« ENDELIG I GANG!

Ja, nå er jeg endelig i gang igjen!!! Med sunt kosthold og trening. Det føles helt utrolig deilig og jeg er mer motivert enn noen gang.
Blitt mye godis og drittmat i sommer. Heldigvis har jeg ikke gått opp noe da, tror det er fordi jeg har en veldig aktiv jobb.
Det at jeg ikke har gått opp har egentlig ikke noe å si da, for handler jo ut om hvordan man ser ut på innsiden. Stakkars organene mine, haha!

Nå som jeg ringer M hver morgen kommer jeg meg også opp tidlig. Noe som gjør at jeg spiser frokost til vanlig tid, ikke klokken to på formiddagen liksom 😉 Får i gang forbrenninga!

Jeg vet jo alt hva jeg skal spise. Har gått flere GR kurs. Er bare det å følge det. Det er faktisk ikke så vanskelig. Er bare det å komme i gang.
Føler meg jo så mye bedre når jeg er sunn og aktiv.

I dag har jeg spist frokost, frukt, middag, frukt, kveldsmat, frukt og noen cashewnøtter som kveldskos. Innenfor kalorigrensa mi!
Andrea og jeg tok med oss Zita og gikk en lang tur i Skaubanen på dagen i dag. Deilig å kjenne at man blir sliten og svett. Trente også styrke da jeg kom hjem.Nå skal jeg snart legge meg. Opp tidlig i morgen. Skal vaske soverom, stue og bad, handle for Mimmi og gå en lang tur med Zita før kveldsvakt!

God natt
- Siri

« SMILET GIKK RUNDT PÅ'N

Hallo 😄

Burde egentlig vært i seng nå, jeg skal opp om 5 timer! Da står dagvakt for tur! Jeg kommer meg aldri tidlig i seng når jeg har hatt kveldsvakt.. Må liksom roe ned før jeg greier å legge meg.

Hatt en veldig fin dag. Starta dagen tidlig. Dagen må jo bare bli bra når jeg starter dagen med å snakke med Mehmet! 😄
Vi har snakket i flere timer i dag <3
Vi pleier alltid å planlegge når jeg skal ringe han, (de får fortsatt ikke ringt ut) sånn at jeg ikke ringer når han er ute som grensevakt eller har andre oppgaver.
Tok sjansen å ringte han halv ni i kveld uten at han visste det. Gutten som tok telefon ropte på han og sa at det var telefon til han.
Han trodde det var søstra hans, så han sa bare: "Merhaba".
Så sa jeg "Heiiii lille bæhla miiii" (intern greie). Dere skulle hørt hvor glad han ble. Haha, åhh
Ringte han bare for å si god natt og at jeg tenkte ekstra mye på han der og da. Da ble han bare enda mer glad. Beste følelsen ever. Å glede han med sånne småting!Skulle gjerne gitt han et langt nattakyss nå, men det går jo ikke..
Skal kysse han ihjel når han får perm! 😉 Hihi.

God natt!
- Siri

« KJAPPIS

Noen kjappe spørsmål før jeg legger meg.

På shopping er jeg...
Hun som alltid tar helt av med pengebruken... Dessverre! Hehe.

På byen er jeg... Svært sjeldent. Har ingen interesse av å dra ut. Ikke drikker jeg og har kjæreste <3

På skolen er jeg... Var jeg... Veldig flink og fikk veldig gode karakterer!

Hjemme alene er jeg... Overlykkelig over å ha det stille rundt meg.

På jobb er jeg... Energisk, blid og gjør alt jeg kan for at brukerene skal ha det best mulig.

I matbutikken er jeg... Hun som alltid kjøper mer enn planlagt..

På facebook er jeg... Hun som sjeldent poster statuser og bilder, men bruker messenger appen mye.

På McDonalds er jeg... Veldig sjeldent. Spiste der for ikke så lenge siden og spiste for første gang noe annet enn plain cheeseburger. Nemlig Big Tasty med ost og bacon. Nammmm!!

På vorspiel er jeg... Var jeg... Hun som drakk veldig fort og lagde stemning!

På flyet er jeg... Hun som er livredd og som må ta en sovetablett for å overleve flyturen.

I diskusjoner er jeg... Høylytt og kan bli jævlig sur.

På toget er jeg... Nesten aldri. Hater tog. Har angst for tog..

På Tinder er jeg... Ikke eksisterende lenger. Var der før jeg fant drømmemannen <3

På biltur er jeg... Glad i å kjøre selv. Blir veldig ofte bilsyk når jeg sitter på med andre.

I telefonen er jeg... Veldig skravlete og energisk!

På melding er jeg... Hun som kan skrive laaange og koselige meldinger.

På ferie er jeg... Verdens lykkeligste. Spesielt ferie med Memo min. Da koser jeg meg maks. Helt avslappet. Selvom han maser fælt ;)

Akkurat nå er jeg... Mett og trøtt!

På date er jeg... Hun som prater fælt. Spør litt annerledes spørsmål enn hva andre jenter gjør.- Siri


« RART MED DET..

Jeg har flere venninner som jeg ikke har møtt. Rart at man kan være venninner når man aldri har møtt hverandre, I know.
Spesielt en babe jeg har blitt veldig glad i er Leeane. Du skal lete lenger etter ei mer sprudlende, crazy og herlig som henne.
Vi kan snakke om alt og jeg kan seriøst si ALT til den jenta. Vi snakker hele tida om at vi skal møtes snart, men vi er jo så opptatte begge to..
Vi skal nok få til det snart og jeg er sikker på at vi kommer til å få det hysterisk morsomt sammen!
Vi ble tilfeldig kjent gjennom Instagram.. Mener å huske at jeg tagget #marmaris for noen år siden på Instagram og det var sånn hun fant meg. Haha! Sykt tilfeldig :)

Jeg har også blitt kjent med flere herlige jenter på nettet. Noen klaffer man bare med en gang med og det er så gøy! Mennesker jeg aldri ville ha blitt kjent med hadde det ikke vært for det herlige Internettet <3


Random bilde fra Istanbul!

God natt!
- Siri


« JEG ER GRAVID!

Heihei.

Gravid. Fem måneder på vei. Jeg var ihvertfall det i går natt. Det føltes så virkelig.. To jenter.. Våknet av at jeg strøk meg selv på magen da alarmen ringte klokka syv. Haha! Men in real life er jeg altså ikke det. Får nok vente et par år med det.

Var og handlet for Mimmi, dagens gode gjerning. Da jeg kom hjem var Marthe og Matheo her. Har jo fått enda en nevø. Nydelig liten snupp <3

Ved 14-tida ringte jeg Mehmet og vi snakka i over TO timer. Herregud, så deilig. Tiden gikk så sykt fort. Dette er virkelig ikke hverdagskost lenger, så vi nyter det når vi kan. Får ikke sagt det nok hvor god og snill kjæreste jeg har. Han er så flink til å si akkurat hva han føler og jeg kjenner jeg blir helt varm i kinnene. Haha. Dere aner ikke hvor høyt den gutten der elsker meg. Jeg kjenner det i hele meg og det er så godt. Vite at et annet menneske setter deg først og elsker deg mer enn noe annet. Nevøen våres i Istanbul ringte meg på Facebook mens jeg snakka med Mehmet på telefon. Fikk endelig sett Cemile, Haktan og Mert igjen. Mert skrev først: Siri!! Yenge :D og så ringte han meg. Så søøøt!! Yenge betyr forresten tante. Hihi.

I kveld har jeg vært barnevakt en liten stund og ellers bare kosa meg. Kjøpte meg litt smågodt og deilige moreller som jeg koste meg med mens jeg så på Friends. Beste serien ever! 

 Nå må jeg legge meg. Blir jobbing på meg i helga alikevel. Fri får jeg vente med til jeg skal til Tyrkia. Da skal vi sove tre dager i strekk. Kun spise mat fra KFC og kose innimellom sovinga ;)

Natta!

- Siri 

« KANSKJE I OKTOBER?

God kveld, dere.
Utrolig mange nysgjerrige folk her inne for tiden. Antall sidevisninger av samme ip-adresser er litt skremmende. Haha. Hvem er alle sammen?
Uansett, jeg fikk tak i M i dag. Kun flaks at han var i nærheten da jeg ringte til leieren hans. Jeg hadde et lite sammenbrudd da jeg endelig hørte stemmen hans. Tårene bare fossa nedover kinnene. Han var ganske så nær å få litt tårer han også 😉
De får ikke ringt ut derfra, altså, de får bare tatt i mot samtaler, men ikke ringt selv. Sånn jeg skjønte det var det pga. PKK. Drittfolk.
Dere aner ikke hvor mange kilo som ble letta fra skuldrene mine da jeg hørte stemmen hans.
Vi fikk snakket noen få minutter og så ringte jeg han opp igjen klokken tre. Da fikk vi snakka i tretti minutter ♡
Nå ser det ut som at han muligens får perm i oktober. Ihhh ♡♡ I dag er det faktisk 100 dager siden vi var med hverandre sist! HUNDRE dager... Det er sykt lenge...
Det varmer langt inn i hjerterota hver gang han sier hvor mye han elsker meg og hvor mye han savner meg. Han er så flink til å fortelle meg dette hver eneste dag! Romantisk serru 😄
Skal ringe han i morgen tidlig klokken syv, gleder meg til å høre stemmen hans igjen. Får aldri nok.

I dag fikk jeg en telefon om at jeg faktisk får fri i hele helga!!! Sykt... Denne frihelga skal jeg virkelig nyte til det fulle 😄

Noe annet jeg virkelig ser frem til er jentekvelden jeg skal ha den 12.september. Har bedt en hel gjeng med flotte jenter. Da skal vi virkelig kose oss og slå ut håret! ♡
Heldig jeg, som har så gode venninner og en så flott kjæreste.Nattasuss!

- Siri

« FEM DAGER UTEN KONTAKT

Hola girls!
Fem dager uten å vite hva som skjer med Mehmet. Det er så nervepirrende at jeg nesten stryker med. Hjertet stopper hver gang telefonen min ringer og blir like skuffa hver gang jeg ser at det ikke er Mehmet..
Jeg sover dårlig og er konstant kvalm. Dette tar på!!

Nå skal jeg dra på jobb. Håper han ringer i kveld.. Pray for me.

- Siri

« I NEED A DAY OFF

Heihei!

Jeg må klage litt... Jeg er så sliten. Sliten av alt. Jeg trenger en dato å se frem til.
Jeg jobber litt for mye for tiden, men jeg må bare.. Jeg prøver å holde opp motet oppe selvom det er vanskelig..
Har heller ikke hørt noe fra M siden natt til 14.august. Jeg tenker jo selvfølgelig det verste. Tror det er mye av grunnen til at jeg er så sliten. Jeg tenker altfor mye..

Jeg ser frem til tirsdag. Da har jeg fri og da skal jeg sove halve dagen!! Gleder meg.

Har hatt noen fine dager også da. Vært med venner og koselige folk på jobb.

Nå må jeg legge meg. Må dra hjemmefra klokken syv i morgen tidlig. Spent på nye stedet jeg skal jobbe.Lørdagens bilde. På vei til Jessheim for å sjekke ut utelivet. Må si jeg ble skuffa. Jeg har absolutt ikke gått glipp av noe de siste fem årene. Haha.


Snakkes!

- Siri

« ALT MELLOM HIMMEL OG JORD

Hallo 😄

Kjenner at jeg føler meg mye bedre nå. Jeg føler meg glad og lykkelig igjen. Det er så godt ♡

I går hadde jeg en veldig fin dag. Sov lenge, dro på jobb, jobba med en kjempekoselig kollega. Var ferdig 21.30. Dro hjem og dusja, så ringte verdens beste meg. Kiler like mye i magen hver gang han ringer! ♡ Han var i litt dårlig humør først, men jeg fikk muntra han opp. Han er veldig sliten, noe jeg skjønner godt. Det å sove bare 3-5 timer i døgnet tar på. Vi snakket i mange timer og det er så koselig. Mange som spør "Hva er det dere snakker om i så mange timer?" Svaret på det er ALT. Vi snakker om alt. Alt mellom himmel og jord  Det er aldri stille i telefon. Sånn har det vært fra første gang vi møttes. Alltid noe å snakke om. Vi forteller jo hverandre  alt. Det er så godt å høre han le og tulle. Det jeg savner mest er alt det morsomme vi alltid finner på. Han er min aller beste venn. Ingen andre jeg har det like morsomt med. Vi tar oss selv lite høytidelig og mye av humoren går ut på å le av hverandre. Vi har også dype og fine samtaler. Det er så godt å ha et menneske man betror seg til med alt. Som ikke dømmer. Som alltid forstår og (som regel 😉) sier de rette tinga. En som er 110 % ærlig. Åh, som jeg elsker den gutten. 

