« ENDELIG I GANG!

Ja, nå er jeg endelig i gang igjen!!! Med sunt kosthold og trening. Det føles helt utrolig deilig og jeg er mer motivert enn noen gang.
Blitt mye godis og drittmat i sommer. Heldigvis har jeg ikke gått opp noe da, tror det er fordi jeg har en veldig aktiv jobb.
Det at jeg ikke har gått opp har egentlig ikke noe å si da, for handler jo ut om hvordan man ser ut på innsiden. Stakkars organene mine, haha!

Nå som jeg ringer M hver morgen kommer jeg meg også opp tidlig. Noe som gjør at jeg spiser frokost til vanlig tid, ikke klokken to på formiddagen liksom 😉 Får i gang forbrenninga!

Jeg vet jo alt hva jeg skal spise. Har gått flere GR kurs. Er bare det å følge det. Det er faktisk ikke så vanskelig. Er bare det å komme i gang.
Føler meg jo så mye bedre når jeg er sunn og aktiv.

I dag har jeg spist frokost, frukt, middag, frukt, kveldsmat, frukt og noen cashewnøtter som kveldskos. Innenfor kalorigrensa mi!
Andrea og jeg tok med oss Zita og gikk en lang tur i Skaubanen på dagen i dag. Deilig å kjenne at man blir sliten og svett. Trente også styrke da jeg kom hjem.Nå skal jeg snart legge meg. Opp tidlig i morgen. Skal vaske soverom, stue og bad, handle for Mimmi og gå en lang tur med Zita før kveldsvakt!

God natt
- Siri

2 kommentarer

Kamilla Haaland

01.09.2015 kl.06:24

herilg :) sliter veldig med å komme i gang, jeg.. uff!

Kat

01.09.2015 kl.07:24

Så herlig :) lykke til videre!

Skriv en ny kommentar

hits