« DAG 2 - SIDE

Hallo 

Dagen i dag har gått så fort. Vi har kost oss glugg ihjel!
Startet dagen klokken åtte og gikk ned for å spise en herlig frokost. Bare sjekk denne frokosten! Vi gikk til en annen strand i dag og vi var ganske tidlig ute, så vi fikk plasser helt nederst ved vannkanten.
Hyggelig folk som jobber der. Ikke noe mas eller innpåslitne tyrkere! Jeg lå og stekte meg i fem timer på stranda i dag. Lå ikke under parasollen i et sekund, så jeg har faktisk blitt solbrent. Smurte meg bare med faktor 10 i dag. Jeg blir nesten aldri solbrent, så er veldig rart at jeg ble brent av bare fem timer. I morgen skal jeg smøre meg med faktor 15 og håper at jeg ikke blir mer solbrent. Gjør faktisk ganske vondt! Haha. Smurte meg to ganger med After Sun etter jeg dusjet. Det er så deilig og avkjølende.

Vi gikk ut ved åtte tiden for å spise middag i kveld. Gikk ned til strandpromenaden, fant en fint sted hvor vi kunne sitte i andre etasje med utsikt over havet. 
Maten var veldig god! Ble biff i dag også, hehe. Går som regel i biff til middag. Det er jo så godt!
Tok ikke bilder av maten, syns  det er litt flaut å dra frem det store speilreflekskameraet for å ta bilder av maten! :P
Etter middagen gikk vi til hotellet igjen. Der var det show, så vi tok noe å drikke mens vi så på. Det showet var ikke akkurat noe å skryte av. Det var visst komediekveld, men kan ikke si at jeg lo. 

En ting som jeg er litt overrasket over her nede, er prisene. Det er jo billigere enn i Norge, men det er dyrt til å være i Tyrkia. I Marmaris er det ikke så dyrt. Men for all del, det er jo ferie og vi koser oss. Kjøper akkurat det vi har lyst på :) Det er sånn det skal være når man er på ferie!! :) Får avslutte med to selfies av mamsen og meg! Den beste tur kameraten jeg vet om. Vi koser oss sånn. Vi ler så vi griner, snakker om alt mulig og tar livet med ro. Jeg er så glad jeg har den mammaen eg har. Ingen er bedre enn henne 

Nå skal jeg pusse tenna og legge meg. Blir vel vekt ved åtte tiden i morgen også. Så nå trenger jeg skjønnhetssøvnen min ;)

Forresten, veldig gøy at lesertallet har steget så mye de siste dagene! Skjønner at folk liker å lese når man blogger i ferien! 

- Siri 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits