« ENDELIG ER DET OVER

God kveld!

Nå er endelig nattvaktene over for noen uker. Ti timers nattvakter er lange og slitsomme.
Mest psykisk. Ensomt også faktisk.

Nå har jeg bare kveldsvakter og dagvakter frem til 27.desember. Blir godt med normal døgnrytme igjen.
Litt lettere å være sunn og aktiv når man ikke har snudd døgnet opp ned..

I ettermiddag har jeg vært barnevakt. Det var ikke så mange timene, så har hatt kvelden her hjemme med levende lys og kos. Blir godt å legge seg etterpå!
Har fått snakket med M i sånn ca. 2 timer i dag. Det gjør dagen perfekt.
:) 

Natta.

- Siri

« JOBB, MIDDAG OG MER JOBB

Hallo ♡
Nå er jeg SLITEN. Lov å si det vel? I dag har det gått i ett siden 06.30.
Jeg vil så gjerne rekke over alt jeg skal gjøre og får som regel gjort alt. Jeg har egentlig vært i full fart hele uka. I morgen står det vasking hos søstern for tur og så er det tre nattvakter i helga. Så begynner ny uke med like mye jobbing og planer. Haha, rekker nesten ikke tenke.

Har kost meg litt innimellom alt da :-)
På onsdag var Mimmi, mamma og jeg ute og spiste deilig middag. Etterfulgt av litt shopping. (Ikke for meg da, jeg har faktisk ikke vært på et kjøpesenter på èn måned. Tro det eller ei!)

Ellers har jeg fått vasket alle rom til jul. Deilig med alt som er unnagjort. Rene vinduer og nye gardiner er oppe. Stjerna (ballen) er hengt opp i vinduet og juledukene er strøket og lagt på ;-) Er egentlig ikke glad i rødt, men i jula er det innafor!

Nå skal jeg lese litt og så blir det straks senga :-) Skal bli godt!

- Siri

« SÅNN GÅR NO DAGAN

Long time, no see.

Dagene bare flyr unna. Jobber opptil 60 timer i uken, så jeg har ikke så mye tid til noe annet enn å sove, spise og jobbe. Prøver så godt jeg kan og hjelpe til her hjemme, men energien strekker ikke til hver dag..

Det går utover M når jeg har dårlige dager og tro meg, han får høre det. Får alltid dårlig samvittighet etter utbruddene mine og da kommer tårene. Ja, sånn går no dagan ;)Godt å ha hu her å kose med når jeg er lei meg

- Siri

« ALT ORDNER SEG FOR SNILLE JENTER!

Hallo!

Nå har det gått noen dager siden sist og det går mye bedre.. Jeg har kommet meg på beina igjen og ser lysere på livet. Hehe.
Jeg jobber som bare rakkern og dagene bare flyr avgårde.
Jeg har fått orden på livet her hjemme og det føles bra.. Alt ordner seg for snille jenter.Selvom savnet etter M gjør altfor vondt, så hjelper det at vi snakker hver dag og at jeg har noe å gjøre hele tiden.
Èn dag nærmere for hver dag som går.

I kveld har jeg endelig fått farget etterveksten, fjernet ansiktshår (noe ALLE jenter bør gjøre. Du tror kanskje det ikke syntes, men jenta mi, det gjør det! Ikke mye pent med bart/dun på jenter..) og tatt hårkur!
Deilig å pleie seg selv.

God natt.

- Siri

« LATERE DAG SKAL DU LETE LENGE ETTER

God kveld!

Jeg har hatt verdens mest chilleste dag. Ble vekt til deilig søndagsfrokost, nystekte rundstykker og masse godt pålegg dekket på bordet.
La meg etter frokosten og sov to timer. Mehmet ringte og vekka meg. Jeg er forferdelig gretten når jeg blir vekt og dette irriterer Mehmet no jævlig, haha.

Jeg hadde planlagt og få rydda hele min del av huset, men jeg har ikke gjort noe av det.
Jeg MÅ få gjort det før jobb i morgen. Jeg blir egentlig ganske gretten når det er rotete rundt meg, så skjønner egentlig ikke hvorfor jeg har utsatt det.
Tenker alltid "gjør det i morgen", jeg er en mester på å utsette ting!

Vi har besøk av Dennis og Heine fra i dag til i morgen. Kjempekoselig ♥
Jeg kommer til å savne å kose og nusse på nevøene mine når jeg drar til Tyrkia. Jeg har heldigvis noen nevøer og nieser i Tyrkia som jeg kan klype i kinna og kose på.

Nå skal jeg straks legge meg. Klar for ny uke! Fem dager til jeg drar ♥ Ihhhh.

