« BACK TO THE 90'S

Hej hej 

Årsaken til overskriften, har begynt å se på den gamle serien 'Beverly Hills', love it!

Har endelig blitt nogenlunde frisk igjen. Fortsatt litt svimmel, men mye bedre enn før! Deilig å ikke føle at jeg svaier hele tiden!
Trent to ganger og gått en tur denne uken. Ganske fornøyd med det, med tanken på formen.
Ellers er dagene ganske like, har et veldig kjedelig liv egentlig! Haha :P
Har vært på tre dater da. Må jo bare ta noen sjanser.
To flotte gutter, men fikk ikke #denfølelsen med de.. Om det gir noen mening?!

Får fortsette å lete, hihi.Har lagt frem treningstøyet til i morgen, gleder meg til en sprek start på uken 

Natta!

- Siri 

« SAMME SOM FØR OG SJALUSI

Jaja. Jeg er fortsatt dårlig. Snart tre uker har jeg gått sånn her. Var hos legen på tirsdag, jeg har bihulebetennelse og lavt blodtrykk. Derfor jeg er så svimmel.. 
Så dagene går sakte. Bare jeg gjør en rask bevegelse så spinner alt rundt.. Så kjedelig.. Blir gal snart! Jeg vil trene :(:(


Ellers har jeg funnet ut at jeg virkelig er en magnet for sjalue menn. Huff. Ikke sånn vanlig sjalu, men her snakker vi altfor sjalue..  De trenger ikke si så mye, det er blikket. Jeg kjenner igjen det blikket.. Jeg kjente jeg fikk frysninger og dejavu.. What to do?! Håper jeg snart finner en normal gutt, eller mann da!

Litt blanda innlegg, men det får gå. Blir mer og mer forelska i lille Zita! Vofsen min 
Hun veide 5 kg for 2,5 uke siden, nå veier hun 9 kg! Haha, de vokser fort. 
Sånn, en liten oppdatering!

- Siri  

« SYKDOMSHITFAEN

Mandag, tirsdag og onsdag var jeg i skikkelig crappy form. Vondt i hodet, hosting til tusen og vondt i kroppen... Den energien jeg hadde brukte jeg på Zita. Hadde SÅ dårlig samvittighet at jeg nesten var på gråten fordi jeg ikke orka å trene. Men, man må faktisk lytte til kroppen.
I går dro jeg på trening, men greide bare 45-50 minutter, da var jeg så svimmel og sliten. Bedre enn ikke no da? :P

I dag er jeg i mye bedre form, så nå skal jeg straks kjøre avgårde til trening. Woho, iPoden er ladet og baggen er pakket. Klar, ferdig, gå! 


God helg!! 

- Siri ♥ 

« FØLELSEN AV MESTRING

Hallo.

Endelig manag, ny uke og nye muligheter! Jeg føler meg så flink, følelsen av mestring er en så god følelse!!
Jeg klarte fem treningsøkter forrige uke også! Ti treningsøkter på to uker er jeg så stolt over! For mange er det kanskje ikke så big deal, men for meg er det stort 
I går var jeg så sliten etter helga og etter dagvakt, men jeg bare MÅTTE dra å trene, det viser virkelig at jeg har kommet langt. Jeg bare mååå! 

Jeg hadde jobbhelg nå, det var deilig å jobbe igjen, føle seg litt viktig og vite at man gjør en god jobb. Skal begynne å jobbe mer nå, det blir bra.

Nok treningsprat.. I dag skal vi hente valp, lille Zita skal bli med oss hjem. Åh, som jeg gleder meg til å hilse på henne. Har savnet å ha hund.. Er et halvt år siden vår kjære Ronja døde :(
Se på lille jenta vår 


 - Siri  

Les mer i arkivet » August 2015 » Juli 2015 » Juni 2015
hits