« HEY HO, LETS GO

Hey!

Nok en gang, dårlig blogger.... Huff!
Har ikke skjedd så mye siden sist. Har jobbet nesten 100%, så deilig å jobbe mer! Har begynt å jobbe natta, det passer jo meg ypperlig, jeg er jo nattens dronning. Haha 

Jeg hentet bilen min i går, ENDELIG. Føles ut som om jeg har ventet i 100 år. Så deilig med egen bil. Jeg greide ikke stoppe å smile da jeg kjørte hjem. Glenn var så snill og satte inn AUX spiller, han er en knupp!!!  Så nå kan jeg suse rundt med høy musikk!

Og... Klokka er fem om morran, jeg våknet klokken tre. Lysvåken.. Får prøve å legge meg snart. Blir ikke mye søvn på meg i dag, men det får gå.Se på den lille, søte bilen min 

 - Siri 

« NY VRI PÅ GODTERI AVTALEN

Jeg sliter med motivasjonen på trenings fronten, det må jeg bare innrømme. Så nå laget jeg med godteri og trenings avtale. Godteri avtalen har fungert supert hittil, så da tror jeg kanskje at det blir motiverende med grønne kryss på trening også! 

Slik ser den ut:

 

Skader jo ikke å prøve. Alt som kan gi motivasjon sier jeg ja takk til :P

Skriver bare på datoer selv etter jeg har skrevet den ut. Tungvindt å gjøre det på pcen, hihi.
Jeg kommer også til å sette grønt kryss om jeg bare går tur også, det er jo mosjon det også . Bedre enn ikke noe! 

Skal oppdatere om hvordan det går og om det funker!

- Siri  

« SPREK FORAN TVEN

Helllooooo!

I dag våknet jeg rundt klokken ti, stod opp og spiste frokost med mamma.
Skulle dra å trene, men orka rett og slett ikke. Fikk så dårlig samvittighet at jeg tok på meg trenings klærne og tok en økt foran tven! 
Vekter kan man gjør mye med og det ble en svett halvtime med styrke. På tven surret The Thorn Birds  Kjærlighet det tenker jeg! Helt hekta, men nå er snart "serien" ferdig! Buhu..Ellers har jeg kjøpt bil i dag, hihi. Endelig!!!!! Gleder meg så mye til å få den at jeg snart sprekker! 

Nå skal jeg kose meg med masse vannmelon og The Thorn Birds.
- Siri  

Les mer i arkivet » August 2015 » Juli 2015 » Juni 2015
hits