- Siri

« PÅ TIDE Å PAKKE

Heihei ♥

Jeg skriver pakkelister og innkjøpslister. Det er på tide og få pakket ned alt jeg skal ha med meg!
Vanskelig å vite hva jeg skal ha med meg av klær, da været er veldig skiftende.. Jeg har jo kjøpt inn så mye nytt og fint i høstgarderoben, men tror mye av det blir for varmt i Istanbul nå.. Da får jeg ta med meg litt sommerklær og litt høstklær! 😉

Jeg må ringe Turkish Airlines i morgen og spørre om jeg kan ha med meg 20 kg ekstra. Jeg har så sykt mye jeg skal ha med meg.. Mat, klær til Mehmet, gaver til familien og mine klær. Ikke minst, sminke, hårprodukter og hudpleie.

Jeg har en tendens til å gjøre alt i siste liten. Pakke et par timer før jeg drar. Glemmer alltid noe jeg sårt har trengt å ha med meg.

Nei, nå får jeg legge meg. M ringer om 5,5 time!- Siri

« 9 VAKTER OG 12 DAGER

God morgen!

Jeg har allerede vært våken siden halv syv. Da ringte M meg. Beste måten å våkne på ♥

Nå er det 12 dager til jeg drar og det er 9 vakter jeg har igjen å jobbe før jeg har FERIE!
Skal ta på meg flere vakter om det er no ledig. Da går tiden mye fortere. Jeg fortjener ferie nå. Fem måneder med hundre prosent jobb. Jeg har virkelig stått på. Har hatt noen tunge dager, men jeg har klistra på smilet og kommet meg på jobb. Jeg har mange ganger bare hatt lyst til å gjemme meg under dyna og bli der, men jeg har ikke gjort det.
Nå har jeg vært i så dårlig form i en uke; skikkelig forkjøla, feber og øyekatarr, men jeg har tatt paracet og gått på jobb.Nå skal jeg prøve å være litt effektiv før jobb klokken to. Først må jeg bare klemme og kose litt på verdens vakreste Zita ♥
Tenk hvor mye hun forstår. Hun merker om jeg er lei meg, da kommer hun for å gi kos og kjærlighet. Hunder er virkelig menneskets beste venn!
Ønsker dere en fin dag! :) 

- Siri

« ENDELIG I GANG!

Ja, nå er jeg endelig i gang igjen!!! Med sunt kosthold og trening. Det føles helt utrolig deilig og jeg er mer motivert enn noen gang.
Blitt mye godis og drittmat i sommer. Heldigvis har jeg ikke gått opp noe da, tror det er fordi jeg har en veldig aktiv jobb.
Det at jeg ikke har gått opp har egentlig ikke noe å si da, for handler jo ut om hvordan man ser ut på innsiden. Stakkars organene mine, haha!

Nå som jeg ringer M hver morgen kommer jeg meg også opp tidlig. Noe som gjør at jeg spiser frokost til vanlig tid, ikke klokken to på formiddagen liksom 😉 Får i gang forbrenninga!

Jeg vet jo alt hva jeg skal spise. Har gått flere GR kurs. Er bare det å følge det. Det er faktisk ikke så vanskelig. Er bare det å komme i gang.
Føler meg jo så mye bedre når jeg er sunn og aktiv.

I dag har jeg spist frokost, frukt, middag, frukt, kveldsmat, frukt og noen cashewnøtter som kveldskos. Innenfor kalorigrensa mi!
Andrea og jeg tok med oss Zita og gikk en lang tur i Skaubanen på dagen i dag. Deilig å kjenne at man blir sliten og svett. Trente også styrke da jeg kom hjem.Nå skal jeg snart legge meg. Opp tidlig i morgen. Skal vaske soverom, stue og bad, handle for Mimmi og gå en lang tur med Zita før kveldsvakt!

God natt
- Siri

« SMILET GIKK RUNDT PÅ'N

Hallo 😄

Burde egentlig vært i seng nå, jeg skal opp om 5 timer! Da står dagvakt for tur! Jeg kommer meg aldri tidlig i seng når jeg har hatt kveldsvakt.. Må liksom roe ned før jeg greier å legge meg.

