« FAVORITTER HOS BANGERHEAD
Se på alle disse godbitene!!! Gleder meg til å bestille dette når lønn, feriepenger og skattepenger tikker inn på kontoen!! Wohoooo :D
Er lov til å unne seg litt når man har jobbet hardt ;)
Gå og sjekk selv på Bangerhead!

- Siri

« PLANENE FREMOVER

Hallo :)
Planene fremover er at jeg skal jobbe massemasse helt frem til september. 7.september drar jeg nedover til Istanbul. Blir i Istanbul en dag og så drar vi videre til Antalya, Side.
Mamma skal kanskje være med oss en uke der nede. Gleder meg :) Vi skal nok også besøke moren hans i Urfa. Kjenner jeg blir nervøs bare av å snakke om det. Haha. Det skal nok gå bra :D

Nå har vi ikke snakket sammen på tre dager. Savner han, men det går bra. Jeg er opptatt med mitt og blir ikke liggende i senga og bare tenke på han. Veldig godt å ha noe å være opptatt med.
Jeg var passe lei av å sole meg etter fire uker i Side, men det blir nok godt å få litt sol på skrotten igjen i september.
God mat, kjæresten min, mamman min, sol, bade, danse, spille fotball og volleyball. Dette blir braaaaaa!

- Siri

« WORK, BABY, WORK

Hallo! :D
Føler meg veldig glad og lykkelig her jeg sitter. Faktisk..
I dag har jeg jobba og jeg hadde en kjempefin kveld på jobb. Elsker jobben min.
I juni skal jeg på et informasjonsmøte angående skoleplass. Håper jeg kan begynne til høsten. Man må egentlig være over 25, men om det er ledig plass, så kan det hende jeg får bli med i klassen. Krysser fingrene. Det er 8 timer skole i uka i 1,5 år. Så må man ha så så mange timer med praksis. Sjefen trodde man kanskje kunne trekke fra på tidligere arbeid :) Krysser fingrene for det også!

Nå må jeg legge meg. Dagvakt i morgen. På søndag er det dåp og så kveldsvakt.
Neste uke er fult opp med jobb da også.
Føler meg så utrolig bra for tiden. Aldri vært så bra psykisk før!
Dessuten ringte Memo meg i stad. Så godt å høre stemmen hans. Rakk ikke snakke mer enn fem minutter, da jeg var på jobb. Så han skal ringe meg igjen i morgen etter jeg er ferdig på jobb :) Måtte le, han fortalte at de har jo undervisning, så de har de har notatbøker. Alle de andre har skrevet navnet deres, mens Mehmet har skrevet Siri Thomassen med hjerte rundt. Smelt. Haha- Siri

« HJEMME FØLES IKKE SOM HJEMME...

Dette hører sikkert veldig rart ut for noen, men kanskje noen forstår meg.
Helt siden jeg møtte Mehmet for over åtte måneder siden, så har jeg ikke følt meg hjemme i Norge, i huset vårt..
Du vet den følelsen man får når man endelig kommer hjem? Den følelsen har jeg ikke følt her i Norge på lenge.. Føler bare på den følelsen når Mehmet kommer løpende mot meg på flyplassen.
Jeg er selvfølgelig veldig glad for å se den fine familien min igjen, men det er noe inni meg som ikke stemmer. Dette er en veldig vond følelse, da jeg alltid har vært en veldig hjemmekjær jente, men det har endret seg nå.

I dag er det 107 dager til vi møtes igjen. Det kan virke lenge, men jeg er sikker på at tiden kommer til å gå fort.
Jeg skal jobbe mye fremover og andre planer.
Mehmet tror at han kan få telefon med kamera og internett snart, eller snart og snart, to mnd ca. Da blir det litt lettere. Savner virkelig å se han og snakke med han når jeg vil.. Dette kommer til å bli et hardt år, men vi skal komme oss gjennom det. Må bare tenke positivt, er ikke liksom ikke så mye annet vi kan.- Siri

« DET Å HØRE STEMMEN HANS..

God kveld.
Sitter her med et smil om munnen og tårer i øya.. Glede-og triste tårer..
Mehmet ringte meg i stad og jeg kjente hele hjertet stoppa da jeg så det ringte fra Tyrkia/Sivas. Det var så utrolig godt å høre stemmen hans, tårene bare rant. Prøvde å holde meg, men det var utrolig vanskelig. Han fikk meg selvfølgelig til å le, så da tårene gjort om til latter. Har ikke snakket sammen på mange dager, føles ut som et helt år..
Vi fikk ikke snakket mer enn ti minutter, men det er absolutt bedre enn ikke no. Vi fikk sagt det viktigste og så ble det brutt.. Han lever og han har det så bra man kan ha det i militæret.. Det var godt for meg å høre
Nå er det bare å vente på neste telefon.Verdens beste


- Siri

« FØR OG ETTER

Er det noe jeg elsker, så er det å pusse opp. Aner ikke hvor mange timer jeg har tilbragt med penselen, rulla og malespannet.
Det er som terapi for meg. Bare male og ikke tenke på noe annet.
Passer meg bra nå.. Slippe å tenke på Mehmet hele tiden..

Fant denne fine kommoden på Finn.no. Malte den og byttet knotter. Så god som ny!Tadaaaaaa :D

- Siri

« -4,9 KG PÅ FERIE

Gleden var stor da jeg gikk på vekta da jeg kom hjem, den viste 4,9 kg mindre enn da jeg dro!!
Jeg burde egentlig bo der nede, for jeg går alltid ned i vekt der nede. Haha :)
Jeg er jo helt forferdelig kresen og det gir resultater tydligvis!Har begynt igjen i dag, ingen godis og ingen usunn mat :)

- Siri

« DU OG JEG, FOR ALLTID

Atter en gang ble det et tårevått forvel på flyplassen i Istanbul. Det blir bare verre og verre for hver gang å si hadet.. Har aldri hatt det så vondt som i går.
Det å måtte gå fra den man elsker mest i verden og det å må dra hjem alene gjør så forferdelig vondt. Tenk om han kunne blitt med meg hjem? Da hadde jeg aldri bedt om noe mer..
Det som er verst, er at vi ikke vet når vi møtes igjen. På mandag drar han i militæret. 365 dager skal han være der og jeg gruer meg sånn.
Jeg er så redd det skal skje han noe. Tenk om han blir drept? Tenk om han må drepe noen? Tenk om, tenk om, tenk om. Hjernen min tenker non stop og jeg blir så sliten av dette..
Jeg må bare prøve å tenke positivt, selvom det er vanskelig. Jeg er heldig som har gode venninner som muntrer meg opp med fine ord, det hjelper så utrolig mye. Takk

Det å se den du elsker tørker tårene og ikke vil slippe hånda di, det må være det mest hjerteskjærende i hele verden.
Det siste døgnet har jeg gråti så mye at øynene mine er hovne.
Etter så kort tid savner jeg han så mye, tenk hvordan det blir om tre, fire måneder.  Uff, jeg kan ikke tenke på det..

En ting jeg vet, er at vi elsker hverandre. Jeg vet hvor høyt han elsker meg og det føles så godt. Jeg vet at det er han jeg skal dele resten av livet mitt med.
Han er ikke bare kjæresten min, han er min aller beste venn og han betyr absolutt alt for meg. Ingen får meg til å smile og le sånn som Mehmet får til. Jeg ler så jeg nesten tisser på meg og han får meg til å smile så det går nesten rundtVerdens beste kjæreste og bestevenn
Elsker deg!!!

- Siri

Les mer i arkivet » August 2015 » Juli 2015 » Juni 2015
hits