« 9 VAKTER OG 12 DAGER

God morgen!

Jeg har allerede vært våken siden halv syv. Da ringte M meg. Beste måten å våkne på ♥

Nå er det 12 dager til jeg drar og det er 9 vakter jeg har igjen å jobbe før jeg har FERIE!
Skal ta på meg flere vakter om det er no ledig. Da går tiden mye fortere. Jeg fortjener ferie nå. Fem måneder med hundre prosent jobb. Jeg har virkelig stått på. Har hatt noen tunge dager, men jeg har klistra på smilet og kommet meg på jobb. Jeg har mange ganger bare hatt lyst til å gjemme meg under dyna og bli der, men jeg har ikke gjort det.
Nå har jeg vært i så dårlig form i en uke; skikkelig forkjøla, feber og øyekatarr, men jeg har tatt paracet og gått på jobb.Nå skal jeg prøve å være litt effektiv før jobb klokken to. Først må jeg bare klemme og kose litt på verdens vakreste Zita ♥
Tenk hvor mye hun forstår. Hun merker om jeg er lei meg, da kommer hun for å gi kos og kjærlighet. Hunder er virkelig menneskets beste venn!
Ønsker dere en fin dag! :) 

- Siri

« MÅ HA MED NORSK MAT TIL TYRKIA

Ja, det må jeg! Jeg er så sykt kresen, så må ha med meg litt forskjellig mat fra Norge når jeg drar ned..
Jeg liker jo ikke tyrkisk mat, så når Mehmet vil ha det, da må jeg lage norsk mat til meg selv. Haha, men vi spiser ihvertfall sammen da 😉
Jeg har også hatt med meg mye taco før, men Mehmet liker ikke det. Han hater den tacolukta, så blir litt problematisk når jeg elsker taco og vil helst lage meg det hver dag til middag. Verdens problemer! Haha.Mangler fortsatt å kjøpe inn masse tacolefser, krydder og salsa, men det kjøper jeg til uka!

Har også kjøpt med meg 5 pakker med popcorn, det er jo 3 i pakka, så det blir da altså 15 poser med popcorn vi kan poppe og spise oss grønne på. Vi ELSKER popcorn og spiser alltid det når vi ser på film ♥ Popcorn i Norge er jo faktisk sykt billig, så derfor jeg tar med meg det.Har også tenkt å kjøpe med 2 kg Norvegia. Håper det går bra å ha det i kofferten.. Jeg skal lage hjemmelaget pizza til familien til Mehmet, så da må jeg ha med meg så mye jeg kan av norske ingredienser. Haha. For da vet jeg at den blir god! 😉
Selvom tyrkisk kjøttdeig ikke kan sammenlignes med norsk, så får det duge!Kommer sikkert på noe mer jeg må kjøpe, men jeg har 13 dager på meg 😉

- Siri

« ANSIKTSMASKE MOT KVISER OG UREN HUD

Helt siden jeg sluttet på p-piller for fire måneder siden har huden min vært helt forferdelig. Da snakker vi skikkelig uren hud.
Det har gått hardt utover selvtillitten. Før følte jeg meg vel uten sminke, men etter at huden min ble helt jævlig har jeg faktisk brukt sminke nesten hver eneste dag. Har også følt at med sminke har det sett fælt ut..
Fra å gå fra veldig fin og ren hud, til så uren var helt jæææævlig.
Høres kanskje veldig overfladisk ut, mulig jeg er det også..

Har begynt på p-pillene igjen nå og jeg ser bedring etter bare noen uker på pilla. I tillegg har kjøpt noen nye rensekremer og ansiktsmasker.
Hvis det er flere der ute som sliter med uren hud, anbefaler jeg denne på det sterkeste.

Jeg kjøpte min på Apotek1 - ikke kosta den så mye heller :) 

Føles veldig godt å faktisk kunne gå ut av huset uten sminke igjen.

- Siri

« FØR OG ETTER

Jeg har flere ganger vært på finn.no for å finne en liten, søt skrivepult.
Så sa mamma at vi har jo en her hjemme. Jeg grunnet og malte den hvit og satte på nye knottter, god som ny!!! 😄

FØR:ETTER:Forferdelig dårlig bilder, men det får duge 😉


- Siri

« FLYBILLETTEN ER BESTILT

Sommerfuglene i magen min slåss om plassen og jeg greier ikke slutte å smile!!
Endelig har jeg bestilt flybilletten til Istanbul. 10.oktober klokken 07:40 letter flyet fra Gardermoen. Det er faktisk bare 21 dager til. Det er ingenting i forhold til de 130 dagene vi ikke har sett hverandre nå.

Det er ikke sikkert at Mehmet er der akkurat da, så da skal mannen til søstra hans hente meg og så skal jeg være hos dem til Mehmet kommer. De har virkelig et hjerte av gull. Ber meg dit, selv uten Mehmet. Lar meg sove der og varter meg opp med mat og drikke. Jeg får ikke sagt det nok, jeg er så takknemlig for den fine familien min i Tyrkia ♥

Den 16.september hadde vi 1 års dag, vi var jo ikke sammen på selve dagen, men vi gjorde det beste ut av det!

