N HAR HAN DRATT FRA MEG


Skrevet på morgenen 1.november

Heihei!
Ble visst ikke så mye blogging.. Har ikke med meg hverken laptop eller iPad og jeg liker ikke å blogge fra mobilen som jeg gjør nå.
 
Nå befinner jeg meg hos søstra til M.
Vi kom hit i går. Ble en siste frokost sammen med familien før M ble kjørt til flyplassen. Jeg ble ikke med til flyplassen, orka ikke tanken på å se han gå fra meg. Vi sa hadet hos søstra hans og da han gikk ut døra knakk jeg helt sammen. Cemile tok godt vare på meg. Vi gråt sammen og klemte hverandre ♡ Hadde ikke klart meg så bra alene.. Gikk rett og la meg, sov i seks timer. Ble vekket opp til mat og drikke. Her er det full service!
Jeg skal være her til tirsdag, da skal jeg "hjem" til Norge. Kan ikke akkurat si jeg gleder meg. Det er her jeg hører hjemme.

Jeg har blitt så utrolig glad i familien til M. De har blitt min familie også. Føler meg så trygg her og man kjenner varmen og kjærligheten med en gang man går inn døra. Klemmer og koser i fleng. Jeg forstår mer og mer tyrkisk og det føles lettere og kommunisere. Selvom det går mest i kroppsspråk og google translate.

Nå som M ikke er her er jeg nødt til å prøve meg på å snakke mer tyrkisk,det er veldig vanskelig.. Men de er flinke til å hjelpe meg og blir helt i ekstase når de hører jeg prøver å snakke tyrkisk! De får virkelig selvtilliten min ti hakk opp. Haha.

Nå ligger jeg i senga på gjesterommet. Jeg sa jeg kunne sove på sofaen, men de insisterte på at jeg skulle sove her. Nene (svigermora til Cemile, som jeg ser på som en ekstra bestemor♡) gikk og la seg på sofaen, føltes helt feil, men hu jagde meg inn på rommet. Haha. Hu er virkelig en herlig dame. Hu kaller meg hele tiden for canım og klemmer meg så hardt at jeg nesten ikke får puste!

Nå ringte M meg! Så godt å høre stemmen hans ♡ Kjente tårene pressa på, men jeg var sterk helt til jeg hørte han gråt så han ikke fikk puste.. Uff. Dette gjør så vondt.. Vil bare ha han hos meg hele tiden. Vi var sammen i 21 dager, eller 19 dager blir det, han var 2 døgn i Urfa og fikset mer ferie! Men 19 dager døgnet rundt. Vi har hatt det så fint, helt perfekt. Selvfølgelig litt krangling nå og da, men ellers helt perfekt.
Vi må jo bare tenke positivt. Vi må se frem til mai 2016, da er han ferdig i militæret. Jeg har tenkt litt på det og jeg tror heller jeg vil til Tyrkia neste sommer, enn at han skal til Norge. Er så mye styr med papirer og shit. Neste høst skal vi jo også gifte oss. Noe jeg gleder meg såå mye til. Er litt tidlig å planlegge syns jeg, er jo faktisk et helt år til. Kan jo ikke bli helt koko heller! Haha.

Nå skal vi spise frokost, så nå får jeg avslutte! :-)

- Siri

AKKURAT N

♥ har jeg p ansiktsmaske
♥ ser jeg p film

♥ planlegger jeg trening den kommende uka
♥ koser jeg meg med moreller

♥ skal jeg bestille meg ny Bourjois Healthy Mix foundation
♥ snuser jeg


Hva gjr du akkurat n?

- Siri

Les mer i arkivet November 2015 Oktober 2015 September 2015
hits