« NATTDYR

Jeg er et nattdyr. Elsker å være oppe om kvelden/natta. Se på serier, lese blogger og spille. Haha, høres ut som den nerden!

Over på noe annet, i dag trente jeg skuldre, armer, rygg, mage og selvfølgelig cardio! En helt okei økt, ikke helt i slaget i dag, så den ble så som så.. Vil si den var sånn middels bra 
Ellers har jeg fått ryddet og ordna på rommet og stua mi. På ettermiddagen dro vi til Sverige. Måtte ha snuuuuus! Var så deilig å gå forbi godisbutikken og IKKE gå inn, haha!
Så nå har jeg snus for en hel månede fremover, så godt å slippe å betale dyre dommer for det i Norge. Helt latterlige priser her..
Hamstra også nesespray, ikke så veldig mye billigere, men røska da med meg noen alikvel..

Har ikke så mange bilder å dele i dag, men dere kan få se frokosten og lunsjen min!
MAT Havregrøt med tynne bananskiver, litt sukrin og jordbærsyltetøy uten sukker. Yummi!To havre knekkebrød med litt smør, løvtynn pepperskinke og eggerøre av to egg med gressløk og en pitteliten dæsj med salt. Ny favoritt lunsj! 
 
Nå skal jeg legge meg.. Har som mål å legge meg før klokken tolv hver kveld.. Da får jeg akkurat åtte timer søvn som jeg virkelig trenger for å fungere normalt, hihi.
Nå må jeg pusse tenna og komme meg i seng.
Natta.

- Siri  

« ELSKER JOICO

For en-to uker siden bestilte jeg meg to nødvendigheter, selvfølgelig Feelunique.com.

Hårkuren fra Joico har jeg brukt i to år, den er så utrolig god! Håroljen har jeg bare hatt en flaske av hittil, den begynte å bli tom, så måtte bestille en ny  
Disse to gjør underverker for håret mitt. Har ganske tørt og slitt hår, men disse gjør håret helt mykt og det virker ikke like slitt   Det liker vi!

- Siri 

« GETTING THERE

God kveld!
Skal prøve å bli flinkere med blogginga. Ser jo at det er mange innom her hver eneste dag. Vet selv hvor kjedelig det er å gå inn på en blogg og det ikke er noen nye innlegg..

Denne uken har jeg vært flink med både mat og trening. Føler meg skikkelig bra.
Merker at formen har blitt MYE bedre siden januar. Det er så GØY når man merker forskjell. En ting jeg merker veldig stor forskjell på er kondisen min. Deilig å ikke bli hesebles bare av å løpe/sykle/gå i høy hastiget. Jeg har også økt med mange kilo når det gjelder styrkedelen. Wiiii, strong woman! Haha :P:P

Denne uken har jeg faktisk trent hele fem ganger. Til sammen har jeg trent 7,5 time. Ganske fornøyd med det , ja!
Motivasjonen er virkelig på topp og jeg er så gira på å gå ned enda mer i vekt og se forandringer på kroppen 
Man må faktisk skryte av seg selv og tenke at man er flink. Man blir jo ikke motivert av negative tanker..? Over til no annet, jeg blir så fort sulten! Er helt sykt.. Det tyder jo bare på at forbrenninga er i gang, så det er jo bra.. Er veldig slitsomt da, å spise noe hele tiden.. Det er sunt da, det jeg spiser  ;)
I dag har jeg målt meg, man merker kanskje mer fremgang der, i cm, enn på vekta!

Har også fått meg treningsdagbok, noe som er veldig kjekt å ha. Da kan jeg holde styr på hva jeg har trent, hvor lenge og hvor mange kilo jeg har klart på styrken.
Håper alt er bra med dere 

- Siri  

« OPPUSSING AV VASKEROMMET

Vaskerommet vårt trengte SÅRT et lite løft.. Det var helt forferdelig. Blått og gult, det sier seg vel selv bare det! Haha 

Mamma og pappa dro til Thailand i slutten av januar og jeg startet med prosjektet med en gang. Det var en overraskelse til mamma, hun bruker jo ganske mange timer der i løpet av en uke, hehe. Så hun fortjener å ha et fint "kontor".
De kom hjem i dag og hun ble SÅ overrasket. Pappa visste at jeg skulle det, så han har holdt dette hemmelig for mamma i tre uker. 
Utrolig hva maling, nye hyller, knotter på skapørene og pynteting kan gjøre med et rom. Ser jo ut som to forskjellige rom?!?!

Hva syns dere? 

 - Siri 

Les mer i arkivet » August 2015 » Juli 2015 » Juni 2015
hits