« FAMILY IS EVERYTHING

Er det noe jeg setter høyere enn alt her i verden, er familien min. Jeg er velsignet med en stor familie rundt meg.
En mamma og pappa som har vært gift i 30 år  :) De gjør virkelig alt for barna og barnebarna sine. Er det noen jeg ser opp til, så er det dem.

Jeg har tre fantastiske søstre. De har alle tre gode og snille ektemenn. De er på en måte blitt som storebrødre for meg. Jeg har jo aldri hatt brødre, så det å ha dem er veldig fint.
Jeg har også fem (snart seks ) nevøer. De betyr alt for meg. 
Trygghet er noe jeg trenger og som jeg får av familien min. Vi står sammen i tykt og tynt. Vi er flinke til å hjelpe hverandre og støtte hverandre når det er tunge tider.
Vi kan diskutere, le (noen av oss høyere enn andre ;) haha), gråte, tulle og snakke sammen. 

Mamma er veldig flink til å stelle istand familielunsjer, middager og morsomme aktiviteter som vi gjør sammen.
Senest i går hadde vi lunsj her hjemme. Jeg lagde skattekart og gjemte skatter i nærheten av hvor vi bor. Det var stas for gutta mine. Maten smakte nydelig og vi koste oss så mye sammen.
Man blir jo veldig sliten av så mange samlet, høyt lydnivå og barn som løper rundt overalt. Men når alle har dratt sitter jeg igjen med en god følelse inni meg. Jeg er så heldig som har en så flott familie!

Det er sikkert mange der ute som ikke har en så sammensveisa familie og jeg syntes så synd på dem. Jeg orker ikke tanken på at vi skal gli fra hverandre og være uvenner. Kjenner jeg blir redd og lei meg av tanken.I love you 

- Siri 

Les mer i arkivet » August 2015 » Juli 2015 » Juni 2015
hits