« MARMARIS - DAG 1

Hallo! :)
Det var ikke akkurat trist å dra fra Norge i går. Regnet plasket ned og alt var bare trist og grått.Etter en lang reise, kom vi frem til Marmaris ved ett-tiden i natt. Var kjempeslitene, så vi ville bare få nøkkel til rommet, pakke ut av kofferten og legge oss.
Det fikk vi ikke gjort. Det var no galt med betalingen på hotellrommet, de sa vi ikke hadde betalt. Det var kun èn person det var bestilt til. Noe jeg ikke skjønner. Bestilte til to, det må ha skjedd en feil.
Ihvertfall, de sa at vi kunne se på det på morgenen i dag. Endelig kunne vi gå opp på rommet. Rommet var ikke det vi hadde bestilt, det var kun ett rom. Kjente sinnet bare bygde seg opp mer og mer.
Mamma snorker som et uvær, så jeg fikk ikke no søvn før hu stod opp ved 6-tiden. Da sov jeg i 2,5 time og så var det opp og hoppe.

Frokosten var helt grei, frokostblanding og frukt. Var mye mer å velge mellom, men når man er veldig kresen er det ikke så mye å velge mellom alikevel. Haha.
Etter frokost gikk vi for å ordne opp i kaoset. Jeg ble ganske irritert og frustrert, men jeg er ganske flink til å snakke for meg, så vi fikk dobbeltrom for bare 1600kr ekstra. Snakk om en bra deal a!

Etter dette gikk vi ned til stranda og slengte oss ned på solsenga. Trodde jo at det skulle regne, så ble jo så glad da jeg kjente sola steike og det kom ikke en dråpe med regn engang.
Var mange mørke skyer, men så lenge det ikke kommer regn, kan de bare være der  ;)

Lunsjen spiste vi på Heaven O' Seaven. Orket ikke no særlig av lunsjen, men det er jo egentlig bra. Har virkelig ikke lyst til å legge på meg mens jeg er her nede.
 
Middagen spiste vi på O'Yes (sjokkkk), veldig god mat, som alltid :) Orket ikke mye av middagen heller, haha.
Gikk oss en tur etter middagen, trimme på ferie er viktig! 

Nå ligger jeg i senga, veldig klar for å sove. Måtte bare blogge litt først, hihi :)

- Siri  

2 kommentarer

Silje Emelia

18.09.2013 kl.20:49

dere bør teste ut waterfall som ligger i icmeler, en veldig koselig og fin resturant, med god mat syns jeg.

kos dere masse der nede, reiser selv til icmeler om noen uker.

Trine Nilsen

18.09.2013 kl.21:01

Utrolig fin blogg! Hadde vært veldig koselig om du tok deg en tur innom min blogg også, hadde satt veldig stor pris på det :) <3 Håper du kan hjelpe meg med spørsmålet mitt :)

Skriv en ny kommentar

hits