Jeg har også noe spennende i vente. Ihhh, jeg gleder meg! På mandag skal jeg også på en "ny" jobb. Ny som i at jeg aldri har jobba på det stedet, men jeg vet hvem alle er. Greit å ha to fine arbeidsplasser. Gleder meg 😊 Jeg er en veldig heldig jente som har en jobb jeg elsker. Gleder meg alltid til å dra på jobb! 

Ting ser lysere ut for meg. Veldig takknemlig. Han har visst hørt meg. Hver kveld før jeg sovner takker jeg for alt jeg har i livet. Det er noe alle burde. Ikke bare be om ting, men også takke for at man har god helse og at man lever. Vi vet ikke hvor heldige vi er.

Nei, nå får jeg sove. Alarmen ringer om 6 timer 😴

God natt, mine nysgjerrige og fine lesere ♡ 


Passer vel med et gladlaks bilde nå! 

- Siri

« DET GÅR BEDRE

Veldig koselig at så mange har sendt meg meldinger om hva som har skjedd og om det går bedre ♡

Det går bedre, men kjenner på kropp og hodet at ting ikke er 100%. Jeg er veldig sliten og deppa for tida.. Trenger sårt en tur til varmere strøk, men får vel vente til M får perm 😊

I går var vi på Allsang på grensen, det var veldig koselig. Først Nordby kjøpesenter for å kjøpe snus og titte i butikker. Jeg er så lei av å gå å se på klær. Jeg har handlet veldig mye klær i det siste, så nå skal jeg ikke kjøpe no før jeg skal friske opp høstgarderoben! Fin tur med mamsen og lille Flebbi ♡Nå har jeg vært våken i snart 20 timer, så nå er jeg temmelig trøtt! 😦 

- Siri

« ALDRI HATT DET SÅ VONDT

Jeg har det helt forferdelig nå. Jeg har så dårlig samvittighet at jeg nesten ikke greier å puste.
Jeg vil bare legge meg under dyna og bli der.
Jeg trenger Mehmet nå. Han ringte meg i stad, han følte på seg at jeg gråt og at det var noe galt. Helt utrolig at han kunne ha så rett ♡♡

« BEKYMRA

Heihei ♡

Uff, jeg er så bekymra for Mehmet. Han har ikke ringt siden mandag morgen. Da ringte han meg ved fem tiden. Han sa han skulle ringe meg senere på dagen.
Mest sannsynlig er det bare det at han ikke har hatt mulighet til å ringe, men jeg får jo tanker om at noe har skjedd han.
Hver morgen spør jeg mamma om det har vært noe om Tyrkia på nyhetene. Hjertet hamrer og klumpen i magen gjør så jeg får vondt idet jeg venter på svar.
Jeg ber hver kveld. Ber om at han skal passe på Memo min.
I dag er det 85 dager siden jeg så han sist. 85 dager er lenge det.. Jeg er så spent på når han får perm. Krysser fingra for at det blir i oktober eller november. Da skal vi bare være i Istanbul. Jeg liker Istanbul, så mye morsomt å finne på. Håper at leiligheten "vår" er ledig.
Vi hadde det så fint der i februar ♡


Haha, se så søt mamma er! Skulle ta meg en banan her om dagen og da så jeg dette!


- Siri

« GODE VENNER


Er det noe som er viktig her i livet, så er det venner. Gode venner.
Jeg er så heldig at jeg har flere fine jenter i livet mitt. Noen nye og noen gamle. Helt perfekt ♥

Gode venner som unner en alt her i livet. Gode venner man kan stole på og fortelle alt til ♥
Gode venner som man vet er der når du har det vondt og når du har det bra.

Åh, jeg er så glad i alle jentene mine!!

Til tross for at jeg ikke får dratt ned til Mehmet i september, så har jeg det veldig bra. Jeg har venner som støtter meg og muntrer meg opp!!Life is good! :) 

Nå skal jeg legge meg. Lade opp til ny uke med masse jobbing og avtaler!

- Siri

Les mer i arkivet » August 2015 » Juli 2015 » Juni 2015
hits