« AVHENGIG

Er det noe jeg er avhengig av, så er det neglelakk. Du ser sjeldent meg uten det!
Jeg er veldig glad i Makeup Mekka sine. Se så mange fine farger 

- Siri 

« FAMILY IS EVERYTHING

Er det noe jeg setter høyere enn alt her i verden, er familien min. Jeg er velsignet med en stor familie rundt meg.
En mamma og pappa som har vært gift i 30 år  :) De gjør virkelig alt for barna og barnebarna sine. Er det noen jeg ser opp til, så er det dem.

Jeg har tre fantastiske søstre. De har alle tre gode og snille ektemenn. De er på en måte blitt som storebrødre for meg. Jeg har jo aldri hatt brødre, så det å ha dem er veldig fint.
Jeg har også fem (snart seks ) nevøer. De betyr alt for meg. 
Trygghet er noe jeg trenger og som jeg får av familien min. Vi står sammen i tykt og tynt. Vi er flinke til å hjelpe hverandre og støtte hverandre når det er tunge tider.
Vi kan diskutere, le (noen av oss høyere enn andre ;) haha), gråte, tulle og snakke sammen. 

Mamma er veldig flink til å stelle istand familielunsjer, middager og morsomme aktiviteter som vi gjør sammen.
Senest i går hadde vi lunsj her hjemme. Jeg lagde skattekart og gjemte skatter i nærheten av hvor vi bor. Det var stas for gutta mine. Maten smakte nydelig og vi koste oss så mye sammen.
Man blir jo veldig sliten av så mange samlet, høyt lydnivå og barn som løper rundt overalt. Men når alle har dratt sitter jeg igjen med en god følelse inni meg. Jeg er så heldig som har en så flott familie!

Det er sikkert mange der ute som ikke har en så sammensveisa familie og jeg syntes så synd på dem. Jeg orker ikke tanken på at vi skal gli fra hverandre og være uvenner. Kjenner jeg blir redd og lei meg av tanken.I love you 

- Siri 

« SALG PÅ FEELUNIQUE.COM

Jeg elsker sminke. Jeg elsker hudpleie. Jeg elsker hårpleie. Jeg elsker å shoppe. Jeg elsker å få pakker i posten. Jeg elsker SALG!
Til min store glede er det salg på min favoritt nettside.
Måtte jo selvfølgelig klikke noe hjem...... Hihi. Håper bare på at jeg får det før jeg drar til Tyrkia!

Du kan kjøpe den her til 118,80 kr. Har ønsket meg dette i en halv evighet. Endelig er den på vei til meg!


Utrolig gode sminkeservietter. Kan kjøpes her til bare 61,60kr.


Disse er også veldig gode. Kan kjøpes her til bare 61,60kr.


Denne gjør underverker etter man har tatt på dagkrem og før man tar på foundation. Huden min blir silkemyk og sminken holder seg hele dagen. Kan kjøpes her til 114,29kr.Disse er ikke på salg, men det er mye å spare på og kjøpe barberblader på nett. I Norge er det jo latterlig dyrt. Kan kjøpes her til bare 106,59kr.

 
Hårfarge kjøper jeg også alltid på nett. Kan kjøpes her til bare 53,46kr.


Har kjøpt backup av denne gode øye kremen. Denne bruker jeg hver kveld. Utrolig viktig å gi fuktighet til huden og rundt øyene før man legger seg. Du kan kjøpe den her til bare 78,76kr.
Vil absolutt ikke anbefale å bruke en bodylotion som dagkrem og nattkrem. Det er fyfy. Er en grunn til at det her bodylotion ;);)

Husk å kjøpe for under 200kr. Da slipper du toll. Jeg pleier å bestille i flere omganger. 

Runder av her. Kan heller vise dere når alle produktene når dem kommer i posten.

- Siri  

« ENDELIG NY UKE

God morgen. 
Jeg er en av de som har et elsk-hat forhold til mandager.
Nå som jeg har blitt sunnere og mer aktiv, elsker jeg mandager.
Det er ny sjanse til å gjøre det enda bedre enn forrige uke.

Uheldigvis ble jeg syk i går. Begynte å kaste opp, så er ganske slapp i dag. Får prøve å ta det litt med ro i dag, kanskje jeg får til en tur i kveld. Har enda ikke fått brukt min nye treningstights og løpesko. Bare det gjør så jeg får lyst til å bare løpe og løpe. Hehe :)

 

 

Selfie fra Halden på Allsang på Grensen for noen uker siden.

Har forhåndsskrevet to innlegg som kommer senere i dag.

Håper dere får en fin dag! 

- Siri  

« NYTT I GARDEROBEN - TRENING

Litt ekstra motivasjon er gøy. Trenings klær er så utrolig viktig. Det å føle seg vel når man spretter rundt på treningssenteret, det er veldig viktig for meg.
Er dere ikke enig?!


To nye tightser fra Adidas og Röhnisch.

Av overdeler bruker jeg som regel en luftig og stor t-shirt. Føler meg ikke vel med stramt på overkroppen og underkroppen.


Nye løpesko med demping fra Asics. 


 Weeeee, gleder meg til jeg får dette!

- Siri 

« ET KLASK I TRYNET

Heihei dere.
Lenge siden. Skjønner virkelig ikke hvorfor folk gidder å klikke seg inn her når jeg aldri oppdaterer, men gøy for meg å se da!

Nå skal dere høre. Her om dagen skulle Andrea og jeg på senteret en tur. Sminka meg litt og tenkte jeg skulle ta på meg jeans og pynte meg litt.
Fant frem "god" jeansen og tok den på meg. FAEN I HELVETE, så trang den var!!! Det var et ordentlig klask i trynet. Er en grunn til at jeg kalte den for "god" jeansen. Den satt her perfekt. Ikke trang i livet, noe som er deilig. Nå var den bare ubehagelig. Tok meg noen dager før jeg fikk en skikkelig wake up call. I kveld fikk jeg den følelsen om at jeg NÅ ER JEG KLAR. Klar for å skjerpe meg. Klar for å begynne og trene igjen.
Har ikke hatt denne følelsen siden før sommeren. Jeg har latt kroppen forfalle over sommeren og nå orker jeg ikke mer usunn mat, godteri og null mosjon.
Det var helt himmelsk deilig å gå/jogge i kveld, men også helt forferdelig slitsomt. Før sommeren hadde jeg fått trent opp en ganske bra kondis, men nå var den ikke der lenger for å si det sånn.
Etter 30 min var jeg helt utslitt. Zita (hunden min) drar så fælt, så bare det gjorde meg sliten. Haha.. Heldigvis så kommer kondisen seg fort igjen.

Ble også veldig motivert av min store søster Lena. Hun har blitt så flink til å gå tur og det er sant som hun sier; man føler seg mye bedre når man går tur.Heldigvis har jeg en ivrig og sterk turkamerat   

- Siri 

Les mer i arkivet » August 2015 » Juli 2015 » Juni 2015
hits