« BESTILT; HOTELL I ISTANBUL OG SIDE

Hallo :) 

I går ble hotell i Istanbul og Side bestilt. Så digg og slippe å tenke noe på det. Nå mangler bare flybilletter, men det tar vi litt senere.
Mehmet fikk ikke være med på å bestemme da, men siden han sjefer med alt mulig annet rart, tar jeg styringa her.
Hotellet i Istanbul ligger ganske sentralt. Vi tok bare et vanlig dobbeltrom, mens mamma tok deluxe rom med takterrase, fin på det sier du? Haha.Helt greit hotell. Her blir vi bare i to dager.

Hotellet i Side er heller ikke no luksushotell, men det går helt fint! Denne gangen skal vi ikke ha all inclusive. Vi skal bare ha frokost der. Blir deilig å slippe buffè hver dag..
Greide ikke lagre noen bilder fra hotellet der.. Men det får dere jo se når vi kommer ned dit :) 
Der skal vi bo i ni dager, før vi flyr tilbake til Istanbul igjen og sender mamma avgårde til Norge. Da får vi seks dager i Istanbul alene. Eller, alene og alene fru Blom, vi blir nok bedt hver dag til søstra hans. Det er jo veeeldig koselig det asså, men vi trenger noen dager vi er helt alene også ♥ Har ikke bestitl leilighet for de dagene da, men det er jo ikke no stress. Memo får fikse no billig og bra!

69 dager igjen!

- Siri ♥

« FIN DAG MED FINE JENTER

Hallo :) 
I dag har vært en fin dag. Stod opp tidlig, hadde god til å høre på musikk mens jeg sminket meg og ordnet håret. Deilig og ikke stresse!Klokken 11 møtte jeg mamma, Mimmi, Lena og Marthe på Nebbenes. Jentelunsj. Det var veldig koselig :) Spiste god mat og avsluttet med en is jeg ikke klarte å spise opp. Øya er som regel mer sulten enn magen.

Wow, det var mange selfies i et innlegg.
Fikk også min daglige dose med Mehmet i dag ♥ Jeg er så forelska at jeg snart kreperer, haha. Åhh, som jeg elsker den gutten der. Verdens beste er han!!
Etter lunsjen dro jeg på senteret og shoppa. Brukte opp gavekortet jeg fikk på Vita fra mamma og pappa. Tok med meg en kurv og bare kasta alt jeg hadde lyst på oppi. Love it. Ble også litt nytt undertøy og litt klær ;)
Når dette publiseres er jeg på jobb. Nok en nattvakt. I kveld og natt skal jeg kose meg med jordbær, melon og sjokoladebolle!
I morgen har jeg fri og da jeg rydde og vaske hjemme. Ser ut som et bomba horehus..

God natt til dere som skal sove!


- Siri

« 23 ÅR I DAG

For 23 år siden ble en veldig mørk jente med kølsvart hår født.
Helt sykt å tenke på at jeg er så gammel.. Føler meg ikke eldre enn 16-17 år.. Jeg begynner å bli stressa. I fjor var jeg stressa over å ikke ha funnet drømmemannen, men det har jeg nå. Nå stresser jeg med at jeg ikke er gift, har barn og bor fortsatt hjemme. Haha.
Men alt til sin tid. Mehmet har jo allerede gått ned på kne flere ganger og snart blir'e giftemål skal du se ;)

Jeg har hatt en fin dag. Jobba nattvakt, dro hjem og sov og ble vekt til middag. Mamma hadde lagd verdens beste lasagne, salat og hvitløksbrød. Det smakte helt himmelsk.
Is og jordbær til dessert.
På lørdag skal jeg feire bursdagen min med resten av den fine familien min og det er duket for hageparty med solhatter. Gleder meg :D

Nå skal jeg faktisk legge meg. Jeg sov ikke så mange timer etter nattvakt, så kjenner meg ganske trøtt og sliten.
Jeg elsker å ha bursdag. Jeg har fått så utrolig mange finer meldinger og hilsninger på Facebook. Blir helt rørt jeg. Så takknemlig <3God natt!

- Siri

« HÅRET FØR OG ETTER

♥♥
I dag har jeg endelig fått klipt det slitte håret mitt. Det var med tårer i øynene jeg så de slitte tuppene datt på gulvet, men det var virkelig nødvendig.
Uten langt hår føler jeg meg ikke som meg selv, så nå er det bare å spare. Kure og pleie det med kjærlighet! Haha.
Flinke søstra mi som klippa meg.Som dere ser, så tok hun ganske mye. Nå er håret mitt helt friskt og ikke noe som er slitt!! Det er deilig :)

Ønsker dere en god lørdag!

- Siri ♥

« FYSEN PÅ NO' GODT

Er det ikke typisk at man alltid blir fysen på no godt sent på kvelden? Sånn er ihvertfall jeg altfor ofte..
Noen ganger greier jeg å styre meg, mens andre ganger må jeg bare ha noe søtt!
I kveld skjærte jeg opp jordbær og moreller, men det var ikke nok.. Poppa meg popcorn også. Haha :) Popcorn og iskald Pepsi max.
Nå sitter jeg her og ser på Greys og hamrer på tastaturet.I går ringte M meg og fortalte at han kom til å få to måneder lenger militærtjeneste pga. en slåsskamp. Jeg ble så sint at jeg ikke visste hvor jeg skulle gjøre av meg. Jeg måtte bare legge på før jeg sa noe jeg egentlig ikke mente.. Heldigvis har det ordna seg, han må ikke "sone" to måneder lenger, selvom han hadde fortjent det ;) 
Gutter as!