Hatt en veldig fin dag. Starta dagen tidlig. Dagen må jo bare bli bra når jeg starter dagen med å snakke med Mehmet! 😄
Vi har snakket i flere timer i dag <3
Vi pleier alltid å planlegge når jeg skal ringe han, (de får fortsatt ikke ringt ut) sånn at jeg ikke ringer når han er ute som grensevakt eller har andre oppgaver.
Tok sjansen å ringte han halv ni i kveld uten at han visste det. Gutten som tok telefon ropte på han og sa at det var telefon til han.
Han trodde det var søstra hans, så han sa bare: "Merhaba".
Så sa jeg "Heiiii lille bæhla miiii" (intern greie). Dere skulle hørt hvor glad han ble. Haha, åhh
Ringte han bare for å si god natt og at jeg tenkte ekstra mye på han der og da. Da ble han bare enda mer glad. Beste følelsen ever. Å glede han med sånne småting!Skulle gjerne gitt han et langt nattakyss nå, men det går jo ikke..
Skal kysse han ihjel når han får perm! 😉 Hihi.

God natt!
- Siri

« RART MED DET..

Jeg har flere venninner som jeg ikke har møtt. Rart at man kan være venninner når man aldri har møtt hverandre, I know.
Spesielt en babe jeg har blitt veldig glad i er Leeane. Du skal lete lenger etter ei mer sprudlende, crazy og herlig som henne.
Vi kan snakke om alt og jeg kan seriøst si ALT til den jenta. Vi snakker hele tida om at vi skal møtes snart, men vi er jo så opptatte begge to..
Vi skal nok få til det snart og jeg er sikker på at vi kommer til å få det hysterisk morsomt sammen!
Vi ble tilfeldig kjent gjennom Instagram.. Mener å huske at jeg tagget #marmaris for noen år siden på Instagram og det var sånn hun fant meg. Haha! Sykt tilfeldig :)

Jeg har også blitt kjent med flere herlige jenter på nettet. Noen klaffer man bare med en gang med og det er så gøy! Mennesker jeg aldri ville ha blitt kjent med hadde det ikke vært for det herlige Internettet <3


Random bilde fra Istanbul!

God natt!
- Siri


« JEG ER GRAVID!

Heihei.

Gravid. Fem måneder på vei. Jeg var ihvertfall det i går natt. Det føltes så virkelig.. To jenter.. Våknet av at jeg strøk meg selv på magen da alarmen ringte klokka syv. Haha! Men in real life er jeg altså ikke det. Får nok vente et par år med det.

Var og handlet for Mimmi, dagens gode gjerning. Da jeg kom hjem var Marthe og Matheo her. Har jo fått enda en nevø. Nydelig liten snupp <3

Ved 14-tida ringte jeg Mehmet og vi snakka i over TO timer. Herregud, så deilig. Tiden gikk så sykt fort. Dette er virkelig ikke hverdagskost lenger, så vi nyter det når vi kan. Får ikke sagt det nok hvor god og snill kjæreste jeg har. Han er så flink til å si akkurat hva han føler og jeg kjenner jeg blir helt varm i kinnene. Haha. Dere aner ikke hvor høyt den gutten der elsker meg. Jeg kjenner det i hele meg og det er så godt. Vite at et annet menneske setter deg først og elsker deg mer enn noe annet. Nevøen våres i Istanbul ringte meg på Facebook mens jeg snakka med Mehmet på telefon. Fikk endelig sett Cemile, Haktan og Mert igjen. Mert skrev først: Siri!! Yenge :D og så ringte han meg. Så søøøt!! Yenge betyr forresten tante. Hihi.

I kveld har jeg vært barnevakt en liten stund og ellers bare kosa meg. Kjøpte meg litt smågodt og deilige moreller som jeg koste meg med mens jeg så på Friends. Beste serien ever! 

 Nå må jeg legge meg. Blir jobbing på meg i helga alikevel. Fri får jeg vente med til jeg skal til Tyrkia. Da skal vi sove tre dager i strekk. Kun spise mat fra KFC og kose innimellom sovinga ;)

Natta!

- Siri 

« KANSKJE I OKTOBER?

God kveld, dere.
Utrolig mange nysgjerrige folk her inne for tiden. Antall sidevisninger av samme ip-adresser er litt skremmende. Haha. Hvem er alle sammen?
Uansett, jeg fikk tak i M i dag. Kun flaks at han var i nærheten da jeg ringte til leieren hans. Jeg hadde et lite sammenbrudd da jeg endelig hørte stemmen hans. Tårene bare fossa nedover kinnene. Han var ganske så nær å få litt tårer han også 😉
De får ikke ringt ut derfra, altså, de får bare tatt i mot samtaler, men ikke ringt selv. Sånn jeg skjønte det var det pga. PKK. Drittfolk.
Dere aner ikke hvor mange kilo som ble letta fra skuldrene mine da jeg hørte stemmen hans.
Vi fikk snakket noen få minutter og så ringte jeg han opp igjen klokken tre. Da fikk vi snakka i tretti minutter ♡
Nå ser det ut som at han muligens får perm i oktober. Ihhh ♡♡ I dag er det faktisk 100 dager siden vi var med hverandre sist! HUNDRE dager... Det er sykt lenge...
Det varmer langt inn i hjerterota hver gang han sier hvor mye han elsker meg og hvor mye han savner meg. Han er så flink til å fortelle meg dette hver eneste dag! Romantisk serru 😄
Skal ringe han i morgen tidlig klokken syv, gleder meg til å høre stemmen hans igjen. Får aldri nok.

