« HAN FÅR IKKE PERM

For en jævlig mandag.
Startet bra da, jobb fra 07.30-15.30.
Dro hjem, dusja, middag og dro videre til Mimmi.
I bilen på vei til butikken ringte Mehmet meg og sa det jeg har frykta hele tiden, han får ikke perm i september. Jeg måtte bare stoppe langs veien, jeg knakk fullstendig sammen. Jeg gråt så fælt at jeg nesten ikke fikk puste. Kjentes ut som om noen rev hjertet ut av brystet på meg. Jeg ble sint. Så forbanna. Dette gikk selvfølgelig utover Mehmet. Det er jo ikke hans feil, tvert imot. Han er enda mer knust enn meg.
Jeg hater IS og jeg hater det tyrkiske militæret. IS-folka fortjener å bli stengt inne i et gasskammer og bli gassa ihjel.

Nå er det uvisst når vi ser hverandre igjen og det tærer på psyken. Jeg har så utrolig vondt. Vondt langt inn i hjerterota.

Det er bare ett år, så har vi resten av livet sammen ♡
Vi må være sterke og tenke på alt det fine vi har fremfor oss. Gifte oss neste høst, flytte sammen og etterhvert lage mange nydelige gyllenbrune bebbiser.
Kjærligheten er utrolig. Når det er ekte kjærlighet, så går man gjennom ild og vann for hverandre.
Ei venninne spurte hvordan jeg orka/gadd å være sammen med en i et annet land. Handler ikke om å gidde eller orke. Det handler om at vi elsker hverandre. Avstand kan ikke knekke oss ♡
Vi har hatt en tøff start på forholdet, men det gjør oss bare enda sterkere. Ser hvor langt man er villig til å strekke seg for den andre.

Jeg vet at vi klarer dette!
Han er det beste som har skjedd meg. Han behandler meg som ei prinsesse og gjør alt for at jeg skal ha det bra. Føler meg velsignet. Verdens beste er han ♡♡♡

Nå skal jeg legge meg. Sovne med Dont close your eyes med Keith Whitle på headsettet.

- Siri

« DØD?

Ganske så dramatisk overskrift, men jeg vet ikke om han er død eller ikke.
Han har enda ikke ringt meg og klumpen i magen blir bare større og større. Jeg har grått så mye i dag at jeg er helt rød i øynene.
Jeg er så trøtt og sliten av at hjernen går på høygir hele tiden. Dette må være på topp fem av verste dagene i mitt liv.
Det å ikke vite, det er så fælt. Det er nervepirrende.
Åh, kan du ikke bare ringe meg og si du har det bra? :(♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

- Siri

« PRODUKTIV DAG

Hallo ♥

Lenge siden sist. Tiden går så utrolig fort.. Mye som skjer og da rekker man ikke alt man ønsker å gjøre.

I dag har jeg vært ganske så produktiv altså. Deilig å få rydda, vaska og få alt i orden før en ny travel uke starter.

Vaska soverommet, bytta på senga og fått rydda i klesskapet :) 

Gleder meg til å legge meg nydusja i denne deilige senga!! ♥

Ellers fikk jeg hengt opp litt nye ting på veggen på stua mi, det hjelper litt med noe personlige opp på veggene!Kjøpte også en ny kurv til å ha på gulvet og en liten lykt.Jeg har også endelig fått vasket alle de "møkkete" sminkekostene mine. Det tok sin tid, men deilig å få gjort! :) Jeg er så bekymra for Mehmet.. Leste at det er to drepte soldater der han er i militæret.. Dette skjedde i går ettermiddag.
Snakket med han i går ved 12-tiden og så sa han at han skulle ringe meg på kvelden igjen. Det gjorde han ikke og ikke ringt i dag heller. Håper virkelig at det ikke har skjedd han noe!!! Uff, jeg har så vondt inni meg..

- Siri

« HORMONER PÅ AVVEIE

Yeah. Hormonell som faen.
Og hvem går det utover? Jo, stakkars Mehmet.
Men det må han bare tåle, haha! Han er utrolig tålmodig.. All ære til han :) 
Vil bare legge meg ned å gråte, men får ikke frem en eneste tåre. Herlighet, for et humør..
Nå sitter jeg her med dårlig samvittighet for at jeg bare la på da vi snakka i telefon. Ikke får jeg ringt han opp for å si unnskyld heller.