Legger ved et glad-bilde fra i går med go'gutta mine ♥Nå skal jeg legge meg. God natt 😉

- Siri

« INNKJØP: SMINKE


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Innkjøp fra de sise månedene. Noe har jeg handla her i Norge og noe på nettet.
Jeg ELSKER sminke og hudpleie. Det er min hobby. Jeg kan sitte flere timer å se på det på nettet.

Jeg handler 90% av all sminke og hudepleie på nett. Du kan spare SÅ mye penger! Norge har helt forferdelige stive priser....

- Siri

« "MÅ DU BLI MUSLIM OGSÅ DA ELLER?"

Det er ikke få ganger jeg har fått dette spørsmålet når jeg forteller at vi skal gifte oss.
Nei, jeg ingenting, jeg. Det bestemmer jeg helt selv. Mehmet ikke bli kristen han heller. Hvorfor er det ingen som spør HAN om det? Det blir bare spurt om JEG må bli muslim.

Jeg er så lei av å hele tiden ta han i forsvar. Ja, han er muslim. HVA SÅ?! Islam er en fredfull religion. Jeg har selv lest Koranen og jeg tror mer på det som står der enn det som står i Bibelen. Om jeg velger å konvertere, er det MITT valg.
Ikke Mehmet sitt valg eller noen andre, det er mitt valg.

"Da må du vel bruke sånn skaut på hodet da :P" Nei, det MÅ man ikke. Det er opp til hver enkelt om de vil bruke hijab. 
Det er så utrolig mange fordommer mot Islam. Skal ikke si jeg ikke skjønner det, men folk må prøve å lese seg opp til fakta og ikke ting man har hørt naboen til kusina til bestemora til Pelle har fortalt. Det blir sagt så utrolig mye fælt om Islam.
Det som sårer mest, er når noen jeg kjenner godt og som vet at jeg har en kjæreste som har er muslim, slenger med leppa om ting de ikke kan en dritt om.
"Du kommer til å bli banka opp og han kommer til å kidnappe unga dine!" Javel, da tror du det. Fint for deg.

Det er som regel de med veldig lav intellligens som kommer med de dummeste påstandene, får trøste meg med det. De vet ikke bedre, stakkars.- Siri

« AVSTANDSFORHOLDDet er tungt, vondt og hjerteskjærende.
Det er absolutt ikke alle som greier det, men når man virkelig elsker noen, så har man ikke no valg.
Man må gjøre det beste ut av det. Man skal jo ikke ha det sånn for alltid, det er bare for en liten periode av livet før man skal leve sammen.

Før M dro i militæret så var jeg nede hos han hver andre månede i flere uker av gangen. Vi var heldige som hadde muligheten til å være sammen så ofte, til tross for at han bor i Tyrkia.
Etter han dro i militæret i mai, har det vært andre boller for å si det sånn.. Nå har vi ikke sett hverandre på 120 dager.
Det tar på. Det skal jeg være ærlig å si. Noen dager vil jeg bare grave meg ned og bli der til mai 2016, mens andre dager går det helt supert! Tiden har gått utrolig fort, mens andre dager tenker jeg at tiden står stille.
Man må ta en dag av gangen. Jeg tenker alltid når jeg legger meg "Nå er vi en dag nærmere å se hverandre!". Det gjelder å være positiv.De dagene vi ikke har hatt kontakt, har vært tunge. Det har vært flere ganger vi ikke har hatt kontakt på syv-ti dager. De har vært jævlige.
Da har jeg hatt et par sammenbrudd og gråti så mye at jeg ikke har fått puste. Det å ikke vite om den som betyr aller mest for deg lever eller ikke, unner jeg ingen.
Men så forsvinner all tristheten når jeg hører stemmen hans og han hører min stemme.
En ting er at jeg er trist og lei meg, det tåler jeg. Men det å høre hvor jævlig han har det. Høre han gråte, høre hvor frustert og hvor mye han savner meg, det knuser hjertet mitt. Samtidig så viser det meg hvor mye jeg betyr for han og hvor høyt han elsker meg.
Kjærligheten er så sterk.

Avskjeder på flyplassen er helt jævlige, men det å komme ut av flyplassen og han står det og løper mot deg, klemmer deg så hardt at pusten går ut av deg, det gjør alt verdt det. Følelsen av å se hverandre igjen.

Vi setter pris på ALT. Bare det å pusse tenna sammen på badet, gå på butikken sammen, spise sammen.. Ja, alt av hverdagslige ting andre par tar som en selvfølge, det betyr så mye for oss. Det å endelig få sove med kjæresten sin etter så mange dager fra hverandre, det er himmelsk. Ligge helt inntil hverandre hele natta og bare nyte at man er med hverandre.
Den dagen vi flytter sammen, skal vi aldri ta slike ting forgitt. Vi skal sette like stor pris på det. - Siri

Les mer i arkivet » September 2015 » August 2015 » Juli 2015
hits