« LØSE TURISTJENTER

Jeg er sjokkert. Rett og slett SJOKKERT.
Når man er i Tyrkia, så ser man mye rart. Så mange jenter med korte kjoler og skjørt. De sjangler og snøvler. De kommer gående på slep etter tyrkere.
Nå skal ikke jeg leke uskyldig her, for da jeg var yngre var det mye festing og flørting med tyrkere. Men, nå som jeg ikke drikker lenger, så ser man jo alt.
Det som sjokkerer meg aller mest er jo hvordan tyrkere/kurdere ser på oss turistjenter nedi her.
Har vært ute med noen nedi her, tatt noe å drikke, prata og dansa. Helt uskyldig. Ikke har jeg oppfordret til noe, ikke har jeg kledd meg tøsete og ikke har jeg gitt noen inntrykk for at jeg vil noe mer. Enda så tror de at når kvelden tar slutt, så er det happy ending. De tror seriøst at neste steg er sex. Når jeg har sagt klart og tydelig NEI, blir de nesten sjokkerte. De sier det er vanlig. Vel, det er absolutt ikke vanlig for meg. "Wow, du er virkelig en ordentlig jente!" Ja, det er jeg. Man trenger ikke å være keen på noen fordi man blir med ut. Det betyr jo ikke at "hey, nå skal vi ha sex".  Tror ikke de vet hva vennskap er her nede. Ihvertfall ikke mellom gutter og jenter... Jeg har kun tre ordentlig tyrkiske guttevenner her nede. 
Et sted må de jo ha det fra og jeg har jo skjønt greia. Det er jo turistjentene som har formet dem. Det er jo også selvfølgelig kvinnesynet mange av dem har. Sier ikke at ALLE er sånn, men mange!!
Kjenner jeg blir provosert faktisk. At det er det ryktet vi jenter har nedi her..

En annen ting som jeg blir oppgitt over at de tror at vi er dems. "You are mine now!!". Øh, nei. Det skal liksom litt mer til enn en drink og en samtale for at vi skal bli sammen. Også det at de er så truende, noen av dem truer faktisk med å drepe deg. Herregud. De kan være så fine og kjekke å se på som bare det, men det som foregår oppi topplokket på noen av dem.... Uff.
Nå er jeg en som sier ifra, klarer å forsvare meg selv. Både fysisk og psykisk. En tok tak i armen min og nakken min, kjente at hjertet hamret ganske hardt da, men jeg lot han ikke se det, at jeg var redd. Jeg fikk dytta han vekk og sa klart og tydelig ifra at detta er ikke okey.

Livet i Tyrkia, dere!

- Siri 

5 kommentarer

bloggare på icedaniel.se

27.09.2013 kl.18:19

Härligt i Turkiet !

Gurka

27.09.2013 kl.19:58

Om man vil være "ung og vill", skal man dra til Tyrkia, ja! Jeg har ikke vært i Tyrkia, men. Jeg var I Marokko på dagstur (fra Spania) med klassen, og vi fikk beskjed fra lærern at vi jentene ikke skulle kle oss utfordrende, altså noe som dekker ned til knærne og helst noe som dekket armene. Vi var vel 3 av 17 som hørte etter det... Fikk mange blikk fra mannfolk i alle aldre der. Til og med oss 3. Heldigvis var vi der bare én dag :)

May-Lise

01.10.2013 kl.22:30

Gurka, er vel i Tyrkia som mange andre steder i verden vel?

I Marokko er det jo ikke like utbredt med turisme som i Tyrkia feks.

Jeg synes det er to land man ikke kan sammenligne igrunn... Og vertfall om du ikke har vært der selv.

Sissel

04.10.2013 kl.21:25

Sånn er det på mange steder hvor det er mye turisme og festing. Tyrkia er faktisk ikke så ille når man ser hvordan det er på Kos, Agia Napa og Ibiza. Forskjellen er vel kanskje at på de stedene er det turister med turister. Opplevd verre enn Alanya så at unge jenter har sex med tyrkere på ferie tenker jeg fint lite om. Vet jo hvordan jeg møtte min.. Kjolen dekka iallefall rumpa og halvparten av lårene den gang :)

Siri Thomassen

04.10.2013 kl.21:55

Sissel: Ja, det er sant :) Hehe, ja, er ikke så nå lenger, nå er det så vidt det dekker stumpen...

Skriv en ny kommentar

hits