I dag fikk jeg en telefon om at jeg faktisk får fri i hele helga!!! Sykt... Denne frihelga skal jeg virkelig nyte til det fulle 😄

Noe annet jeg virkelig ser frem til er jentekvelden jeg skal ha den 12.september. Har bedt en hel gjeng med flotte jenter. Da skal vi virkelig kose oss og slå ut håret! ♡
Heldig jeg, som har så gode venninner og en så flott kjæreste.Nattasuss!

- Siri

« I NEED A DAY OFF

Heihei!

Jeg må klage litt... Jeg er så sliten. Sliten av alt. Jeg trenger en dato å se frem til.
Jeg jobber litt for mye for tiden, men jeg må bare.. Jeg prøver å holde opp motet oppe selvom det er vanskelig..
Har heller ikke hørt noe fra M siden natt til 14.august. Jeg tenker jo selvfølgelig det verste. Tror det er mye av grunnen til at jeg er så sliten. Jeg tenker altfor mye..

Jeg ser frem til tirsdag. Da har jeg fri og da skal jeg sove halve dagen!! Gleder meg.

Har hatt noen fine dager også da. Vært med venner og koselige folk på jobb.

Nå må jeg legge meg. Må dra hjemmefra klokken syv i morgen tidlig. Spent på nye stedet jeg skal jobbe.Lørdagens bilde. På vei til Jessheim for å sjekke ut utelivet. Må si jeg ble skuffa. Jeg har absolutt ikke gått glipp av noe de siste fem årene. Haha.


Snakkes!

- Siri

« ALT MELLOM HIMMEL OG JORD

Hallo 😄

Kjenner at jeg føler meg mye bedre nå. Jeg føler meg glad og lykkelig igjen. Det er så godt ♡

I går hadde jeg en veldig fin dag. Sov lenge, dro på jobb, jobba med en kjempekoselig kollega. Var ferdig 21.30. Dro hjem og dusja, så ringte verdens beste meg. Kiler like mye i magen hver gang han ringer! ♡ Han var i litt dårlig humør først, men jeg fikk muntra han opp. Han er veldig sliten, noe jeg skjønner godt. Det å sove bare 3-5 timer i døgnet tar på. Vi snakket i mange timer og det er så koselig. Mange som spør "Hva er det dere snakker om i så mange timer?" Svaret på det er ALT. Vi snakker om alt. Alt mellom himmel og jord  Det er aldri stille i telefon. Sånn har det vært fra første gang vi møttes. Alltid noe å snakke om. Vi forteller jo hverandre  alt. Det er så godt å høre han le og tulle. Det jeg savner mest er alt det morsomme vi alltid finner på. Han er min aller beste venn. Ingen andre jeg har det like morsomt med. Vi tar oss selv lite høytidelig og mye av humoren går ut på å le av hverandre. Vi har også dype og fine samtaler. Det er så godt å ha et menneske man betror seg til med alt. Som ikke dømmer. Som alltid forstår og (som regel 😉) sier de rette tinga. En som er 110 % ærlig. Åh, som jeg elsker den gutten. 

Jeg har også noe spennende i vente. Ihhh, jeg gleder meg! På mandag skal jeg også på en "ny" jobb. Ny som i at jeg aldri har jobba på det stedet, men jeg vet hvem alle er. Greit å ha to fine arbeidsplasser. Gleder meg 😊 Jeg er en veldig heldig jente som har en jobb jeg elsker. Gleder meg alltid til å dra på jobb! 

Ting ser lysere ut for meg. Veldig takknemlig. Han har visst hørt meg. Hver kveld før jeg sovner takker jeg for alt jeg har i livet. Det er noe alle burde. Ikke bare be om ting, men også takke for at man har god helse og at man lever. Vi vet ikke hvor heldige vi er.

Nei, nå får jeg sove. Alarmen ringer om 6 timer 😴

God natt, mine nysgjerrige og fine lesere ♡ 


Passer vel med et gladlaks bilde nå! 

