« DAG 1 - SIDE

Hallo fra Tyrkia 

Reisen i går gikk overraskende fort! Man tror man har god tid på Gardermoen, men det har man virkelig ikke. Tida bare løper fra deg der inne..
Jeg har aldri vært redd for å fly, men for to år siden ca. så kom flyskrekken snikende på meg. I går fikk jeg rett og slett panikk på flyet. Jeg begynte å svette, skjelve, tårene rant og jeg fikk nesten ikke puste. Mamma prøvde å roe meg ned, men det ble bare verre og verre. Klamra meg fast til henne og setet mens vi lettet fra bakken. Aldri har jeg vært så redd før. "Kjære Gud! Kjære Gud! Kjære Gud!", sa jeg lavt til meg selv mens jeg kneip øynene igjen i det flyet lettet fra Gardermoen. Det var like før det utviklet seg til et angstanfall. Det er ikke noe særlig å få på et fly med flere hundre mennesker på. Jeg måtte ta en beroligende tablett, det hjalp veldig. Heldigvis. Jeg så at folk stirret på meg og så stakkarslig på meg. Da følte jeg bare enda mer liten og dum. Var ikke noe bedre da vi skulle lande, men det gikk over da vi landet trygt på Antalya flyplass.
Har allerede begynt å grue meg for hjemreisen.. Fader asså. Akkurat som om jeg ikke har nok angst fra før av, så skal fly bli en av de tingene jeg hater mest her i verden.
Jaja. Nok om det.
Vi ankom hotellet ved tolv tiden i går natt. Der ble vi tatt i mot med alkoholfri drink og blide ansatte.
Hotellet er så fint. Det fineste hotellet jeg har vært på. Stort og moderne.
Frokostsalen var stappfull av folk og det var så mye mat å velge i at jeg ble helt svimmel der inne. Haha.
Ble bare to små pannekaker og litt frokostblanding. Ikke særlig sunt, men nå er jeg på ferie. Gidder ikke telle kalorier nå.

Vi tok taxi ned til stranda i dag, siden vi ikke visste hvor vi skulle gå. Kjempefin strand! Herlig med sand mellom tærne og sol som varmer.Vi var kun på stranda i tre timer før vi gikk opp til bassenget. Kjente at jeg ikke orket å være der så lenge heller. Ble bare fem timer i sola i dag, men vi har enda 13 dager til vi kan sole oss til vi blir svarte. Bassengområde var også veldig fint. Alt er så rent og pent her. 

Måtte selvfølgelig få mamma til å ta det årlige "i bassenget med solbrillene på"-bildet ;)

Nå skal jeg slappe av og se på The Big Bang Theory! Gleder meg til å se mer av Side i kveld. So far, so good.

- Siri  

Én kommentar

Andrea

08.09.2014 kl.17:23

Åååh du er jo så brun allerede før du har fått solt dæ,!! Kos dere :d

Skriv en ny kommentar

hits