« I WANNA GET CLOSE TO YOUMå le hver gang jeg hører denne sangen nedi her :) Den er selvfølgelig i remix på barene da, men fortsatt. 
Ganske fengende sang og et morsomt minne til denne sangen! 
"I wanna get close to you. Move your body next to mine!"

- Siri 

« LØSE TURISTJENTER

Jeg er sjokkert. Rett og slett SJOKKERT.
Når man er i Tyrkia, så ser man mye rart. Så mange jenter med korte kjoler og skjørt. De sjangler og snøvler. De kommer gående på slep etter tyrkere.
Nå skal ikke jeg leke uskyldig her, for da jeg var yngre var det mye festing og flørting med tyrkere. Men, nå som jeg ikke drikker lenger, så ser man jo alt.
Det som sjokkerer meg aller mest er jo hvordan tyrkere/kurdere ser på oss turistjenter nedi her.
Har vært ute med noen nedi her, tatt noe å drikke, prata og dansa. Helt uskyldig. Ikke har jeg oppfordret til noe, ikke har jeg kledd meg tøsete og ikke har jeg gitt noen inntrykk for at jeg vil noe mer. Enda så tror de at når kvelden tar slutt, så er det happy ending. De tror seriøst at neste steg er sex. Når jeg har sagt klart og tydelig NEI, blir de nesten sjokkerte. De sier det er vanlig. Vel, det er absolutt ikke vanlig for meg. "Wow, du er virkelig en ordentlig jente!" Ja, det er jeg. Man trenger ikke å være keen på noen fordi man blir med ut. Det betyr jo ikke at "hey, nå skal vi ha sex".  Tror ikke de vet hva vennskap er her nede. Ihvertfall ikke mellom gutter og jenter... Jeg har kun tre ordentlig tyrkiske guttevenner her nede. 
Et sted må de jo ha det fra og jeg har jo skjønt greia. Det er jo turistjentene som har formet dem. Det er jo også selvfølgelig kvinnesynet mange av dem har. Sier ikke at ALLE er sånn, men mange!!
Kjenner jeg blir provosert faktisk. At det er det ryktet vi jenter har nedi her..

En annen ting som jeg blir oppgitt over at de tror at vi er dems. "You are mine now!!". Øh, nei. Det skal liksom litt mer til enn en drink og en samtale for at vi skal bli sammen. Også det at de er så truende, noen av dem truer faktisk med å drepe deg. Herregud. De kan være så fine og kjekke å se på som bare det, men det som foregår oppi topplokket på noen av dem.... Uff.
Nå er jeg en som sier ifra, klarer å forsvare meg selv. Både fysisk og psykisk. En tok tak i armen min og nakken min, kjente at hjertet hamret ganske hardt da, men jeg lot han ikke se det, at jeg var redd. Jeg fikk dytta han vekk og sa klart og tydelig ifra at detta er ikke okey.

Livet i Tyrkia, dere!

- Siri 

« DÅRLIG SAMVITTIGHET

Hallo ;)
Uff, nå har jeg skikkelig dårlig samvittighet... Lovet nemlig beachboyen på den stranda vi er, at jeg skulle være med ut i kveld, med noen andre folk og han. Jeg syns det er så fælt å si nei, så jeg sier jo ja, dum som jeg er. Han er jo faktisk ganske kjekk, så det har ikke noe med det å gjøre. Jeg er bare drittlei av drama. De drar i meg fra alle kanter. Om det hadde vært sånn her i Norge, så hadde jeg stengt meg inne resten av livet. Haha.
De skriker til hverandre når den ene snakker til meg, ser stygt på hverandre og er skikkelig bajassssser.. Rett og slett.

Gleder meg til å komme hjem, tro det eller ei!!

Nå sitter jeg i baren på hotellet og håper på at det ikke blir noen sure miner i morgen.
Har noe fint å så på her da, hihi. Nei, nå får jeg gi meg. Mamma har lagt seg, hu blir helt utslitt av alt maset som er rundt oss hele tiden. De er helt EKSTREME i år. Aner ikke hvorfor.