- Siri

« DET GÅR BEDRE

Veldig koselig at så mange har sendt meg meldinger om hva som har skjedd og om det går bedre ♡

Det går bedre, men kjenner på kropp og hodet at ting ikke er 100%. Jeg er veldig sliten og deppa for tida.. Trenger sårt en tur til varmere strøk, men får vel vente til M får perm 😊

I går var vi på Allsang på grensen, det var veldig koselig. Først Nordby kjøpesenter for å kjøpe snus og titte i butikker. Jeg er så lei av å gå å se på klær. Jeg har handlet veldig mye klær i det siste, så nå skal jeg ikke kjøpe no før jeg skal friske opp høstgarderoben! Fin tur med mamsen og lille Flebbi ♡Nå har jeg vært våken i snart 20 timer, så nå er jeg temmelig trøtt! 😦 

- Siri

« BEKYMRA

Heihei ♡

Uff, jeg er så bekymra for Mehmet. Han har ikke ringt siden mandag morgen. Da ringte han meg ved fem tiden. Han sa han skulle ringe meg senere på dagen.
Mest sannsynlig er det bare det at han ikke har hatt mulighet til å ringe, men jeg får jo tanker om at noe har skjedd han.
Hver morgen spør jeg mamma om det har vært noe om Tyrkia på nyhetene. Hjertet hamrer og klumpen i magen gjør så jeg får vondt idet jeg venter på svar.
Jeg ber hver kveld. Ber om at han skal passe på Memo min.
I dag er det 85 dager siden jeg så han sist. 85 dager er lenge det.. Jeg er så spent på når han får perm. Krysser fingra for at det blir i oktober eller november. Da skal vi bare være i Istanbul. Jeg liker Istanbul, så mye morsomt å finne på. Håper at leiligheten "vår" er ledig.
Vi hadde det så fint der i februar ♡


Haha, se så søt mamma er! Skulle ta meg en banan her om dagen og da så jeg dette!


- Siri

« GODE VENNER


Er det noe som er viktig her i livet, så er det venner. Gode venner.
Jeg er så heldig at jeg har flere fine jenter i livet mitt. Noen nye og noen gamle. Helt perfekt ♥

Gode venner som unner en alt her i livet. Gode venner man kan stole på og fortelle alt til ♥
Gode venner som man vet er der når du har det vondt og når du har det bra.

Åh, jeg er så glad i alle jentene mine!!

Til tross for at jeg ikke får dratt ned til Mehmet i september, så har jeg det veldig bra. Jeg har venner som støtter meg og muntrer meg opp!!Life is good! :) 

Nå skal jeg legge meg. Lade opp til ny uke med masse jobbing og avtaler!

- Siri

« PRODUKTIV DAG

Hallo ♥

Lenge siden sist. Tiden går så utrolig fort.. Mye som skjer og da rekker man ikke alt man ønsker å gjøre.

I dag har jeg vært ganske så produktiv altså. Deilig å få rydda, vaska og få alt i orden før en ny travel uke starter.

Vaska soverommet, bytta på senga og fått rydda i klesskapet :) 

Gleder meg til å legge meg nydusja i denne deilige senga!! ♥

Ellers fikk jeg hengt opp litt nye ting på veggen på stua mi, det hjelper litt med noe personlige opp på veggene!Kjøpte også en ny kurv til å ha på gulvet og en liten lykt.Jeg har også endelig fått vasket alle de "møkkete" sminkekostene mine. Det tok sin tid, men deilig å få gjort! :) Jeg er så bekymra for Mehmet.. Leste at det er to drepte soldater der han er i militæret.. Dette skjedde i går ettermiddag.
Snakket med han i går ved 12-tiden og så sa han at han skulle ringe meg på kvelden igjen. Det gjorde han ikke og ikke ringt i dag heller. Håper virkelig at det ikke har skjedd han noe!!! Uff, jeg har så vondt inni meg..

- Siri

« HORMONER PÅ AVVEIE

Yeah. Hormonell som faen.
Og hvem går det utover? Jo, stakkars Mehmet.
Men det må han bare tåle, haha! Han er utrolig tålmodig.. All ære til han :) 
Vil bare legge meg ned å gråte, men får ikke frem en eneste tåre. Herlighet, for et humør..
Nå sitter jeg her med dårlig samvittighet for at jeg bare la på da vi snakka i telefon. Ikke får jeg ringt han opp for å si unnskyld heller.

Håper på en bedre dag i morgen. I kveld skal jeg på nattvakt, bursdag i morgen til Marthe og Jørn, nattvakt igjen i morgen kveld.

Jeg hører på denne sangen HELE tida. Tenk å ha en så utrolig fin stemme!!!!
God helg!! ♥

- Siri

« KONTROLLFREAK

Herregud, jeg er så sykt kontrollfreak.
Jeg skriver seriøst ned alt. Ikke bare fordi jeg må ha kontroll, men jeg er utrolig glemsk og surrete også. Nesten litt bekymret for meg selv.

