« ISTANBUL UPDATE

Blogget fra mobilen

Hallo ♡
Nå har jeg vært i Istanbul i 4 dager.
Vi er oppe ganske tidlig. Kan jo ikke sove bort de dagene vi er sammen!

Det var veldig rart å se Mehmet igjen etter fem mnd uten hverandre.. Var nesten litt småflaut de første tyve sekundene, haha. Gikk seg fort til og dere kan tro det var godt og endelig klemme og kysse kjæresten min!
Han kom ikke før ett på natten, da hadde jeg allerede vært i leiligheten i ti timer. Fy søren så sakte tiden gikk. Venta og venta ♡

Dag 1: Var vi bare inne og koste oss. M var ute og kjøpte pizza. Da jeg spiste da hadde jeg ikke spist mer enn èn kvikk lunsj på 1,5 døgn.
Er omtrent aldri skikkelig sulten når jeg er her nede med Mehmet. Forelskelsen demper sultfølelsen! Haha. Spiser veldig lite i forhold til hjemme. Det er jo bare bra det da ;) Så når M kommer til Norge kommer jeg til å bli slank!

Dag 2: Var vi ute og shoppet litt i Taksim. Senere dro vi til Cemile (søstra hans) og Selim (mannen hennes). Koste oss med pide som Cemile og svigermoren hennes lagde.  Vi var der i mange timer. Det var veldig koselig å se alle sammen igjen. Ble mange klemmer og altfor mange komplimenter, haha. Blir så flau når alle sitter og ser på meg.
Den første timen vi var der var jeg litt tilbakeholden og sjenert, føler meg litt utenfor når alle snakker tyrkisk. M er veldig flink til å oversette for meg da og de prøver med litt engelsk for å inkludere meg. Det er jeg veldig glad for.
Ble litt mer varm i trøya etterhvert og følte meg mer hjemme :)

Dag 3: I går stod vi opp tidlig og lagde deilig frokost. Det er så koselig å dekke på bordet og sitte der lenge. Bare spise, skravle og nyte hverandres selskap!
Ellers var vi i Taksim nok en gang og titta. Spiste også KFC for første gang på 5 mnd. Fy søren, det smakte så godt! Beste maten jeg får!
Senere på kvelden fikk jeg rydda leiligheten skikkelig. Vaska klær og satte inn og tok ut av oppvaskmaskinen. M lå selvfølgelig på sofaen og så på film ;)
Vi så også på fotballkamp. 94 kjedelige minutter, men jeg overlevde. M elsker fotball. Er så ivrig, skriker og tramper i gulvet.

Dag 4: Stod opp tidlig og spiste deilig frokost. Vi stresser så lite som mulig. Ingen ting skal rekke. Ble egentlig bedt til Cemile og Selim i dag, men jeg ble så sykt kvalm og dårlig etter frokost. Mistenker at det var jordbærene.. M ble også dårlig utover dagen, så vi har bare slappet av og kost oss sammen, bare vi to ♡
Trasking ute og kino. Da vi kom tilbake magde M mat til oss og så på film, eller jeg så på. M lå på fanget mitt og sov ;)

Nå skal jeg vekke M så vi kan gå og legge oss. Ingenting er bedre enn og sovne i armene hans. Klemme hverandre hardt og være takknemlige over å være sammen ♡

God natt!!
- Siri

« HAN FIKK IKKE PERM..

Nå sitter jeg her, klokken er 02:35. På onsdag ringte Mehmet meg og var så lei seg. Jeg visste hva han skulle si: "Jeg får ikke perm alikevel."
Jeg klikka helt. Føltes ut som om noen rev hjertet ut av brystet på meg.
Det var selvfølgelig ikke hans feil, men det var han som fikk kjefta. Var jo ikke akkurat mulighet for å kjefte ned sjefene der.
Jeg datt rett ned i kjelleren. Jeg var så sykt forbanna og sur at jeg ikke engang greide å gråte.
Tårene kom dagen etter da vi snakka på telefon igjen. Det var så vondt.. Og det gjorde enda vondere da jeg hørte hvor lei seg han var..

Så ringte han igjen på torsdag kveld og sa: "Har du pakket ferdig?" Jeg ble helt i hundre og vi begynte å gråte og le i kor!
Trodde ikke på det først, fordi jeg var helt hundre prosent sikker på at han ikke fikk perm. Sjefene ombestemte seg, aner ikke hvorfor. Trenger egentlig ikke vite grunnen engang, fordi han får perm!!!!!

Jeg har nok engang utsatt alt av pakking, vasking og rydding. Nå er jeg snart i mål. Pappa kjører meg til Gardermoen kvart over fem. Flyet går 07.40. Da er jeg i Istanbul 12.30. Flyet til Mehmet er ikke i Istanbul før 22.35, så jeg har med andre ord veldig god tid før han kommer.
Jeg skal ta taxi til leiligheten, sove litt, pynte meg og sminke meg før jeg drar til flyplassen og møter min kjære.
Greier ikke beskrive med ord hvor mye jeg gleder meg til å klemme han. Samtidig er jeg ganske nervøs, vi har jo ikke sett hverandre på fem måneder. Det er jævlig lenge, altfor lenge!

Jeg gruer meg til å se hvor mye overvekt jeg har på kofferten og baggene mine. Det er sykt dyrt!

Kjenner jeg er ganske trøtt, har ikke sovet noen ting i natt. Gleder meg til å sove på flyet :) 
Nå får jeg lage meg litt kaffe og fortsette å pakke og rydde.Wæhh, altfor mange kg!

- Siri

« KULTURFORSKJELLER

Det er klart at det litt krasj i ny og ne. Han er fra Tyrkia og jeg er fra Norge. Sier seg selv at man ikke har likt syn på alt.
Det er vel sånn for alle par, man er ikke enig på alle områder.

Vi er enig på det aller meste. De viktigste tingene.

Det er jo også vanlig at muslimer har et annet syn på kvinner. Misforstå meg rett, han forguder meg og hadde dødd for meg.
Det er mer på det med klær. Han hadde ikke akkurat hoppa i taket om jeg hadde kledd på meg en åletrang kjole med så dyp utrigning at puppa veltet ut.
Jeg har aldri kledd meg sånn heller da, så har ikke vært no problemer med det med utfordrende klær. Jeg er glad i å pynte meg og sminke meg. Han er ikke så begeistra når jeg sminker meg som en arabisk jente, men det har jeg sagt at det får han tåle. Det er meg. Jeg nekter å forandre meg for noen.

Det er heller ikke veldig populært at jeg snakker med andre gutter. Han sier selvfølgelig ingenting på at jeg snakker med gode venner som jeg har hatt i mange år, men å begynne å ta opp igjen kontakt med gutter fra fortiden er ikke aktuelt. Det går begge veier da. Jeg hadde ikke akkurat blitt blid om jeg så at han snakket med gamle flammer.
Jeg er veldig glad vi har samme syn på dette! ♥
Mange som mener at dette betyr at man ikke stoler på hverandre, men det er absolutt ikke tilfelle. Det betyr bare at man ikke har no interesse av å henge eller snakke med noen av det motsatte kjønn.

Festing og alkohol er heller ikke no vi er begeistra for. Jeg er SÅ glad for at M ikke drikker. Jeg drikker jo heller ikke. Han har sett meg full èn gang og da så han hvor glad han er at jeg ikke gjør dette hver helg.
Jeg syns egentlig ikke at passer seg heller når man har kjæreste. Drikke og dra ut på byen hver helg. Nei, vet du hva.
Dette er så klart våres mening. Sier ikke at dere som gjør det er no dårligere mennesker, men det er ikke no for oss.

Så, det er egentlig ikke så mye kulturkrasj for oss. Heldigvis ♥- Siri

« LATERE DAG SKAL DU LETE LENGE ETTER

God kveld!

Jeg har hatt verdens mest chilleste dag. Ble vekt til deilig søndagsfrokost, nystekte rundstykker og masse godt pålegg dekket på bordet.
La meg etter frokosten og sov to timer. Mehmet ringte og vekka meg. Jeg er forferdelig gretten når jeg blir vekt og dette irriterer Mehmet no jævlig, haha.

Jeg hadde planlagt og få rydda hele min del av huset, men jeg har ikke gjort noe av det.
Jeg MÅ få gjort det før jobb i morgen. Jeg blir egentlig ganske gretten når det er rotete rundt meg, så skjønner egentlig ikke hvorfor jeg har utsatt det.
Tenker alltid "gjør det i morgen", jeg er en mester på å utsette ting!

Vi har besøk av Dennis og Heine fra i dag til i morgen. Kjempekoselig ♥
Jeg kommer til å savne å kose og nusse på nevøene mine når jeg drar til Tyrkia. Jeg har heldigvis noen nevøer og nieser i Tyrkia som jeg kan klype i kinna og kose på.

Nå skal jeg straks legge meg. Klar for ny uke! Fem dager til jeg drar ♥ Ihhhh.

- Siri

« PÅ TIDE Å PAKKE

Heihei ♥

Jeg skriver pakkelister og innkjøpslister. Det er på tide og få pakket ned alt jeg skal ha med meg!
Vanskelig å vite hva jeg skal ha med meg av klær, da været er veldig skiftende.. Jeg har jo kjøpt inn så mye nytt og fint i høstgarderoben, men tror mye av det blir for varmt i Istanbul nå.. Da får jeg ta med meg litt sommerklær og litt høstklær! 😉

Jeg må ringe Turkish Airlines i morgen og spørre om jeg kan ha med meg 20 kg ekstra. Jeg har så sykt mye jeg skal ha med meg.. Mat, klær til Mehmet, gaver til familien og mine klær. Ikke minst, sminke, hårprodukter og hudpleie.

Jeg har en tendens til å gjøre alt i siste liten. Pakke et par timer før jeg drar. Glemmer alltid noe jeg sårt har trengt å ha med meg.

Nei, nå får jeg legge meg. M ringer om 5,5 time!- Siri

Les mer i arkivet » November 2015 » Oktober 2015 » September 2015
hits