Nå skal jeg facetime med Andrea og Aisha :):)


- Siri 

« "NO OTHER BOYS"

God morgen!
Våknet for tretti minutter siden og sitter fortsatt i sengen. Jeg pleier egentlig å være på stranda klokken halv ti, så jeg er på etterskudd her.
Grunnen til at jeg sov så lenge er at jeg var ute i går. På "date" med en kurder som bor her i Marmaris.
Det er jo ingen hemmelighet at jeg liker mørke gutter. Tyrkere er ingen unntak, haha.
Så jada, vi var ute forrige dagen; det var kjempekoselig. Vi snakka, spiste og koste oss. Han viste ingen tegn til å være helt koko da..
Igår; han var sur da jeg møtte han, for noe jeg hadde sagt. Tenkte at det ville gå over, men ting ballet seg bare på og det endte jo med at jeg måtte gå unna han, fordi jeg var redd han skulle gjøre meg vondt.. Han sjekket til og med telefonen min, han skulle se om jeg hadde snakket med noen andre gutter. LOL. Selvfølgelig gjør jeg det.
Han sa at jeg var kjæresten hans, og jeg lo bare høyt og skreik ut at: NEI, DET ER JEG IKKE! Hallo, kjent hverandre i èn uke. 
Det skulle jeg ikke sagt....
Det er jo veldig typisk meg også da, å finne de mest sjalu/paranoide tyrkerne/kurderne. 

Typiske setninger fra tyrkere/kurdere:
- no other boys
- you are only mine
- if i see you with other boys I will kill you
 - please dont speak with other boys
- I dont like that other boys touch your hair
- dont kiss and hug other boys

osv osv osv osv.

Sier ikke at alle er sånn, for det er ikke alle som er det.. MEN, ganske mange av dem.
Føler meg helt kvelt, når noen skal ha så mye kontroll over meg.

Resten av ferien skal være guttefri.. Som mamma sa: "JEG KOMMER TIL Å VÆRE DRITTLEI MANNFOLK NÅR JEG KOMMER HJEM." - Siri 

« BILDER FRA DE SISTE DAGENE
iPhonebilder, sorry  :( Er alltid så flink til å ta bilder med speilrefleksen de to første dagene.. Og så glemmer jeg at jeg har det med meg ut! Skal bli flinkere til å bruke det. Litt bedre kvalitet enn iPhone ;)
Vi har det så fint her! Vi har jo alltid det da, men er liksom litt ekstra koselig i år 

- Siri  

« EN NY FAVORITT

I og med at den foundationen jeg hadde med meg ned hit var for lys allerede første kvelden jeg skulle bruke den, måtte jeg kjøpe meg en ny.
Tenkte at jeg aldri i verden kom til å finne en jeg liker så godt som den jeg bruker til vanlig, men der tok jeg feil!
Denne her kjøpte jeg på Migros, de har sminkeavdeling der, takk og lov :)
Den er litt tykkere i konsistensen enn hva jeg er vant med, men det gjorde ingenting. Syns faktisk det er bedre nå. Den dekker bedre enn en som er mer flytende.
 Den var ikke akkurat veldig billig, men det var verdt det!Vet ikke om de har denne i Norge? Men om du er i Tyrkia og trenger en ny foundation, løp og kjøp denne ;)

- Siri 


 

« LIVETS VALG

Haha, overdrivende overskrift.
Sitter i skrivende stund og vurderer om jeg skal dra ut.
Ble bedt med ut av kjekk italiener, hehe.. Så han sa jeg kunne komme mellom klokken tolv og to.
 MEN, så er det en annen som jobber med han som jeg sa nei til, at jeg ikke dro ut og festa. Er så ubehagelig med sånne situasjoner.. Haha.
OG, er en superkjekk en på hotellet, så vil egentlig heller sitte nede i baren hvor han jobber... Men er så kleint og alle skjønner vel hvorfor jeg setter meg der alene liksom ;) 
Nei og nei, livet i Tyrkia ass....  :)Ilyas og Dervic i bakgrunn.

- Siri  

 

« MARMARIS - DAG 1

Hallo! :)
Det var ikke akkurat trist å dra fra Norge i går. Regnet plasket ned og alt var bare trist og grått.Etter en lang reise, kom vi frem til Marmaris ved ett-tiden i natt. Var kjempeslitene, så vi ville bare få nøkkel til rommet, pakke ut av kofferten og legge oss.
Det fikk vi ikke gjort. Det var no galt med betalingen på hotellrommet, de sa vi ikke hadde betalt. Det var kun èn person det var bestilt til. Noe jeg ikke skjønner. Bestilte til to, det må ha skjedd en feil.
Ihvertfall, de sa at vi kunne se på det på morgenen i dag. Endelig kunne vi gå opp på rommet. Rommet var ikke det vi hadde bestilt, det var kun ett rom. Kjente sinnet bare bygde seg opp mer og mer.
Mamma snorker som et uvær, så jeg fikk ikke no søvn før hu stod opp ved 6-tiden. Da sov jeg i 2,5 time og så var det opp og hoppe.

Frokosten var helt grei, frokostblanding og frukt. Var mye mer å velge mellom, men når man er veldig kresen er det ikke så mye å velge mellom alikevel. Haha.
Etter frokost gikk vi for å ordne opp i kaoset. Jeg ble ganske irritert og frustrert, men jeg er ganske flink til å snakke for meg, så vi fikk dobbeltrom for bare 1600kr ekstra. Snakk om en bra deal a!

Etter dette gikk vi ned til stranda og slengte oss ned på solsenga. Trodde jo at det skulle regne, så ble jo så glad da jeg kjente sola steike og det kom ikke en dråpe med regn engang.
Var mange mørke skyer, men så lenge det ikke kommer regn, kan de bare være der  ;)

Lunsjen spiste vi på Heaven O' Seaven. Orket ikke no særlig av lunsjen, men det er jo egentlig bra. Har virkelig ikke lyst til å legge på meg mens jeg er her nede.
 
Middagen spiste vi på O'Yes (sjokkkk), veldig god mat, som alltid :) Orket ikke mye av middagen heller, haha.
Gikk oss en tur etter middagen, trimme på ferie er viktig! 

Nå ligger jeg i senga, veldig klar for å sove. Måtte bare blogge litt først, hihi :)

- Siri  

« NÅ GÅR TIDEN FORT - 4 DAGER TIL TYRKIA

Nå begynner det virkelig å nærme seg avreise til Tyrkia :)
Selvom jeg satt og deppet senest for ti minutter, så nemlig på værmeldingen for de neste dagene i Marmaris.. Det er meldt mye regn og dårlig vær!!! :(
MEN, snille & søte Andrea prøver å muntre meg opp og som hun sier:" Dere skal jo bort, på ferie, alt er bedre enn lille Råholt!" Og det er jo veldig sant.
Håper fortsatt på at værmeldinga endrer seg..

Jeg jobber fredag, lørdag og søndag. Så tiden kommer jo bare til å rase avgårde! Må pakke ferdig på søndag kveld, sånn at jeg kan sove litt lenge på mandag. Blir jo en laaaang dag den dagen vi drar.

Flyet til Istanbul går 12.20 fra Gardermoen, i Istanbul har vi type fem-seks timer før neste fly går. Da håper vi på å få tid til å spise en bedre middag i byen, titte og ta litt bilder!
Flyet til Dalaman går ved  22.30 tiden og når vi kommer frem til Dalaman, må vi ta drosje i 1,5-2 timer til Marmaris.. Vi er på hotellet ved to tiden på natten tror jeg. Vi er sikkert utslitte når vi kommer på hotellet, haha :)Krysser fingrene for at vi får noen dager med stekende sol da.... ;)

- Siri 

« DETALJER FRA STUENElsker å kjøpe interiørting til stuen & soverommet, hihi.

