..

- Siri

« BYEBYE ISTANBUL

Blogget fra mobilen


Nå sitter jeg på flyet. Snart er vi på vei til kalde, kjedelige Norge. Blir sykt nedtur å komme hjem.. Alt jeg trenger er jo faktisk i Tyrkia.
Var tårevåt avskjed med familien i dag.. Uff, jeg kommer til å savne dem!! ♡

- Siri

« NÅ HAR HAN DRATT FRA MEG


Skrevet på morgenen 1.november fra mobilen

Heihei!
Ble visst ikke så mye blogging.. Har ikke med meg hverken laptop eller iPad og jeg liker ikke å blogge fra mobilen som jeg gjør nå.
 
Nå befinner jeg meg hos søstra til M.
Vi kom hit i går. Ble en siste frokost sammen med familien før M ble kjørt til flyplassen. Jeg ble ikke med til flyplassen, orka ikke tanken på å se han gå fra meg. Vi sa hadet hos søstra hans og da han gikk ut døra knakk jeg helt sammen. Cemile tok godt vare på meg. Vi gråt sammen og klemte hverandre ♡ Hadde ikke klart meg så bra alene.. Gikk rett og la meg, sov i seks timer. Ble vekket opp til mat og drikke. Her er det full service!
Jeg skal være her til tirsdag, da skal jeg "hjem" til Norge. Kan ikke akkurat si jeg gleder meg. Det er her jeg hører hjemme.

Jeg har blitt så utrolig glad i familien til M. De har blitt min familie også. Føler meg så trygg her og man kjenner varmen og kjærligheten med en gang man går inn døra. Klemmer og koser i fleng. Jeg forstår mer og mer tyrkisk og det føles lettere og kommunisere. Selvom det går mest i kroppsspråk og google translate.

Nå som M ikke er her er jeg nødt til å prøve meg på å snakke mer tyrkisk,det er veldig vanskelig.. Men de er flinke til å hjelpe meg og blir helt i ekstase når de hører jeg prøver å snakke tyrkisk! De får virkelig selvtilliten min ti hakk opp. Haha.

Nå ligger jeg i senga på gjesterommet. Jeg sa jeg kunne sove på sofaen, men de insisterte på at jeg skulle sove her. Nene (svigermora til Cemile, som jeg ser på som en ekstra bestemor♡) gikk og la seg på sofaen, føltes helt feil, men hu jagde meg inn på rommet. Haha. Hu er virkelig en herlig dame. Hu kaller meg hele tiden for canım og klemmer meg så hardt at jeg nesten ikke får puste!

Nå ringte M meg! Så godt å høre stemmen hans ♡ Kjente tårene pressa på, men jeg var sterk helt til jeg hørte han gråt så han ikke fikk puste.. Uff. Dette gjør så vondt.. Vil bare ha han hos meg hele tiden. Vi var sammen i 21 dager, eller 19 dager blir det, han var 2 døgn i Urfa og fikset mer ferie! Men 19 dager døgnet rundt. Vi har hatt det så fint, helt perfekt. Selvfølgelig litt krangling nå og da, men ellers helt perfekt.
Vi må jo bare tenke positivt. Vi må se frem til mai 2016, da er han ferdig i militæret. Jeg har tenkt litt på det og jeg tror heller jeg vil til Tyrkia neste sommer, enn at han skal til Norge. Er så mye styr med papirer og shit. Neste høst skal vi jo også gifte oss. Noe jeg gleder meg såå mye til. Er litt tidlig å planlegge syns jeg, er jo faktisk et helt år til. Kan jo ikke bli helt koko heller! Haha.

Nå skal vi spise frokost, så nå får jeg avslutte! :-)

- Siri

Les mer i arkivet » November 2015 » Oktober 2015 » September 2015
hits