Jeg har allerede begynt å skrive innkjøpsliste og pakkeliste til Istanbul og Side. Viktig å få med seg alt!

Jeg har tenkt til å lage pizza til familien til M. Tar med meg Toro pizzafyll med tomat og løk (?). Skal også ta med meg tørrgjær og Norvegia.
Ha osten i kjøleskapet til Cemile og Selim mens vi er i Side, så skal jeg lage det til dem når vi kommer tilbake :)  Spent på om de liker den!

Skal også ha med meg taco ned igjen. Kan hende jeg blir lenger enn 17 dager, så da må jeg ha med meg nok norsk mat. Haha.
Dessuten blir det mye billigere å lage mat inne. Bare kjøpe inn kjøtt og tilbehør.Bare 63 dager igjen til vi drar! :) 

- Siri ♥

« PUT YOUR HAT ON

Hola :) 
Da vi feiret bursdagen min forrige helt var det hageparty som stod på planen. Vi hadde det så gøy!
Alle kom i hatter. Haha, så sikkert veldig rart ut for naboene, like what the fuck?Deilige kaker ble servert og jeg følte meg stappa da selskapet var ferdig. Fikk akkurat det jeg ønska meg og føler meg heldig. Heldig som har den familien jeg har.
Vi har alltid det artig sammen og ler så det rister.Denne uken her har jeg vært veldig sunn og det føles så bra. Gleder meg til å veie meg på mandag. Har måtte gjemme vekta mi, fordi jeg veier meg flere ganger om dagen..
Ikkje brrrraaaaa.

Sunn og normal mat kan være godt det også. Må gå ned noen kg før Tyrkia i september :) Har hatt noen dager fri nå og det har vært så deilig. Fra i morgen av blir det full rulle med jobb igjen. Tre vakter nå i helga og så fem nattvakter neste uke.

- Siri ♥

« FIN DAG MED FINE JENTER

Hallo :) 
I dag har vært en fin dag. Stod opp tidlig, hadde god til å høre på musikk mens jeg sminket meg og ordnet håret. Deilig og ikke stresse!Klokken 11 møtte jeg mamma, Mimmi, Lena og Marthe på Nebbenes. Jentelunsj. Det var veldig koselig :) Spiste god mat og avsluttet med en is jeg ikke klarte å spise opp. Øya er som regel mer sulten enn magen.

Wow, det var mange selfies i et innlegg.
Fikk også min daglige dose med Mehmet i dag ♥ Jeg er så forelska at jeg snart kreperer, haha. Åhh, som jeg elsker den gutten der. Verdens beste er han!!
Etter lunsjen dro jeg på senteret og shoppa. Brukte opp gavekortet jeg fikk på Vita fra mamma og pappa. Tok med meg en kurv og bare kasta alt jeg hadde lyst på oppi. Love it. Ble også litt nytt undertøy og litt klær ;)
Når dette publiseres er jeg på jobb. Nok en nattvakt. I kveld og natt skal jeg kose meg med jordbær, melon og sjokoladebolle!
I morgen har jeg fri og da jeg rydde og vaske hjemme. Ser ut som et bomba horehus..

God natt til dere som skal sove!


- Siri

« 23 ÅR I DAG

For 23 år siden ble en veldig mørk jente med kølsvart hår født.
Helt sykt å tenke på at jeg er så gammel.. Føler meg ikke eldre enn 16-17 år.. Jeg begynner å bli stressa. I fjor var jeg stressa over å ikke ha funnet drømmemannen, men det har jeg nå. Nå stresser jeg med at jeg ikke er gift, har barn og bor fortsatt hjemme. Haha.
Men alt til sin tid. Mehmet har jo allerede gått ned på kne flere ganger og snart blir'e giftemål skal du se ;)

Jeg har hatt en fin dag. Jobba nattvakt, dro hjem og sov og ble vekt til middag. Mamma hadde lagd verdens beste lasagne, salat og hvitløksbrød. Det smakte helt himmelsk.
Is og jordbær til dessert.
På lørdag skal jeg feire bursdagen min med resten av den fine familien min og det er duket for hageparty med solhatter. Gleder meg :D

Nå skal jeg faktisk legge meg. Jeg sov ikke så mange timer etter nattvakt, så kjenner meg ganske trøtt og sliten.
Jeg elsker å ha bursdag. Jeg har fått så utrolig mange finer meldinger og hilsninger på Facebook. Blir helt rørt jeg. Så takknemlig <3God natt!

