« KULTURFORSKJELLER

Det er klart at det litt krasj i ny og ne. Han er fra Tyrkia og jeg er fra Norge. Sier seg selv at man ikke har likt syn på alt.
Det er vel sånn for alle par, man er ikke enig på alle områder.

Vi er enig på det aller meste. De viktigste tingene.

Det er jo også vanlig at muslimer har et annet syn på kvinner. Misforstå meg rett, han forguder meg og hadde dødd for meg.
Det er mer på det med klær. Han hadde ikke akkurat hoppa i taket om jeg hadde kledd på meg en åletrang kjole med så dyp utrigning at puppa veltet ut.
Jeg har aldri kledd meg sånn heller da, så har ikke vært no problemer med det med utfordrende klær. Jeg er glad i å pynte meg og sminke meg. Han er ikke så begeistra når jeg sminker meg som en arabisk jente, men det har jeg sagt at det får han tåle. Det er meg. Jeg nekter å forandre meg for noen.

Det er heller ikke veldig populært at jeg snakker med andre gutter. Han sier selvfølgelig ingenting på at jeg snakker med gode venner som jeg har hatt i mange år, men å begynne å ta opp igjen kontakt med gutter fra fortiden er ikke aktuelt. Det går begge veier da. Jeg hadde ikke akkurat blitt blid om jeg så at han snakket med gamle flammer.
Jeg er veldig glad vi har samme syn på dette! ♥
Mange som mener at dette betyr at man ikke stoler på hverandre, men det er absolutt ikke tilfelle. Det betyr bare at man ikke har no interesse av å henge eller snakke med noen av det motsatte kjønn.

Festing og alkohol er heller ikke no vi er begeistra for. Jeg er SÅ glad for at M ikke drikker. Jeg drikker jo heller ikke. Han har sett meg full èn gang og da så han hvor glad han er at jeg ikke gjør dette hver helg.
Jeg syns egentlig ikke at passer seg heller når man har kjæreste. Drikke og dra ut på byen hver helg. Nei, vet du hva.
Dette er så klart våres mening. Sier ikke at dere som gjør det er no dårligere mennesker, men det er ikke no for oss.

Så, det er egentlig ikke så mye kulturkrasj for oss. Heldigvis ♥- Siri

2 kommentarer

missmommy.blogg.no

05.10.2015 kl.19:05

Viktigste er at dere er lykkelige! Jeg er selv gift med en muslim! Lykke til kjære deg:) ha en super kveld !

Emilie - jente på deltid

05.10.2015 kl.20:04

Så lenge man er tålmodige med hverandre, så overvinner kjærligheten alt :)

Skriv en ny kommentar

hits