« JEG ER GRAVID!

Heihei.

Gravid. Fem måneder på vei. Jeg var ihvertfall det i går natt. Det føltes så virkelig.. To jenter.. Våknet av at jeg strøk meg selv på magen da alarmen ringte klokka syv. Haha! Men in real life er jeg altså ikke det. Får nok vente et par år med det.

Var og handlet for Mimmi, dagens gode gjerning. Da jeg kom hjem var Marthe og Matheo her. Har jo fått enda en nevø. Nydelig liten snupp <3

Ved 14-tida ringte jeg Mehmet og vi snakka i over TO timer. Herregud, så deilig. Tiden gikk så sykt fort. Dette er virkelig ikke hverdagskost lenger, så vi nyter det når vi kan. Får ikke sagt det nok hvor god og snill kjæreste jeg har. Han er så flink til å si akkurat hva han føler og jeg kjenner jeg blir helt varm i kinnene. Haha. Dere aner ikke hvor høyt den gutten der elsker meg. Jeg kjenner det i hele meg og det er så godt. Vite at et annet menneske setter deg først og elsker deg mer enn noe annet. Nevøen våres i Istanbul ringte meg på Facebook mens jeg snakka med Mehmet på telefon. Fikk endelig sett Cemile, Haktan og Mert igjen. Mert skrev først: Siri!! Yenge :D og så ringte han meg. Så søøøt!! Yenge betyr forresten tante. Hihi.

I kveld har jeg vært barnevakt en liten stund og ellers bare kosa meg. Kjøpte meg litt smågodt og deilige moreller som jeg koste meg med mens jeg så på Friends. Beste serien ever! 

 Nå må jeg legge meg. Blir jobbing på meg i helga alikevel. Fri får jeg vente med til jeg skal til Tyrkia. Da skal vi sove tre dager i strekk. Kun spise mat fra KFC og kose innimellom sovinga ;)

Natta!

- Siri 

2 kommentarer

http://hevhodet.blogg.no/

22.08.2015 kl.00:50

Gratulerer så masse! :)

Siri Thomassen

22.08.2015 kl.11:59

Du leste tydeligvis ikke innlegget :p

Skriv en ny kommentar

hits