- Siri 

« PRØVER PÅ NYTT & SYV DAGER TIL TYRKIA

God morgen!

Det er aldri for sent å starte på nytt. Så i dag prøver jeg igjen.
Hadde klokka på åtte i dag, men greide ikke dra meg ut av senga med en gang, måtte ta en snus og våkne først. Kom meg opp etter tyve minutter.
Har spist en lett frokost; banan og vann.

Har jo endelig fått tilbake matlysten, så har kost meg i helgen med god mat og godteri.
Alt er lov når det er helg ;)

I dag er det bare syv dager til jeg drar til Marmaris, iiiiik! Gleder meg, jahh :)
 Har nesten litt lyst til å ta frem kofferten og pakke snart! Men må skrive pakkeliste (kontroll er viktig) før jeg kaster ting oppi kofferten. Hihi.
Skal prøve å ikke ta med meg aaaalt for mye. Det er eget vaskeri på hotellet, så kan jo sende klær på vask :)Henrik ♥ Gutten min var hos oss i helgen, så koselig ♥ Han har virkelig en spesiell plass i hjertet mitt!

Håper dere får en fin dag! 


 - Siri 

« GÅTT NED 17 KG

Veide meg i dag, siden i fjor har jeg gått ned 17 kg. En god start.
Grunnen til at jeg har gått ned denne uken er at jeg har vært syk, ingen matlyst. Det har ikke skjedd meg før faktisk, det å ikke ha matlyst. Helt sykt rart. Føles som om maten vokser i munnen på meg og brekker meg.
Greide å spise en sånn Billy's pizzastykke nå da, men det er jo ikke nok.
Håper jeg blir bedre snart..  Konstant sliten og trøtt, ingen matlyst, helt nede i kjelleren og alt er bare surr.- Siri 

« I WANT THIS SO BAD

Jeg har sååå lyst på nye klær. Har kjøpt meg litt allerede, men vil ha mer. Hih! Noen som kjenner seg igjen?
Elsker lange, tykke strikkegensere, fine jeans, skinnjakker & neglelakker.
Har surfet litt på nelly.com og ginatricot.no.

- Siri

« NEW IN: MAKEUP

Har hørt veldig mye bra om disse! Kjøpte en lys til å ha under øynene og en litt mørkere til å dekke kviser osv.
Gleder meg til å prøve disse to :)

- Siri 

« VISSTE DU DETTE?

- Noen ganger føler jeg at jeg snakker på inn- og utpust, haha. Skravler helt sykt til tider....
- Jeg snuser ca. en snusboks om dagen. Shame on me!
- Jeg er veldig mye barnevakt og kunne startet et eget selskap. Nanny Siri A/S,
- Jeg er utrolig glad i barn, men har ikke lyst på egne.
- Jeg er drittlei av at ukjente mennesker spør meg hvilket land jeg er fra.
Randoms:"Hvor er du fra?"
Jeg: "Råholt."
Randoms: "Men hvor er du opprinnelig fra?" 
-  Jeg vasker meg på henda sikkert 100 ganger i løpet av en dag. *ANGST* haha.
-  Jeg får veldig fort vondt av folk. Jeg får vondt inni meg når jeg ser noen som er alene, gamle damer/menn som har mistet sin kjære, barn som blir mobbet, narkomane, alkoholikere. OSV. OSV.
- Jeg elsker å sove. Det lengste jeg har sovet er 17 timer i strekk. Haha.
- Jeg er innom Ebay hver eneste dag.
- Jeg eeeeelskeeeer maten på Egon 
- Jeg har veldig ofte mareritt. Våkner av at jeg gråter og skjelver.
- Jeg har 17 par converse... 

Noe du ikke visste?! ;)

 

« TIRED AS HELL

Nå skal jeg pusse tenna, rense huden, smøre meg og endelig legge meg i senga, lese teori og så SOVE

- Siri 

Les mer i arkivet » August 2015 » Juli 2015 » Juni 2015
hits