« ALT GIR MENING NÅ

Ja.. Enda et klissete kjærlighetsinnlegg igjen... Om du blir fort kvalm av sånn kliss, ikke les videre ;)

Før tenkte jeg at jeg aldri kom til å greie å la noen komme helt innpå meg. Jeg tenkte at jeg ikke greide å la noen bli glad i meg eller elske meg.
Tenkte at "Nei, det går ikke. Ingen som kan elske et så spesielt, sært og rart menneske som meg!". Tenkte også at jeg aldri kom til å bli den jenta som er fullstendig avhengig av kjæresten sin. Å gå fra å ikke ha en eneste romantisk celle i kroppen, til å syntes alt det søte han gjør er super romantisk. Eller fra å sove som ei stein alene og syntes det var best, til å savne å ligge limt sammen om natta og ikke få sove ordentlig pga. savn. Det er så rart hva ett menneske kan gjøre med deg. Han gjør meg til et bedre menneske. Sykt klisjé, men det er faktisk helt sant.
Han har forandret meg til det bedre. Jeg smiler mye mer, jeg har det så bra med meg selv også.

Han er den første jeg ringer når jeg er lei meg, når jeg er glad, når jeg har opplevd no morsomt eller rart. Det er han jeg tenker på når jeg legger meg om kvelden og det er han jeg tenker på når jeg våkner. Våkner til en søt morgen melding eller at han ringer.
Kommer til å bli kjempe flau om noen nevner dette innlegget til meg face to face. Syns det er så flaut å snakke om dette, så det er derfor jeg må skrive det ned, få det ut. Kjenner jeg rødmer bare av å skrive dette.

Nå skjønner jeg hva andre folk har snakket om. Nå gir alt det her mening.
 
Jeg har aldri følt meg så trygg på en annen person før, aldri før har jeg stolt 110% på noen og aldri har jeg vært så glad i et annet menneske før, aldri har noen fått meg til å le så mye, fått meg til å smile så mye. Samtidig kan han gjøre meg så jævlig sur og forbanna. Det hender vi krangler så busta fyker, men vi ordner alltid opp igjen. Vi har skjerpet oss veldig på dette og nå roer vi oss ned og slenger ikke på røret.. Kommunikasjon er viktig, dere ;)

 Jeg har ikke ord for hvor mye jeg gleder meg til å se han på flyplassen igjen. Høre han rope navnet mitt så høyt at alle vet at det er jeg som er SIRI ;) Få verdens beste klem og det lengste kysset. Hihi. 

Blir nesten litt kvalm av meg selv nå. Noe så klissete og jævlig! Hahah. 
Sånn er det å være forelska! :D

Se så blid og fornøyd jeg er! 

- Siri 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits