« PÅ VEI HJEM TIL MEG

Skinn/denim jakke fra H&M, ny foundation fra Bourjois og to øyenskyggepaletter fra Rimmel.


- Siri 

« LAGD VIDEOBLOGG

Hallo!
I dag (i går) har jeg vært sammen med Andrea. Vi har kosa oss med wok til middag, popcorn og pepsi max. Vi kan å kose oss, hihi!
Vi spilte inn to videoblogger faktisk! En hvor jeg svarer på spørsmål jeg har fått og en annen tagvideo. Gleder meg til å legge ut! Jeg syns alltid det er gøy å se bloggeren "live", ikke bare skriftelig og på bilder. Så dette blir bra, folkens!  

Nå MÅ jeg sove.... Skal opp klokken seks.. Kjørelæreren min kommer og henter meg halv åtte, skal på glattkjøring. Wish me good luck!

Good night, bitches!   

- Siri ♥ 

« SLAPP SØNDAG

God kveld 

Nå sitter jeg i sofaen og ser på Girls, har på ansiktsmaske og blogger. Multitasking much!

Elsker denne ansiktsmasken! Den fjerner 98% av urenhetene i fjeset! Bruker en foundationkost fra Mac til å påføre den, da jeg ikke liker å bruke fingrene.

Hva gjør dere i kveld?   

- Siri 
 

« ANBEFALING AV FILM

Denne filmen MÅ dere bare se. Romantisk, spennende, trist og søt 
Anbefales virkelig..

Her kan du se den på nett:
http://putlocker.bz/watch-safe-haven-online-free-putlocker.html

- Siri 

« JEG GREIDE DET FOR FAEN!!

I dag tok jeg teoriprøven og gjett hva?! JEG BESTOD! 

Verdens beste følelse som bruser gjennom kroppen når man har mestret noe.
Jeg gikk inn og tenkte: "Dette kommer jeg aldri i verden til å klare, men greit å ta den for å se hvordan jeg ligger an.."
Prøven var skikkelig vanskelig og jeg satt og reiv med i håret på noen av spørsmålene.. Jeg turte nesten ikke trykke på avslutt på prøven, pulsen var sikkert på 300 hundre da jeg ventet på resultatet. Da det stod bestått kjente jeg tårene presset på, av glede vel og merke, hehe  Hadde seks feil, men det er jo lov med syv feil! Hihi.
Ble faktisk ganske stolt av meg selv, fordi jeg har vært så utrolig usikker på meg selv og tenkt jeg aldri kom til å greie den. Greide den på første forsøk, hallelujah!!

Min snille og gode bestevenninne kjørte meg ned dit og var min personlige støtte. Hadde aldri greid den prøven uten henne. Hu har hjulpet meg så mye, lært meg alt om bil og lest med meg.
Er så utrolig takknemlig over å ha henne i livet mitt!! Hu er best 


Denne skal rammes inn, haha 


Vi dro til Strømmen for å spise lunsj og titte i butikkene. Jeg måtte feire med det beste jeg vet om, nemlig kuleis!
Kjempekoselig dag med bestejenta 

- Siri 

« IKKE ALLE ER LIKE

Det har kanskje virket som om jeg er en skikkelig sur kjerring, da jeg la ut i det vide og brede om ting som irriterte meg da jeg var på ferie i Marmaris.
MEN, det er jeg så absolutt ikke. Vil faktisk beskrive meg selv som en ganske sprudlende og livlig person.

Det er jo ikke alle tyrkere som er eglete og sexgale, det finnes nemlig mange godklumper der også   


Fra venstre:

- Var på besøk hos Ibo. Han lagde god mat til meg; krydret kylling, tomat, tunfisk, loff og grønnsaker! Kjempekoselig ettermiddag. Han er så utrolig snill og god. En ekte venn 
Kosestund etter et herlig måltid. Haha!
- Møtte ei jente fra England, Shereen. For en herlig skapning. Føltes ut som vi hadde kjent hverandre i flere år.
- Mahmut som jeg ble kjent med helt tilfeldig på en resturant. Han bor i England, men var på ferie i Marmaris. Vi fant fort tonen (vennskapelig) og det føles ut som vi har kjent hverandre mye lenger enn hva vi egentlig har! Haha   

- Siri 

« AVHENGIG AV FARLIGE TING

Ikke bare er jeg avhengig av snus, men jeg er også veldig avhengig av nesespray med mentol..
Jeg får helt panikk om jeg blir tett i nesa og om jeg ikke tar nesespray før jeg legger meg, får jeg rett og slett ikke sove.

 Det er jo ganske dyrt med både snus og nesespray, sykt mye penger som blir kastet ut av vinduet på dette.
Vil tro jeg bruker omtrent 2500 kr på snus og nesespray på en månede. Det er jo bare fælt å tenke på :(

Da jeg var i Marmaris hamstret jeg med meg ti pakker med nesespray. Turte ikke ha med meg mer enn det, tilfelle jeg skulle bli stoppet. Vet ikke om det er ulovlig å ta med så mange til Norge, så tok ingen sjanser. Haha.
I Norge koster en nesespray 60 kr og i Tyrkia koster en 25 kr. Så jeg sparte en del på det 


Den tiende måtte jeg åpne, hoho.

- Siri 

 

« TRETTEN NYE NEGLELAKKER

Er det noe jeg elsker å kjøpe, så er det neglelakker. 
Disse kjøpte jeg i Tyrkia for en billig penge. De seks øverste er litt bedre kvalitet enn syv de nederste.

Ryddet opp og kastet mange i går og da jeg var ferdig med ryddingen i bøtta telte faktisk alle neglelakkene mine i går og jeg har 67 stykker!  Hehe.
Mye vil ha mer.

- Siri 

« KLAR FOR TRENING OG NYTT KOSTHOLD

Det har vært noen uker med svært dårlig kosthold. Seksten dager med ferie er en stor del av grunnen. Jeg gikk faktisk ned 1,5 kg på ferie da, noe jeg var veldig overrasket over.
Spiste jo mye god mat og godteri, men jeg gikk ekstremt mye der nede, så kan hende det er derfor 
Uansett, på mandag starter jeg med Grete Roede kosthold og trening igjen! Gleder meg og er så klar for å få mer energi og føle meg bedre. Man føler seg jo så slask og dvask når man spiser masse usunt...
Heidi og jeg skal begynne å trene sammen, det blir nok bra! Vi skal motivere hverandre og bli spreke som aldri før ;)

I den anledningen har jeg kjøpt inn to nye tskjorter som jeg skal trene i.

Elsker å trene i fotball-tskjorter, de er så behagelige og romslige! 

Dette tror jeg blir bra 

- Siri ♥ 


 

« BURDE EGENTLIG SOVE

God kveld :)

Nå burde jeg egentlig sove, men jeg elsker å sitte oppe om kvelden/natta. 
Har Alexander på overnatting og han våkner vel før fugla fiser i morra! Haha. Det får gå!

Har hatt besøk av familien i dag, så koselig!! Godt å være samlet igjen, vi har jo vært borte i seksten dager. Noe som er lenge for oss som er så sammensveisa og nære 
Det var pizza-aften, var bare så utrolig godt med mamsen sin hjemmelaget pizza :)

Nå ser jeg på Girls, en serie jeg så noen episoder av i fjor, men glemte helt av! Nå har jeg startet på første episode i sesong en igjen!  - Siri 

« FAEN TA DEN JÆVLA TEORIEN

Nå sitter jeg og leser teori. Har nettopp tatt to tester på nett og jeg får jo mer feil enn rikitige svar.. Blir så utrolig frustrert og gir opp like fort hver gang..
Jeg har aldri hatt problemer med å pugge ting før, ting fester seg ganske fort til hjernen min, MEN, den jævla teorien vil faen ikke sitte. Åhhhhhhhhhhh :(

På tirsdag skal jeg ta teoriprøven, vil jo så gjerne greie den sånn at de kan bestille oppkjøring til meg.. Faen asså. - Siri  

« ENDELIG HJEMME

Hallo!
Onsdag var hjemreisedagen, vi stod opp klokken seks om morran, ordnet oss og pakket ferdig. Drosja skulle komme klokken halv åtte, men gjett hva? Den kom selvfølgelig for sent. Var ikke sjokkert, men ble dritforbanna! Faen ta den jævla tyrkertida! Det er LITE profesjonelt å komme en halvtime for sent til en avtale. Dere kan tro sjåføren fikk høre det!!
 Vi kom da oss frem i tide til flyplassen, fikk sjekket inn, spist frokost og roet ned før flyet til Istanbul gikk.
Det regnet no helt  forferdelig og det tordnet så fælt at det hørtes ut som hele flyplasen ble bomba, haha.
Flyet var også litt forsinket, men det gikk bra. 


Sunn frokost  ;)

Da vi kom frem til Istanbul var det HELT KAOS, det var så mange mennesker, ble helt svimmel, jeg! Det var så mange menn i "skjortler" og damer i heldekkende plagg, har aldri sett så mange samlet på et sted, hehe. Men uansett, vi stod en time i passport kø, noe jeg ikkeeeee gjorde i fjor. Tror jeg må ha gått på no VIP greier i fjor, for da var det ikke på samme sted vi var på nå. Jeg stod ikke i kø engang i fjor, jeg viste bare frem passet og gikk gjennom en sånn kontroll greie. 
Jaja, vi hadde vel rundt en-to timer der og vi måtte spurte til flyet, så tregt gikk alt der. De er jo ikke akkurat det raskeste folkeslaget heller da, så ting tar tid ;)
Begynte nesten å gråte da jeg måtte løpe forbi Victoria Secret butikken, hjertet mitt knuste i tusen knas :( :( :( :( :( :( :( 

 
Bare se da, rett forann øya på meg! Måtte til og med ta bildet i fart for å rekke flyet. Haha.

På flyet til Gardermoen eksploderte nesten hodet mitt, hadde nemlig en veldig ivrig dame bak meg. Hu snakka seriøst nonstop i FIRE tmer. FIRE TIMER!!!!!!! Fikk høre hele livshistorien hennes. Kjente jeg fikk så lyst til å snakke til henne, men måtte bare roe meg ned og få ut frustrasjonen til en tyrker ved siden av meg. Han var kjempehyggelig da. Han skulle til Oslo for å besøke noen venner. Jeg lærte han litt norsk, hva han burde se i Oslo, spise osv.  Roet han også ned og sa at ikke alle norske damer snakker like jævlig som hu bak oss. Da lo han 
 :) :)
"AH, THATS GOOD TO HEAR!!"

Papsen stod og ventet på oss på Gardermoen og det var så godt å se han igjen! 

Har ikke ord hvor for deilig det var å legge seg i sin egen seng. Måtte ha på pysjamas, ullsokker, dyne og pledd da.. MEN, det var helt herlig! Hadde jo ligget på en murstein i seksten netter...

 - Siri 

Les mer i arkivet » August 2015 » Juli 2015 » Juni 2015
hits