- Siri

« FYSEN PÅ NO' GODT

Er det ikke typisk at man alltid blir fysen på no godt sent på kvelden? Sånn er ihvertfall jeg altfor ofte..
Noen ganger greier jeg å styre meg, mens andre ganger må jeg bare ha noe søtt!
I kveld skjærte jeg opp jordbær og moreller, men det var ikke nok.. Poppa meg popcorn også. Haha :) Popcorn og iskald Pepsi max.
Nå sitter jeg her og ser på Greys og hamrer på tastaturet.I går ringte M meg og fortalte at han kom til å få to måneder lenger militærtjeneste pga. en slåsskamp. Jeg ble så sint at jeg ikke visste hvor jeg skulle gjøre av meg. Jeg måtte bare legge på før jeg sa noe jeg egentlig ikke mente.. Heldigvis har det ordna seg, han må ikke "sone" to måneder lenger, selvom han hadde fortjent det ;) 
Gutter as!

I morgen står arbeidshelg for tur. Jeg jobber egentlig hver helg, men det er samme for meg om jeg jobber onsdag eller lørdag.

God natt ♥

- Siri

« SVERIGE OG SYKEHUSET

Hallo ♥

I går dro Andrea, Martine og jeg til Sverige. En god gammeldags harrytur! Var en veldig koselig tur med to fine jenter!! Fikk skravlet, handla og kosa oss med is og mat!I dag har mamma og jeg vært på en liten roadtrip. Først kjørte jeg henne til Ahus og så greide vi å kjøre oss bort da vi dro fra Ahus. Herregud, er det mulig?! Ringte pappa og spurte om veien. Han ble som vanlig oppgitt over retningssansen våres. Vi kom oss på rett vei og stoppet på Jessheim. Det ble middag på Egon ute i sola og litt shopping. En veldig fin dag ♥ Vi måtte jo feire at Mehmet og jeg har vært kjærester i ni måneder. Hurra!- Siri ♥

« WORK, BABY, WORK

Hallo! :D
Føler meg veldig glad og lykkelig her jeg sitter. Faktisk..
I dag har jeg jobba og jeg hadde en kjempefin kveld på jobb. Elsker jobben min.
I juni skal jeg på et informasjonsmøte angående skoleplass. Håper jeg kan begynne til høsten. Man må egentlig være over 25, men om det er ledig plass, så kan det hende jeg får bli med i klassen. Krysser fingrene. Det er 8 timer skole i uka i 1,5 år. Så må man ha så så mange timer med praksis. Sjefen trodde man kanskje kunne trekke fra på tidligere arbeid :) Krysser fingrene for det også!

Nå må jeg legge meg. Dagvakt i morgen. På søndag er det dåp og så kveldsvakt.
Neste uke er fult opp med jobb da også.
Føler meg så utrolig bra for tiden. Aldri vært så bra psykisk før!
Dessuten ringte Memo meg i stad. Så godt å høre stemmen hans. Rakk ikke snakke mer enn fem minutter, da jeg var på jobb. Så han skal ringe meg igjen i morgen etter jeg er ferdig på jobb :) Måtte le, han fortalte at de har jo undervisning, så de har de har notatbøker. Alle de andre har skrevet navnet deres, mens Mehmet har skrevet Siri Thomassen med hjerte rundt. Smelt. Haha- Siri

« -4,9 KG PÅ FERIE

Gleden var stor da jeg gikk på vekta da jeg kom hjem, den viste 4,9 kg mindre enn da jeg dro!!
Jeg burde egentlig bo der nede, for jeg går alltid ned i vekt der nede. Haha :)
Jeg er jo helt forferdelig kresen og det gir resultater tydligvis!Har begynt igjen i dag, ingen godis og ingen usunn mat :)

- Siri

« AVGJØRENDE SVAR...

Nå er jeg straks klar for å legge meg, er så trøtt at jeg ser dobbelt!
I dag har faktisk humøret vært ganske stabil, utrolig nok ;)

Har egentlig ikke gjort mye spennende i dag. Har vært veldig svimmel og trøtt.
Heidi søster lurte på om jeg ville være med på Jessheim i kveld, ja why not, tenkte jeg. Var selvfølgelig ikke noe problem å finne noe å bruke penger på. Alltid koselig å være med store søster 


Jeg får nesten litt panikk av hvor mye klær, sko og undertøy jeg må ha med meg til Side. Tre uker er jo ganske lenge.. Det må vel finnes et vaskeri som jeg kan få vasket noe av klærne mine.. Ellers må jeg jo ta med meg halve klesskapet.. 

I morgen blir en spennende dag. Venter på svar som kan forandre på alt. Herregud, jeg er så spent.... Har bedt til Gud i hele dag om at ting skal gå vår vei..


