« "MÅ DU BLI MUSLIM OGSÅ DA ELLER?"

Det er ikke få ganger jeg har fått dette spørsmålet når jeg forteller at vi skal gifte oss.
Nei, jeg ingenting, jeg. Det bestemmer jeg helt selv. Mehmet ikke bli kristen han heller. Hvorfor er det ingen som spør HAN om det? Det blir bare spurt om JEG må bli muslim.

Jeg er så lei av å hele tiden ta han i forsvar. Ja, han er muslim. HVA SÅ?! Islam er en fredfull religion. Jeg har selv lest Koranen og jeg tror mer på det som står der enn det som står i Bibelen. Om jeg velger å konvertere, er det MITT valg.
Ikke Mehmet sitt valg eller noen andre, det er mitt valg.

"Da må du vel bruke sånn skaut på hodet da :P" Nei, det MÅ man ikke. Det er opp til hver enkelt om de vil bruke hijab. 
Det er så utrolig mange fordommer mot Islam. Skal ikke si jeg ikke skjønner det, men folk må prøve å lese seg opp til fakta og ikke ting man har hørt naboen til kusina til bestemora til Pelle har fortalt. Det blir sagt så utrolig mye fælt om Islam.
Det som sårer mest, er når noen jeg kjenner godt og som vet at jeg har en kjæreste som har er muslim, slenger med leppa om ting de ikke kan en dritt om.
"Du kommer til å bli banka opp og han kommer til å kidnappe unga dine!" Javel, da tror du det. Fint for deg.

Det er som regel de med veldig lav intellligens som kommer med de dummeste påstandene, får trøste meg med det. De vet ikke bedre, stakkars.- Siri

6 kommentarer

Stine

09.09.2015 kl.15:39

Enkelte folk er så fordomsfulle. Gjør det som gjør deg lykkelig, ingenting annet betyr noe!

Fotsporene

09.09.2015 kl.18:46

Heldig du da om du har funnet en rolig muslim, ønsker deg all lykke til :)

Rebecca og Kristine

09.09.2015 kl.21:12

Noen folk altså, lykke til i hvertfall :)

Kat

09.09.2015 kl.22:28

Det er bare så mange som ikke vet hva de snakker om :) i moderne samfun er det mange som ikke setter religion og religiøse regler særlig høyt, men i islam har faktisk menne lov til å gifte seg med kvinner som har en monoetisk religion. Hadde vært lettere hvis folk bare visste ting før de snakket, men husk at mange er nok også bare nysgjerrige og mener ikke noe vondt med spørsmålene :)

09.09.2015 kl.23:43

Du har helt rett....Min mann er muslim. Jeg går ikke med hijab og jeg spiser så mye svinekjøtt jeg bare vil. Og vi har heller ikke omskjært våre gutter. Han har høy utdanning og fast jobb. Så bare la folk si hva de vil og gjør det du føler for. Lykke til.....muslimer er som alle andre....noen dårlige, men de fleste bra:-)

Lena Gudmundsrud

10.09.2015 kl.00:05

Det er så fint og koselig å lese hva du skriver om kjærligheten mellom dere <3 unner dere all tid og lykke sammen i fremtiden <3

Skriv en ny kommentar

hits