« NÅ GÅR TIDEN FORT - 4 DAGER TIL TYRKIA

Nå begynner det virkelig å nærme seg avreise til Tyrkia :)
Selvom jeg satt og deppet senest for ti minutter, så nemlig på værmeldingen for de neste dagene i Marmaris.. Det er meldt mye regn og dårlig vær!!! :(
MEN, snille & søte Andrea prøver å muntre meg opp og som hun sier:" Dere skal jo bort, på ferie, alt er bedre enn lille Råholt!" Og det er jo veldig sant.
Håper fortsatt på at værmeldinga endrer seg..

Jeg jobber fredag, lørdag og søndag. Så tiden kommer jo bare til å rase avgårde! Må pakke ferdig på søndag kveld, sånn at jeg kan sove litt lenge på mandag. Blir jo en laaaang dag den dagen vi drar.

Flyet til Istanbul går 12.20 fra Gardermoen, i Istanbul har vi type fem-seks timer før neste fly går. Da håper vi på å få tid til å spise en bedre middag i byen, titte og ta litt bilder!
Flyet til Dalaman går ved  22.30 tiden og når vi kommer frem til Dalaman, må vi ta drosje i 1,5-2 timer til Marmaris.. Vi er på hotellet ved to tiden på natten tror jeg. Vi er sikkert utslitte når vi kommer på hotellet, haha :)Krysser fingrene for at vi får noen dager med stekende sol da.... ;)

- Siri 

2 kommentarer

MAIKEN

12.09.2013 kl.20:29

Ja det er jo godt å være på ferie uansett. - selv om man aller helst vil ha sol da;) var i Trondheim i sommer og jeg storkosa meg selvom det pøste ned, og det var ikke i utlandet en gang hihi

Sissel

14.09.2013 kl.19:34

Er utrolig klamt her i Alanya iallefall så det regnet som er meldt neste uke er mer enn velkoment :) Skjønner dog at du ønsker sol! Det regner stort sett kraftig en liten stund så kommer sola tilbake! Dere får nok noen varme fine dager :)

Skriv en ny kommentar

hits