God natt!

- Siri 
 

« TRIST OG LEI

Klage-syte-innlegg, bare sånn at du vet det før du begynner å lese ;)

Føler meg som en fjortis igjen. Følelsene er virkelig ute på bærtur. Glad-kjempeglad-lei meg-gråter-lykkelig-ulykkelig-lei av alt-greier ikke stoppe å smile-litt trist igjen-glad-svever på rosa sky-gråter meg i søvn-våkner opp blid som en sol- osv osv osv.

Det er fryktelig slitsomt. Jeg savner M så mye at det kjennes ut som det gjør fysisk vondt i hjertet mitt.
Føles egentlig ut som om jeg har kjærlighetssorg, men det har jeg jo ikke. Det er bare savn. Hjertet mitt er jo ikke knust, det er jo like helt og fint, jeg er jo glad i han og han er jo kjempeglad i meg. Så har jo ikke noe med at han har såret meg eller no sånt. For det har han virkelig ikke, han gjør så glad bare ved å ringe i to minutter. Samtidig som jeg ikke syns det er nødvendig å snakke sammen hele tiden. Haha, skjønner dere at jeg er forvirra?! 

Vi teller ned dager og gleder oss så mye til å være sammen i så mange dager. Det skal bli så bra!!
37 dager igjen, herregud, det føles ut som et helt år. Tiden står stille.

Jeg prøver å finne på noe hele tiden, sånn at jeg ikke blir sittende og bare tenke.
I helga har jeg vært med familien og det hjelper. Får meg til å tenke på andre ting. 
Andrea er også en god venn og ha. Kan sende henne en trist melding og få verdens fineste og morsomste svaret tilbake. Åh, jeg er så heldig som har henne!!! ♥ 

Nå skal jeg grunne og male en hylle jeg skal ha på badet. Jeg elsker å male, da kobler jeg helt av. Tenker ikke på noe. Kun maler og hører på musikk.Verdens beste Henrik får meg ihvertfall til å smile og le. Lille gutten min 

Åh, dette var godt å få ut! Haha.

- Siri 

« VISSTE DU DETTE?

Slike innlegg er alltid morsomme å lese på andre blogger. Så nå prøver jeg meg på noen rare og random fakta om meg selv som kanskje ikke alle vet.

- jeg er så innmari opptatt av hva alle andre tenker og tror om meg.
- jeg har sykt angst for fly, buss og tog.
-  jeg er livredd for å få hjertet mitt knust.
- jeg skriver i dagboka mi hver eneste kveld.
- jeg er avhengig av Spotify.
- jeg har så mye sminke, hår produkter og ansikts produkter på badet mitt at Andrea sier at hun er på KICKS hver gang hun er der inne. Haha.
- jeg er egentlig ganske usikker på meg selv. Fremstår muligens som selvsikker og frampå, men det er jeg absolutt ikke.
- jeg hater å vise følelser og være sårbar.
- Andrea er min absolutt besteste(flott ordvalg,haha) venn. Vi snakker sammen døgnet rundt. Vi har vært bestevenner i 17 år! Love you :*
-  jeg holder veldig mye inni meg. Når begeret er fult kan jeg ligge og gråte hele natta.
- jeg veier meg hver eneste morgen og kveld.
- jeg elsker å være brun. 
- jeg greier ikke å ha lite bensin på bilen min. MÅ fylle den før den er halvtom/halvfull (?).
- jeg kjøper omtrent bare klær på salg.
- jeg bruker uvanlig mye penger på sminke, hår produkter og ansikts produkter.
- jeg føler et stort ubehag blant fulle menn. Det unngår jeg helt.
- jeg elsker å bare kjøre rundt med høy musikk.
- jeg er helt forferdelig distrée om dagen.
- det er veldig vanskelig å få kontakt med meg når jeg ser på tv. Det har jeg fra min pappa ;) 
- jeg har ikke drukket alkohol på 656 dager. JA, jeg har tellinga.
- jeg føler at jeg er en veldig snill person. Prøver alltid å hjelpe til der jeg kan.
- jeg blir så fort irritert og små hissig. 
- jeg er så sliten for tiden.
- jeg er veeeeldig utålmodig. Heldigvis har ikke Mehmet den berømte tyrkertida i systemet sitt. 
- jeg høres veldig sint og bitchy ut når jeg skal få frem et poeng eller diskuterer med noen.
-  jeg elsker å sminke meg, men sminker meg kanskje bare to dager i uken. Er ikke akkurat noen å pynte seg for her hvor jeg bor :P- Siri 

Les mer i arkivet » Desember 2015 » November 2015 » Oktober 2015
hits