I morgen står arbeidshelg for tur. Jeg jobber egentlig hver helg, men det er samme for meg om jeg jobber onsdag eller lørdag.

God natt ♥

- Siri

« SVERIGE OG SYKEHUSET

Hallo ♥

I går dro Andrea, Martine og jeg til Sverige. En god gammeldags harrytur! Var en veldig koselig tur med to fine jenter!! Fikk skravlet, handla og kosa oss med is og mat!I dag har mamma og jeg vært på en liten roadtrip. Først kjørte jeg henne til Ahus og så greide vi å kjøre oss bort da vi dro fra Ahus. Herregud, er det mulig?! Ringte pappa og spurte om veien. Han ble som vanlig oppgitt over retningssansen våres. Vi kom oss på rett vei og stoppet på Jessheim. Det ble middag på Egon ute i sola og litt shopping. En veldig fin dag ♥ Vi måtte jo feire at Mehmet og jeg har vært kjærester i ni måneder. Hurra!- Siri ♥

« VÆR SÅ SNILL, RENS HUDEN DIN

Haha, litt dramatisk overskrift...
Jeg får seriøst fnatt av folk som ikke tar bort sminken om kvelden, ikke renser huden og legger seg "møkkete".
Skjønner virkelig ikke hvordan det er mulig å sove godt, når du vet at du ikke har renset huden.
Våkne opp med masse urenheter og møkkete putevar. ÆSJ.
Det hjelper faktisk ikke å bare bruke sminkeservietter, det tar bare av det verste og resten må tas bort med en rens.

Selv bruker jeg rens, lett øyekrem og dagkrem på morgenen -og rens,tykk øyekrem og nattkrem til kvelden. Tre til fire ganger i uken bruker jeg også en ansiktsskrubb med en duppedings! Haha, kom ikke på ordet akkurat nå... Legger ut bilder :)
Renser fjeset, dagkrem og øyekrem.
Aller først bruker jeg sminkeservietter fra Korres.
Cleansing water som jeg bruker med pads, renser fjeset, nattkrem og tykk øyekrem.Som jeg sa, tre til fire ganger bruker jeg også en skrubb for fjeset med duppedingsen ;-)


Sånn, dette er min hudpleie produkter. Ingen superdyre produkter, så dette er noe alle har råd til!
Om du tenker "Dette har ikke jeg tid til, så mye styr"- så kommer jeg til å knipse deg på nesa. ALLE har tid til dette. Alle bør sette av tid til dette!

- Siri ♥

« SAVNER DET ALIKEVEL


Jeg som satt for en månede siden og sa:"Nå er jeg drittlei sol og neste gang jeg skal ned igjen, vil jeg til Istanbul. Ikke ligge å sole meg!"
Meeeen, der tok jeg feil! Haha.
Bladde gjennom noen bilder nå og kjente det stakk i magen. Savner Side 2014, savner hotellet mamma og jeg bodde på. Vi hadde det så gøy. Lo så vi omtrent tissa på oss.
Savner den intense spenninga med Mehmet. Er jo selvfølgelig sommerfugler enda, men blir aldri sånn som første datene sammen. Nå er alt trygt og godt.Jeg latet til og med som at jeg likte denne fæle isteen bare fordi Mehmet kom med den for å overraske meg. Han kom også alltid med hjerter i glasset mitt. Hihi ♥
Nå hadde jeg bare skriki ut: MEHMET, I HATE THIS FUCKING ICE TEA, I WANT LIPTON LEOM ICE TEA!!!
Ting endrer seg fort ja ;-)

. Siri ♥♥

« THIS IS WHY I LOVE YOU

♥ elsker når du sier "lille bæhla" og kysser meg
♥ elsker at du alltid får meg til å le
♥ elsker at du alltid vekker meg med tusen kyss og klemmer
♥ elsker at du alltid er der for meg
♥ elsker at du alltid får meg til å føle meg som en prinsesse
♥ elsker måten du ser på meg og sier jeg er verdens fineste jente
♥ elsker at du alltid spør om familien
♥ elsker at du er så glad i mamman min
♥ elsker når vi snakker om fremtiden og du sier jeg kommer til å bli verdens beste mamma
♥ elsker at du holder deg våken bare for å høre på alt det rare jeg har å fortelle
♥ elsker at du alltid holder posene når vi er ute på shopping
♥ elsker å høre deg si "jeg elsker deg so much"
♥ elsker at du er så opptatt av at jeg skal ha det bra
♥ elsker at du vil at jeg skal bli kjent med familien din
♥ elsker når du tar med meg til venna dine og sier "this is my girlfriend, Siri!"
♥ elsker når du snurrer meg rundt og kysser meg ute på åpen gate
♥ elsker at vi har den samme humoren
♥ elsker at du alltid får meg til å føle meg trygg
♥ elsker deg for at du elsker meg uansett hva
♥ elsker at du får meg til å føle meg som verdens heldigste jente
♥ elsker at du er så romantisk
♥ elsker når du drar meg inntil deg om natta og prater i søvne til meg
♥ listen er så mye lenger, men det blir altfor personlig på en åpen bloggDu kan gjøre meg så forbanna og sur, men alt i alt, så elsker jeg deg av hele mitt hjerte. Det er ingen andre jeg vil ha. Det er deg. Bare deg.
Håper du vet selv hvor fantastisk du er. Du vil kun det beste for andre. Du setter andre foran deg selv. Du fortjener kun det beste og det skal jeg gi deg ♥

♥ ♥
Kjærlighet altså..

Les mer i arkivet » August 2015 » Juli 2015 » Juni 2015
hits