Håper på en bedre dag i morgen. I kveld skal jeg på nattvakt, bursdag i morgen til Marthe og Jørn, nattvakt igjen i morgen kveld.

Jeg hører på denne sangen HELE tida. Tenk å ha en så utrolig fin stemme!!!!
God helg!! ♥

- Siri

« TYRKISK FORLOVELSE

Hallo :) 

Nå er det endelig klart, pappa blir med mamma og meg til Istanbul. Nå skal endelig pappa få møte Mehmet. Dette er noe jeg har sett frem til.
Det er veldig viktig for meg at de skal komme overens. Dette gjør meg så glad, at pappa faktisk blir med.
Vi skal jo ha forlovelses fest den 8.september. Så vil gjerne ha både mamma og pappa der.
Jeg skal jo også møte moren til M for første gang, det gleder jeg meg til. Hun er jo en helskjønn dame, av det jeg har snakket med henne på telefon, så virker hun så søt og god.

Det blir 3 dager i Istanbul, istedenfor 2. Det er jo helt okei det. Vi skal vise mamma og pappa rundt. Vise dem hvor fin by det er. Gleder meg :) Spørs vel om vi får med papsen på et sånt bilde her, haha! :) 

I går så ringte M meg ved 12 tiden og da lå jeg og sov etter nattvakt. Jeg husker ikke at jeg har snakket med han, så det bare på telefonen min at vi snakka i et par minutter da jeg våkna.. Håper virkelig ikke jeg sa no surt eller slemt. Husker aldri hva jeg sier når jeg er stuptrøtt.. Haha.. Han ringer vel i dag og da får jeg spørre hva vi snakka om.
Skriver dette innlegget mens jeg er på nattvakt, men publiserer det ikke før jeg er ferdig. Så når dette blir posta ligger jeg nok i min dypeste skjønnhetssøvn.

Nå er det 3,5 time til jeg er ferdig. To nattvakter unnagjort, tre igjen. Neste uke er det stengt her jeg jobber, så da blir det en uke med ufrivillig ferie. Skal ikke ligge på latsiden da, skal noe hver eneste dag! :) 

Håper dere nysgjerrige sjeler får en fin dag.

- Siri ♥

« KONTROLLFREAK

Herregud, jeg er så sykt kontrollfreak.
Jeg skriver seriøst ned alt. Ikke bare fordi jeg må ha kontroll, men jeg er utrolig glemsk og surrete også. Nesten litt bekymret for meg selv.

Jeg har allerede begynt å skrive innkjøpsliste og pakkeliste til Istanbul og Side. Viktig å få med seg alt!

Jeg har tenkt til å lage pizza til familien til M. Tar med meg Toro pizzafyll med tomat og løk (?). Skal også ta med meg tørrgjær og Norvegia.
Ha osten i kjøleskapet til Cemile og Selim mens vi er i Side, så skal jeg lage det til dem når vi kommer tilbake :)  Spent på om de liker den!

Skal også ha med meg taco ned igjen. Kan hende jeg blir lenger enn 17 dager, så da må jeg ha med meg nok norsk mat. Haha.
Dessuten blir det mye billigere å lage mat inne. Bare kjøpe inn kjøtt og tilbehør.Bare 63 dager igjen til vi drar! :) 

- Siri ♥

« PUT YOUR HAT ON

Hola :) 
Da vi feiret bursdagen min forrige helt var det hageparty som stod på planen. Vi hadde det så gøy!
Alle kom i hatter. Haha, så sikkert veldig rart ut for naboene, like what the fuck?Deilige kaker ble servert og jeg følte meg stappa da selskapet var ferdig. Fikk akkurat det jeg ønska meg og føler meg heldig. Heldig som har den familien jeg har.
Vi har alltid det artig sammen og ler så det rister.Denne uken her har jeg vært veldig sunn og det føles så bra. Gleder meg til å veie meg på mandag. Har måtte gjemme vekta mi, fordi jeg veier meg flere ganger om dagen..
Ikkje brrrraaaaa.

Sunn og normal mat kan være godt det også. Må gå ned noen kg før Tyrkia i september :) Har hatt noen dager fri nå og det har vært så deilig. Fra i morgen av blir det full rulle med jobb igjen. Tre vakter nå i helga og så fem nattvakter neste uke.

- Siri ♥

Les mer i arkivet » August 2015 » Juli 2015 » Juni 2015
hits