« ISTANBUL UPDATE

Blogget fra mobilen

Hallo ♡
Nå har jeg vært i Istanbul i 4 dager.
Vi er oppe ganske tidlig. Kan jo ikke sove bort de dagene vi er sammen!

Det var veldig rart å se Mehmet igjen etter fem mnd uten hverandre.. Var nesten litt småflaut de første tyve sekundene, haha. Gikk seg fort til og dere kan tro det var godt og endelig klemme og kysse kjæresten min!
Han kom ikke før ett på natten, da hadde jeg allerede vært i leiligheten i ti timer. Fy søren så sakte tiden gikk. Venta og venta ♡

Dag 1: Var vi bare inne og koste oss. M var ute og kjøpte pizza. Da jeg spiste da hadde jeg ikke spist mer enn èn kvikk lunsj på 1,5 døgn.
Er omtrent aldri skikkelig sulten når jeg er her nede med Mehmet. Forelskelsen demper sultfølelsen! Haha. Spiser veldig lite i forhold til hjemme. Det er jo bare bra det da ;) Så når M kommer til Norge kommer jeg til å bli slank!

Dag 2: Var vi ute og shoppet litt i Taksim. Senere dro vi til Cemile (søstra hans) og Selim (mannen hennes). Koste oss med pide som Cemile og svigermoren hennes lagde.  Vi var der i mange timer. Det var veldig koselig å se alle sammen igjen. Ble mange klemmer og altfor mange komplimenter, haha. Blir så flau når alle sitter og ser på meg.
Den første timen vi var der var jeg litt tilbakeholden og sjenert, føler meg litt utenfor når alle snakker tyrkisk. M er veldig flink til å oversette for meg da og de prøver med litt engelsk for å inkludere meg. Det er jeg veldig glad for.
Ble litt mer varm i trøya etterhvert og følte meg mer hjemme :)

Dag 3: I går stod vi opp tidlig og lagde deilig frokost. Det er så koselig å dekke på bordet og sitte der lenge. Bare spise, skravle og nyte hverandres selskap!
Ellers var vi i Taksim nok en gang og titta. Spiste også KFC for første gang på 5 mnd. Fy søren, det smakte så godt! Beste maten jeg får!
Senere på kvelden fikk jeg rydda leiligheten skikkelig. Vaska klær og satte inn og tok ut av oppvaskmaskinen. M lå selvfølgelig på sofaen og så på film ;)
Vi så også på fotballkamp. 94 kjedelige minutter, men jeg overlevde. M elsker fotball. Er så ivrig, skriker og tramper i gulvet.

Dag 4: Stod opp tidlig og spiste deilig frokost. Vi stresser så lite som mulig. Ingen ting skal rekke. Ble egentlig bedt til Cemile og Selim i dag, men jeg ble så sykt kvalm og dårlig etter frokost. Mistenker at det var jordbærene.. M ble også dårlig utover dagen, så vi har bare slappet av og kost oss sammen, bare vi to ♡
Trasking ute og kino. Da vi kom tilbake magde M mat til oss og så på film, eller jeg så på. M lå på fanget mitt og sov ;)

Nå skal jeg vekke M så vi kan gå og legge oss. Ingenting er bedre enn og sovne i armene hans. Klemme hverandre hardt og være takknemlige over å være sammen ♡

God natt!!
- Siri

Én kommentar

Nora

20.10.2015 kl.20:20

Så koselig at dere er sammen igjen! Kos dere masse sammen og nyt dagene! og nam, nutella og kfc.. mathimmelen altså

Skriv en ny kommentar

hits