« AVSTANDSFORHOLDDet er tungt, vondt og hjerteskjærende.
Det er absolutt ikke alle som greier det, men når man virkelig elsker noen, så har man ikke no valg.
Man må gjøre det beste ut av det. Man skal jo ikke ha det sånn for alltid, det er bare for en liten periode av livet før man skal leve sammen.

Før M dro i militæret så var jeg nede hos han hver andre månede i flere uker av gangen. Vi var heldige som hadde muligheten til å være sammen så ofte, til tross for at han bor i Tyrkia.
Etter han dro i militæret i mai, har det vært andre boller for å si det sånn.. Nå har vi ikke sett hverandre på 120 dager.
Det tar på. Det skal jeg være ærlig å si. Noen dager vil jeg bare grave meg ned og bli der til mai 2016, mens andre dager går det helt supert! Tiden har gått utrolig fort, mens andre dager tenker jeg at tiden står stille.
Man må ta en dag av gangen. Jeg tenker alltid når jeg legger meg "Nå er vi en dag nærmere å se hverandre!". Det gjelder å være positiv.De dagene vi ikke har hatt kontakt, har vært tunge. Det har vært flere ganger vi ikke har hatt kontakt på syv-ti dager. De har vært jævlige.
Da har jeg hatt et par sammenbrudd og gråti så mye at jeg ikke har fått puste. Det å ikke vite om den som betyr aller mest for deg lever eller ikke, unner jeg ingen.
Men så forsvinner all tristheten når jeg hører stemmen hans og han hører min stemme.
En ting er at jeg er trist og lei meg, det tåler jeg. Men det å høre hvor jævlig han har det. Høre han gråte, høre hvor frustert og hvor mye han savner meg, det knuser hjertet mitt. Samtidig så viser det meg hvor mye jeg betyr for han og hvor høyt han elsker meg.
Kjærligheten er så sterk.

Avskjeder på flyplassen er helt jævlige, men det å komme ut av flyplassen og han står det og løper mot deg, klemmer deg så hardt at pusten går ut av deg, det gjør alt verdt det. Følelsen av å se hverandre igjen.

Vi setter pris på ALT. Bare det å pusse tenna sammen på badet, gå på butikken sammen, spise sammen.. Ja, alt av hverdagslige ting andre par tar som en selvfølge, det betyr så mye for oss. Det å endelig få sove med kjæresten sin etter så mange dager fra hverandre, det er himmelsk. Ligge helt inntil hverandre hele natta og bare nyte at man er med hverandre.
Den dagen vi flytter sammen, skal vi aldri ta slike ting forgitt. Vi skal sette like stor pris på det. - Siri

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits