« FEMTEN DAGER

Hallo hallo ♥ 

I dag er det femten dager til jeg drar ned til Mehmet! Iiiiihhh, det har gått så fort, samtidig som det har gått uendelig sakte. Det har vært mange tunge dager. Jeg har grått store krokodilletårer og jeg har klagd så masse til min bestevenn Andrea. Jeg er så heldig som har henne. Hun må være den mest tålmodige jenta i hele verden. Hun forstår absolutt alt og det hjelper at kjæresten hennes er utenlandsk og muslim også. Så vi kan være oppgitte sammen over alle dumme folk som drar alle under en kam ;)
Femten dager kommer bare til å rase avgårde og plutselig så får jeg verdens beste klem på flyplassen i Istanbul :)♥ 


- Siri ♥ 

« FRYSNINGER

Noen ganger så finner jeg sanger som treffer meg langt inni hjerterota. Som får meg til å smile og gråte. Frysninger fra topp til tå.
      


- Siri 

« GI MEG MOTIVASJON

Som jeg savner den motivasjonen jeg hadde i fjor på denne tida. Skal innrømme og si at jeg starta året 2015 med godis og usunn mat. Ja, så lite disiplinert er jeg! Flaut. 

Jeg kjente faktisk at jeg fikk en god dose med motivasjon da jeg så et før og etter bilde av min fine venninne Kristine. Følg henne på Instagram: krisadriana 

Nå har jeg akkurat lagt frem treningsklær og bagen til i morgen. Skal dra med en gang jeg har spist frokost i morgen. Gidder ikke sette klokka på 7, for da vet jeg at jeg blir bare sur når klokka ringer og ender med at jeg ikke drar. 
Snakker faktisk med Kristine nå. Vi skal motivere hverandre og gi hverandre peptalk når det trengs. Dette blir braaaaa!!

 Nå skal jeg ringe Memooo før jeg skal sove.

God natt, folkens.- Siri 

« ALT GIR MENING NÅ

Ja.. Enda et klissete kjærlighetsinnlegg igjen... Om du blir fort kvalm av sånn kliss, ikke les videre ;)

Før tenkte jeg at jeg aldri kom til å greie å la noen komme helt innpå meg. Jeg tenkte at jeg ikke greide å la noen bli glad i meg eller elske meg.
Tenkte at "Nei, det går ikke. Ingen som kan elske et så spesielt, sært og rart menneske som meg!". Tenkte også at jeg aldri kom til å bli den jenta som er fullstendig avhengig av kjæresten sin. Å gå fra å ikke ha en eneste romantisk celle i kroppen, til å syntes alt det søte han gjør er super romantisk. Eller fra å sove som ei stein alene og syntes det var best, til å savne å ligge limt sammen om natta og ikke få sove ordentlig pga. savn. Det er så rart hva ett menneske kan gjøre med deg. Han gjør meg til et bedre menneske. Sykt klisjé, men det er faktisk helt sant.
Han har forandret meg til det bedre. Jeg smiler mye mer, jeg har det så bra med meg selv også.

Han er den første jeg ringer når jeg er lei meg, når jeg er glad, når jeg har opplevd no morsomt eller rart. Det er han jeg tenker på når jeg legger meg om kvelden og det er han jeg tenker på når jeg våkner. Våkner til en søt morgen melding eller at han ringer.
Kommer til å bli kjempe flau om noen nevner dette innlegget til meg face to face. Syns det er så flaut å snakke om dette, så det er derfor jeg må skrive det ned, få det ut. Kjenner jeg rødmer bare av å skrive dette.

Nå skjønner jeg hva andre folk har snakket om. Nå gir alt det her mening.
 
Jeg har aldri følt meg så trygg på en annen person før, aldri før har jeg stolt 110% på noen og aldri har jeg vært så glad i et annet menneske før, aldri har noen fått meg til å le så mye, fått meg til å smile så mye. Samtidig kan han gjøre meg så jævlig sur og forbanna. Det hender vi krangler så busta fyker, men vi ordner alltid opp igjen. Vi har skjerpet oss veldig på dette og nå roer vi oss ned og slenger ikke på røret.. Kommunikasjon er viktig, dere ;)

 Jeg har ikke ord for hvor mye jeg gleder meg til å se han på flyplassen igjen. Høre han rope navnet mitt så høyt at alle vet at det er jeg som er SIRI ;) Få verdens beste klem og det lengste kysset. Hihi. 

Blir nesten litt kvalm av meg selv nå. Noe så klissete og jævlig! Hahah. 
Sånn er det å være forelska! :D

Se så blid og fornøyd jeg er! 

- Siri 

 

Les mer i arkivet » August 2015 » Juli 2015 » Juni 2015
hits